چه موسی به دست شما آسیب نمیزنه؟!

madmaster_3d

Well-Known Member
سلام دوستان. خوبید؟ میدونم همه رو میدونم
همونطور که میدونید ما 3 دی کار های چه حرفه ای چه مبتدی زیاد پای کامپیوتر میشینیم و عادت هم نداریم هر یک ساعت از پای کامپیوتر 10 15 دقیقه دور شیم.( من دارم تمرین می کنم )

الان 2 3 تا از بچه های سایت به علاوه خود من دستشون مشکل پیدا کرده و خود من مثلا چند ساعت پای مکس میشینم همه انگشتام و روی دستم درد میگیره. قابل توجه دوستانی که فکر می کنن این چیزها براشون اتفاق نمیفته

حالا سوالم از شما این هستش که موس خوبی برای 3 دی کارها سراغ دارید که از نظر علمی ثابت شده باشه که کمتر به دست صدمه میزنه؟ منظورم با یک منبع معتبر.
هر کی هر موسی میشناسه با ذکر منبع لطف کنه بگه و قیمتش رو هم بگه که عالیه. مرسی :rose:

CG.kasra

New Member
خسته نباشید به نظر من موس های Razer عالی هستن ، چون تو مسابقات گیم همیشه از موس و کیبورد Razer استفاده شده
اینم سایت فروش محصولات Razer
http://razer.ir/

sallarmelli

Active Member
من یه موس خوب A4 دارم که 7 ساله برام کار کرده و هنوز هم سالمه و ویژگی حوبش اینه که تمام دست رو پر می کنه و از این کوچلو موچلوها نیست

به نظر برای جولگیری از سندرم تونل کاراپال مچ دست نشکنه و یه پد خوب داشته باشی که یه قسمت بسیار نرم داشته باشی که بذاری در نقطه شکست مچ دست

من همین کارو کردم دردش برطرف شد علی رغم این که موس لپ تاپم یه neco کوچلو هاست و تا قبل از این کار بسیار اذیت می کرد ولی با این روش بسیار بهتر شده.

ولی نمی دونم چرا تا اسم این سندرم تونل کاراپال میاد توی ذهنم دستم شروع می کنه به درد گرفتن

من پنج ساله دارم از موس و کیبود اکس پی استفاده میکنم ، بستگی به نوع استخوان بندی داره بعضی ها ( مثل من ) تا حــالا دستم درد نگرفته !بعضی موقع ها پیش میاد یک دقیقه هم از پای رایانه بلند نمیشم ، تنها چیزی برام اتفاق افتاده خواب رفتگی پا هستش ! ولی تا حالا دستم مشکلی نداشته ! معمولـا موس های که نرم باشن مشکلی برای دست ایجاد نمیکنن حتی اگر سایزشون هم کمی کوچیک باشه مشکلی ایجاد نمیشه ولی اگه موس خشک باشه هر چقدر هم دست روش جا بشه باعث شل شدن استخوان ها میشه !

بله دوستمون اشاره کردن بهترن موس برای گیم که در تمام دنیا استفاده میشه از جمله ( نمایشگاه E3 ) از موس Razer استفاده میشه چون حالت دست رو بخوبی حفظ میکنه ! پیشنهاد من موس Razer یا Xp !

موفق باشید

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
:tavajoh:

سلام
نمیدونم چقدر در مورد این چیزی که میخوام بگم اطلاع دارید ولی میگم چون خطریه اونایی هم که نمیدونن بودنن.

تونل کارپال ، این همون چیزیه که داره آروم آروم سر کسایی میاد که تو انگشتاشون حالات بی حسی پیدا میکنن و بسیار خطر ناکه، ربطی هم به موس نداره به نوع قرار گرفتن دست روی موس و کیبورد داره نه خود موس.

madmaster_3d علی جون، درست گفتم دیگه، آره؟! نمیخوام ناراحتت کنم ولی یه سری به دکتر متخصص بزن چون این چیزی که گفتی نشونه ی همین سَندرُمه ، که توسط بد قرار گرفتن دست روی میز اتفاق می افته و فکر کنم باعث از بین رفتن رباط ها و عصاب انگشت هاست.

حتما توی نت یه سرچی بزنین اسم این بیماری رو (( تونل کارپال )) تصاویر رو خودتون ببینید حتما میترسید و زود در صدد جلو گیری بر میایین، تو خیلی از سایت ها هم روش جلو گیریش هم گفتن.

این لینکی که گذاشتم هم تصاویر خوبی ازش داره هم خوب توضیح داده حتما بخونینش

بی حیال فوقش دستمون قطع میکنند
قابل توجه جناب shirani ، تصویری که توی لینک پیوست شدم از عمل دسته رو ببینید حتما از قطع شدن دستتون خرسند خواهید شد :cool:

حق یار پشت پناهتون باشه.

.................... ویرایش
من خوب متن سالار ملی رو نخونده بودم، ایشون هم بهش اشاره کرده بود ولی خلاصه با لینک گذاشتم تا همه خوب بترسن :evil:

آخرین ویرایش:

Shahryar Mirbozorgi

Well-Known Member
حسین جان لینک جالبی بود

عکسهای عملشو قبلا دیده بودم ولی نمیدونستم مربوط به این موضوع هست

عکسایی که راجع به نحوه ی صحیح قرار گرفتن دست بود هم جالب بود خدا رو شکر من ناخواسته همشو رعایت میکردم! و تا الانم مشکلی نداشتم؛البته من از سر جامم زیاد بلند میشم میرم چندتا بالانس میزنم بر میگردم:green:

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
من کارم از این حرفا گذشته الان دیگه خیلی وقتا نصف مغزم هم پا سیستم نشستم خواب میره دستم که 4-5 سال تموم شده :green:

airbos

کاربر متخصص بخش مدلسازی
سلام
علاوه بر چیزایی که دوستان اشاره کردن......من پیشنهاد می کنم حین کار از یه مچ بند آتل دار استفاده کنید. باعث می شه مچ دست خم نشه.و محدوده حرکتی مچ رو میاره پایین
موفق باشید:rose:

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
ولی قلم بهتر من هم خودم سعی میکنم با قلم بیشتر کار کنم :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا