تشكر آقاي مهرداد كوهيiRWEBDES گفت:
اين خودم طراحي كردم
تشكر آقاي مهرداد كوهيiRWEBDES گفت:
يواشكي جدي گفتمsolmaz_sm گفت:تشكر آقاي مهرداد كوهيiRWEBDES گفت:
اين خودم طراحي كردم
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟solmaz_sm گفت:يواشكي جدي گفتمsolmaz_sm گفت:تشكر آقاي مهرداد كوهيiRWEBDES گفت:
اين خودم طراحي كردم
شير تو شير شد. ركورد نقل قول تو هم تو هم شكسته شد!solmaz_sm گفت:؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟solmaz_sm گفت:يواشكي جدي گفتمsolmaz_sm گفت:تشكر آقاي مهرداد كوهيiRWEBDES گفت:
اين خودم طراحي كردم
ببخشيد سولماز خانومsolmaz_sm گفت:؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟solmaz_sm گفت:يواشكي جدي گفتمsolmaz_sm گفت:تشكر آقاي مهرداد كوهيiRWEBDES گفت:
اين خودم طراحي كردم
خیلی تشکر می کنم از نظرتونiRWEBDES گفت:ببخشيد سولماز خانومsolmaz_sm گفت:؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟solmaz_sm گفت:يواشكي جدي گفتمsolmaz_sm گفت:تشكر آقاي مهرداد كوهيiRWEBDES گفت:
اين خودم طراحي كردم
نميدونستم طراحي خودته
اما يه پيشنهاد : تو انتخاب رنگها دقت بيشتري كن ...
مهرداد كوهي
و ........ به چه معنا استsolmaz_sm گفت:و ........ به چه معنا است
solmaz_sm گفت:خیلی تشکر می کنم از نظرتونiRWEBDES گفت:ببخشيد سولماز خانومsolmaz_sm گفت:؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟solmaz_sm گفت:يواشكي جدي گفتمsolmaz_sm گفت:تشكر آقاي مهرداد كوهيiRWEBDES گفت:
اين خودم طراحي كردم
نميدونستم طراحي خودته
مهرداد كوهي
ولی طراحی از نظر من یک کار سلیقه ای است.
نظر من اينه كه انتخاب رنگها بايد در جاهاي مناسب و با توجه به كاربري سايت و مراجعان آن صورت بگيره. مثلا براي سايتهاي خانومها رنگ گرم و خواب (كمرنگ) مثل صورتي و براي سايتهاي كودكان رنگهاي گرم و تند و براي سايتهاي ورزشي بايد از رنگهايي مثل سبز تيره و آبي تيره بايد استفاده بشه.Masih-Evanescence گفت:solmaz_sm گفت:خیلی تشکر می کنم از نظرتونiRWEBDES گفت:ببخشيد سولماز خانومsolmaz_sm گفت:؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟solmaz_sm گفت:يواشكي جدي گفتمsolmaz_sm گفت:تشكر آقاي مهرداد كوهيiRWEBDES گفت:
اين خودم طراحي كردم
نميدونستم طراحي خودته
مهرداد كوهي
درسته كه طراحي يك كار سليقهاي هست و به سليقه شخص بستگي داره اما گاهي وقتها تعداد بازديدكنندگان يك سايت بيشتر از سليقه يك شخص خاص مورد اهميت قرار ميگيره و در اين مورد بايد سليقه عمومي بيشتر در كار استفاده بشه نه سليقه شخصي...
راستش من هم با نظر مهرداد موافقم. طراحيش جالبه اما اين رنگها همش سرده! اگر چند تا رنگ قرمز و زرد (كلا رنگها گرم) بيشتر استفاده كني فكر كنم جذابتر بشه.
amin-asemi گفت:نظر من اينه كه انتخاب رنگها بايد در جاهاي مناسب و با توجه به كاربري سايت و مراجعان آن صورت بگيره. مثلا براي سايتهاي خانومها رنگ گرم و خواب (كمرنگ) مثل صورتي و براي سايتهاي كودكان رنگهاي گرم و تند و براي سايتهاي ورزشي بايد از رنگهايي مثل سبز تيره و آبي تيره بايد استفاده بشه.Masih-Evanescence گفت:solmaz_sm گفت:خیلی تشکر می کنم از نظرتونiRWEBDES گفت:ببخشيد سولماز خانومsolmaz_sm گفت:؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟solmaz_sm گفت:يواشكي جدي گفتمsolmaz_sm گفت:تشكر آقاي مهرداد كوهيiRWEBDES گفت:
اين خودم طراحي كردم
نميدونستم طراحي خودته
مهرداد كوهي
درسته كه طراحي يك كار سليقهاي هست و به سليقه شخص بستگي داره اما گاهي وقتها تعداد بازديدكنندگان يك سايت بيشتر از سليقه يك شخص خاص مورد اهميت قرار ميگيره و در اين مورد بايد سليقه عمومي بيشتر در كار استفاده بشه نه سليقه شخصي...
راستش من هم با نظر مهرداد موافقم. طراحيش جالبه اما اين رنگها همش سرده! اگر چند تا رنگ قرمز و زرد (كلا رنگها گرم) بيشتر استفاده كني فكر كنم جذابتر بشه.
اقای amin-asemiNorik گفت:http://www.newwebpick.com/_webpick/webpick.php?categories=all&page=1
http://www.visualdesigner.net/home
من هم همين نظر رو دارم ...solmaz_sm گفت:خیلی تشکر می کنم از نظرتونiRWEBDES گفت:ببخشيد سولماز خانومsolmaz_sm گفت:؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟solmaz_sm گفت:يواشكي جدي گفتمsolmaz_sm گفت:تشكر آقاي مهرداد كوهيiRWEBDES گفت:
اين خودم طراحي كردم
نميدونستم طراحي خودته
مهرداد كوهي
amin-asemi گفت:نظر من اينه كه انتخاب رنگها بايد در جاهاي مناسب و با توجه به كاربري سايت و مراجعان آن صورت بگيره. مثلا براي سايتهاي خانومها رنگ گرم و خواب (كمرنگ) مثل صورتي و براي سايتهاي كودكان رنگهاي گرم و تند و براي سايتهاي ورزشي بايد از رنگهايي مثل سبز تيره و آبي تيره بايد استفاده بشه.Masih-Evanescence گفت:solmaz_sm گفت:خیلی تشکر می کنم از نظرتونiRWEBDES گفت:ببخشيد سولماز خانومsolmaz_sm گفت:؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟solmaz_sm گفت:يواشكي جدي گفتمsolmaz_sm گفت:تشكر آقاي مهرداد كوهيiRWEBDES گفت:
اين خودم طراحي كردم
نميدونستم طراحي خودته
مهرداد كوهي