چيطور ميتوان در flash فارسی بنويسم

Salar

Active Member
از برنامه های فارسی نویس مانند مریم و شتاب استفاده کن :wink:

Pooriya_Online

Active Member
من ظهر جواب اين تاپيك رو دادم ولي نميدونم چرا حذفش كردن آخه نه حرف بدي گفته بود نه چيزه ديگه اي به هرحال بازم ميگم:
شما بايد از فارسي ساز استفاده كنيد كه بهترين و كم حجمترين و آسون ترينش هم فارسي نويس جوان هستش.
شما ميتوني فارسي نويس جوان رو از اینجا دريافت كنيد.

ولي هنوز واسم مبهم كه چرا جوابي كه ظهر دادم حذف شد :roll:

saman_sweden

Active Member
Pooriya_Group گفت:
من ظهر جواب اين تاپيك رو دادم ولي نميدونم چرا حذفش كردن آخه نه حرف بدي گفته بود نه چيزه ديگه اي به هرحال بازم ميگم:
شما بايد از فارسي ساز استفاده كنيد كه بهترين و كم حجمترين و آسون ترينش هم فارسي نويس جوان هستش.

در مورد اين پيام كسي بدون پيامي را پاك نمي كنه كنترل مي كنم ببينم اشكال كجا بود بهتون پاسخ مي دهم

Pooriya_Online

Active Member
saman_sweden گفت:
Pooriya_Group گفت:

در مورد اين پيام كسي بدون پيامي را پاك نمي كنه كنترل مي كنم ببينم اشكال كجا بود بهتون پاسخ مي دهم
والا هيچي من فقط هميني كه الان نوشته بودم رو نوشته بودم و يه چيز ديگه هم نوشته بودم كه اونم بد نبود نوشتم كه لطفا يه سرچي بكنيد اين تاپيك قبلا بارها و بارها پرسيده شده و توي پرانتز هم نوشته بودم با اجازه آقا مجيد و مديران ديگه كه در اين موضوع دخالت كردم (منظورم دخالتم در مسله سرچ كردن كه هميشه آقا مجيد و دوستاي مدير ديگه هم ميگفتن)
حالا اگه اين نامه مشكلي داشت بگين تا ما هم بدونيم. :wink:

roozbeh007

Member
آقا من چرا Notification E-mail دریافت کردم که کسی به این تاپیک جواب داده؟ من که اینجا اصلاً پست نداشتم :?

saeid597

Member
با سلام خدمت دوستا

آقا پوريا پس بدون فارسي ساز اماكان تايپ فارسي نيست؟

aminem

Member
ماشالا اين قدر فارسي ساز ريخته .
فارسي ساز راحت ترين راهشه.(البته من راه ديگه اي بلد نيستم .)
به نظر من فارسي ساز مريم هم خيلي عاليه.

Pooriya_Online

Active Member
saeid597 گفت:
با سلام خدمت دوستا

چرا جناب ميشه.
اگه از فلش ام-ايكس 2004 كه يوني كد رو هم پشتي باني ميكنه استفاده كني.

البته من كردم ولي وقتي نوشته رو مينويسم و بدش از حالت انتخاب در ميارم برعكس ميشه
مثلا: سلام ميشه م ا ل س

مخلص همگي.

موفق و پيروز باشيد...

Allen Beni

New Member
متني رو كه ميخواي تو word تايپ كن بد كيي كن تو فلش . اينجوري حروف از هم جدا نميشن . اما از فارسي ساز هم ميتوني استفاده كني

مريم و همه ي اين فارسي ساز ها مال تكست استاتيكه.

تو يه تكست فيلد ديناميك چه بايد كرد؟؟؟
فلش 2004 هم جواب نميده.

ممنون

H-assan

Well-Known Member
خوب طبق معمول سوال هميشگي با چي فتوشاب فارسي مي شه يا فلش

جواب :

1. مريم
2. شتاب
3. پروين

فكر كنم آخر سر يك كاري بكنم كه ديگه انقدر سوال نكن در اين مورد قبلا هم اين سوال شده بود

amozesh

Member
Pooriya_Online گفت:
saeid597 گفت:
با سلام خدمت دوستا

چرا جناب ميشه.
اگه از فلش ام-ايكس 2004 كه يوني كد رو هم پشتي باني ميكنه استفاده كني.

البته من كردم ولي وقتي نوشته رو مينويسم و بدش از حالت انتخاب در ميارم برعكس ميشه
مثلا: سلام ميشه م ا ل س

مخلص همگي.

موفق و پيروز باشيد...

درسته كه برعكس نشون مي ده ولي اگه تكستون ديناميك باشه توي فايل swf درست نشون ميده البته اين مورد هم در win98 باز جدا نشون ميده ميتونيد سايت من را ببينيد متوجه منظورم مي شيد

من تكستم ديناميكه و با فلش 2004. اصلن فارسي نشون نمي ده كه درست يا برعكس. مربع و ٪ و ... نشون ميده.

بعدشم 81 تاپيك در مورد متن فارسي در فلش هست.
70 تاش مريم و ... رو معرفي كرده.
هيچ كدومش يه جواب حسابي برا ديناميك نداده!

bamshad

Well-Known Member
آخه عزيزان من شما كه مي گي شتاب يا مريم يا جوان دانلود كن لا اقلش لينكشو بزار تا از خماريش نمي ريم ديگه!!!!!!!!!!

rahincom

Member
AmiraliOnline گفت:
من تكستم ديناميكه و با فلش 2004. اصلن فارسي نشون نمي ده كه درست يا برعكس. مربع و ٪ و ... نشون ميده.

بعدشم 81 تاپيك در مورد متن فارسي در فلش هست.
70 تاش مريم و ... رو معرفي كرده.
هيچ كدومش يه جواب حسابي برا ديناميك نداده!

شما Encoding صفحه HTML خودتون رو به (Unicode(UTF-8 تغيير بديد اونوقت مي بينيد كه درست شد.

باي

جدیدترین ارسال ها

بالا