Pooriya_Group گفت:من ظهر جواب اين تاپيك رو دادم ولي نميدونم چرا حذفش كردن آخه نه حرف بدي گفته بود نه چيزه ديگه اي به هرحال بازم ميگم:
شما بايد از فارسي ساز استفاده كنيد كه بهترين و كم حجمترين و آسون ترينش هم فارسي نويس جوان هستش.
شما ميتوني فارسي نويس جوان رو از اینجا دريافت كنيد.
ولي هنوز واسم مبهم كه چرا جوابي كه ظهر دادم حذف شد :roll:
والا هيچي من فقط هميني كه الان نوشته بودم رو نوشته بودم و يه چيز ديگه هم نوشته بودم كه اونم بد نبود نوشتم كه لطفا يه سرچي بكنيد اين تاپيك قبلا بارها و بارها پرسيده شده و توي پرانتز هم نوشته بودم با اجازه آقا مجيد و مديران ديگه كه در اين موضوع دخالت كردم (منظورم دخالتم در مسله سرچ كردن كه هميشه آقا مجيد و دوستاي مدير ديگه هم ميگفتن)saman_sweden گفت:Pooriya_Group گفت:من ظهر جواب اين تاپيك رو دادم ولي نميدونم چرا حذفش كردن آخه نه حرف بدي گفته بود نه چيزه ديگه اي به هرحال بازم ميگم:
شما بايد از فارسي ساز استفاده كنيد كه بهترين و كم حجمترين و آسون ترينش هم فارسي نويس جوان هستش.
شما ميتوني فارسي نويس جوان رو از اینجا دريافت كنيد.
ولي هنوز واسم مبهم كه چرا جوابي كه ظهر دادم حذف شد :roll:
در مورد اين پيام كسي بدون پيامي را پاك نمي كنه كنترل مي كنم ببينم اشكال كجا بود بهتون پاسخ مي دهم
baraye manam chand bari pish oomaderoozbeh007 گفت:آقا من چرا Notification E-mail دریافت کردم که کسی به این تاپیک جواب داده؟ من که اینجا اصلاً پست نداشتم :?
چرا جناب ميشه.saeid597 گفت:با سلام خدمت دوستا
آقا پوريا پس بدون فارسي ساز اماكان تايپ فارسي نيست؟
Pooriya_Online گفت:چرا جناب ميشه.saeid597 گفت:با سلام خدمت دوستا
آقا پوريا پس بدون فارسي ساز اماكان تايپ فارسي نيست؟
اگه از فلش ام-ايكس 2004 كه يوني كد رو هم پشتي باني ميكنه استفاده كني.
البته من كردم ولي وقتي نوشته رو مينويسم و بدش از حالت انتخاب در ميارم برعكس ميشه
مثلا: سلام ميشه م ا ل س
مخلص همگي.
موفق و پيروز باشيد...
AmiraliOnline گفت:من تكستم ديناميكه و با فلش 2004. اصلن فارسي نشون نمي ده كه درست يا برعكس. مربع و ٪ و ... نشون ميده.
بعدشم 81 تاپيك در مورد متن فارسي در فلش هست.
70 تاش مريم و ... رو معرفي كرده.
هيچ كدومش يه جواب حسابي برا ديناميك نداده!