چکار کنم این register رو؟

Masoud1365

مدیر انجمن
البته 15 تا فیلد زیاد نیست میشه توی یه تیبل هم گذاشت ولی اگر دوتا تیبل باشه بهتره . با استفاده از کلید خارجی میتونی این کارو بکنی.

Masoud1365

مدیر انجمن
مثلا یه تیبل داری به نام user که تشکیل شده از فیلدهای
1- user_id
2-user_name
3-password
یعدش یه تیبله دیگه داری به اسم user_information که تشکیل شده از :
1- user_id
2-first_name
3-last_name
4- و بقیه اطلاعات
حالا این user_id بین تیبل اولی و دومی باید یکتا باشه مثلا یه نفر ثبت نام میکنه یه user_id داره که این یوزر آییدی مثلا 25 هست توی تیبل اولی 25 هست و یوزر و پس طرف و توی تیبل دومی هم user_id مقدارش 25 هست و بقیه اطلاعاتش حالا برای لوگین از تیبل اول استفاده میکنی و برای نمایش اطلاعات از تیبل دومی که بین این دو تیبل user_id مشترک هست.

Masoud1365

مدیر انجمن
خواهش !
بله منظورم همین هست .
در این که چند نفر همزمان ثبت نام کنن مشکل داری ؟

www.nero.ir

Member
15 فیلد زیاد نیست دوست عزیز من با یک جدول 150 فیلدی هم داشتم و mysql هم خیلی بیشتر از این حرفا رو به راحتی پشتیبانی می کنه نگران این موضوع نباشید

Masoud1365

مدیر انجمن
15 فیلد زیاد نیست دوست عزیز من با یک جدول 150 فیلدی هم داشتم و mysql هم خیلی بیشتر از این حرفا رو به راحتی پشتیبانی می کنه نگران این موضوع نباشید

بله پشتیبانی میکنه ولی باید برنامه ای که نوشته میشه پرفرمنس مناسبی داشته باشه تا سرعت لود و ... بالا باشه وگرنه شاید بشه کل جدولهای مورد نیاز به یه پرتال رو با یه جدول هم درست کرد ! به نظر شما کدومش بهتره !؟؟

www.nero.ir

Member
بله شما درست می فرمایید توی لود و پرفرمنس تاثییر داره ولی نه 10 15 20

Masoud1365

مدیر انجمن
درسته توی این تعداد پایین محسوس نیست من هم در پست اولم گفتم که 15 تا زیاد نیست ولی چون میخواستن که 2 تا جدول داشته باشند من هم گفتم این جوریه.
با تشکر

madisline

Member
یعنی اگه من جدولی برای کاربران سایت داشته باشم با مثلا 30 فیلد، بهتره که بیام از 2تا جدول استفاده کنم برای افزایش سرعت؟
چطوری چندتا جدول باعث میشه سرعت افزایش پیدا کنه در حالی که در کوئری های جستجو، فقط فیلدهایی رو که نیاز داریم select کرده باشیم؟

P.H.P

Member
اگه به اون چند فیلد نیاز بیشتری داری میتونی از 2 table استفاده کنی
البته بازم بستگی به خودت داره

جدیدترین ارسال ها

بالا