چه نوع وب سایتی را بیشتر می پسندید ؟

چه نوع وب سایتی را بیشتر می پسندید ؟

• فرهنگی - هنری

رای: 0 0.0%
  • سرگرمی

• ارائه دانلود و موسیقی و فیلم و لینك

• اخبار

• آموزشی

• تجارت الكترونیك

• مجموع رای دهندگان
    7
سلام .

یك نظر سنجی درست كردم .. لطفا بگید هر كس از چه نوع وب سایتی خوشش می آد ؟ و چرا ؟

Ghamnevis

Well-Known Member
سلام..
آرمان جان نظر سنجيت به نظرم درست نيست..

چون من تمام سايت هايي كه ميرم به غير از چند تا انگشت شمار شامل همه موارد ميشه !

جداي از اين ! مثل اين ميمونه كه بپرسيد بابا تون را بيشتر دوست داريد يا مامانتون را ! متوجه منظورم ميشي ؟ من دنبال خبرهاي جالب هستم ! دنبال لينك هاي جالب و نرم افزارهاي خوب هستم ، سرگرمي در كنارش و ... نميتونم انتخاب كنم !

سايان

Ghamnevis گفت:
سلام..

جداي از اين ! مثل اين ميمونه كه بپرسيد بابا تون را بيشتر دوست داريد يا مامانتون را ! متوجه منظورم ميشي ؟ من دنبال خبرهاي جالب هستم ! دنبال لينك هاي جالب و نرم افزارهاي خوب هستم ، سرگرمي در كنارش و ... نميتونم انتخاب كنم !

سايان
ME TOO

Ghamnevis گفت:
سلام..

سايان

والا خوب اونجوری كه دیگه نمیشه نظر سنجی كه ! اگه بخوایم اونجوری فكر كنیم باید همه این هفت تا انتخاب رو بردارم و به جاش یه دونه بذارم ( حتما موافقید كه در این صورت دیگه این یك آمار گیری نخواهد بود !!! ) ، اما از بین اینها حتما یك نوع وجود داره كه بیشتر می پسندید و بیشتر وب سایت های اون جوری رو دوست دارید ، یا اینكه اگر خودتون بخواید یه روزی وب سایت بزنید ، یك وب سایت با اون مضمون می سازید . همون رو انتخاب كنید .
امیدوارم تونسته باشم منظورم رو خوب بیان كنم ...

Ghamnevis

Well-Known Member
خوب چيزي كه من علاقه دارم اصلا اين جا نيست !

من سايتم در زمينه گرافيك هستش و داره مراحل پايانيش را تموم ميكنه ! ميشه بگيد من چه گزينه اي را بايد انتخاب كنم ؟

در يك سايت با زمينه گرافيك ، آموزش ميتونه باشه.. مقاله ميتونه باشه ، لينكهاي دانلود ميتونه باشه ، اخبار ميتونه باشه و ... ! اگر قرار باشه يك سايت فقط در يكي از اين زمينه ها فعاليت كنه خيلي زود محكوم به فنا ميشه ;)

worldman_safa

Active Member
منم با سايان موافقم !

علاقه من هم در هيچ مورد خاصي خلاصه نميشه !

ممنون

موفق باشيد

جدیدترین ارسال ها

بالا