Fa چکونگی راندوم کردن موسیقی در هنگام اجرای اتوران ؟

Alinarc70

New Member
سلام دوستان . میخواستم بدونم آیا راهی وجود داره که اتورانی که دارایه چند موسیقی بگرانگ است همزمان با اجرا شدن اتوران به صورت تصادفی یکی از موسیقی ها اجرا بشه یعنی اگه اتوران رو دوباره اجرا کردیم موسیقی قبلی اجرا نشه و یک موسیقی دیگه اجرا بشه ؟

اتوران من دارای 4 موسیقی بگراند است که به انتخاب کاربر قابل تغییر است و همیشه ابتدا موسیقی شماره 1 اجرا میشه ...
:shock:

Corovarice

Active Member
منظورتون رو کاملا فهمیدم. یه مثال طراحی کردم که امیدوارم به دردتون بخوره.
1. حتما از Rar درش بیارین. بعد توی پوشه چهار تا موزیک با فرمت mp3 بذارین به اسم های M1.MP3 وM2.MP3 و ... .
2. بعد هر دفعه که فایل EXE درون پوشه رو باز کنین یه موزیک متنوع از چهار موزیک پخش میشه.
3. خوب بدیهیه که اگه بخواین فرمت آهنگ ها و اسمشون و تعدادشون تغییر کنه فایل MBD رو هم گذاشتم.
مثال ساده ایه!!

پیوست ها

• RandomMusic.rar
    548.5 کیلوبایت · بازدیدها: 102

Alinarc70

New Member
ممنون این دقیقا همونی بود که میخواستم ... فقط یه سوال داشتم . میخواستم بدونم برای درست اجرا شدن نیاز به برنامه خاصی یا چیزه خاصی در ویندوز نداره و با تمام ویندوزها درست اجرا میشه ؟ ویندوز من سون هست و درست کار میکرد . در ویندوز ایکس پی هم درست کار میکنه ؟؟؟

یه سوال فنی
من می خوام یه آهنگ بزارم تو بکگراند اتورانم.وقتی که اتوران رو روی سی دی می ریزم آهنگ قطع می شه
کمک کنید

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
یه سوال فنی
من می خوام یه آهنگ بزارم تو بکگراند اتورانم.وقتی که اتوران رو روی سی دی می ریزم آهنگ قطع می شه
کمک کنید

دوست عزیز
احتمالا از روش آدرس دهی ثابت استفاده میکنید. برای توزیع برنامه لازمه از ماکروهای <SrcDir> یا <SrcDrive> استفاده کنید

جدیدترین ارسال ها

بالا