چه كسايي ID منو ADD كردند!!!

narenj

Member
سلام. مي خواستم بپرسم كه چه جوري ميشه فهميد كه چه كسايي ID منو ADD كردند؟ :?:

اگر ميخواهيد جواب بدهيد كه هنگام ADD كردن ID كسي از آن شخص سوال پرسيده ميشه بايد بگم كه من يادم نيست كه مثلا 1 سال پيش چه كسايي منو ADD كردند!!!! :wink:

iRWEBDES

Active Member
نميتوني به هيچ وجه بفهمي مگر اينكه هر دفعه آنلاين شدي جلو آيديت بمويسي دوستاني كه من رو در Add Friend خود دارند لطفا پيغام بدهند .

مهرداد كوهي

NextWorld IT

Active Member
موسسان yahoo در خواب هم نمي ديدند که روزی کاربران بهمچين function هاي احتياج داشته باشند... :p

ady_constantine

Active Member
iRWEBDES گفت:
نميتوني به هيچ وجه بفهمي مگر اينكه هر دفعه آنلاين شدي جلو آيديت بمويسي دوستاني كه من رو در Add Friend خود دارند لطفا پيغام بدهند .

مهرداد كوهي

:lol: :lol: :lol:

يك راه بهتر وجود دارد :

اگه خواستين بفهمين کسی که باهاش چت می کنين شما رو تو ليستش داره يا نه، به بالای صفحه چتتون نيگاه کنين! اگر بين ID ايش و کلمه ی Instant Message دو تا دونه خط بودش يعنی يه چيزی مثله: Yahoo_ID -- Instant Message
يعنی طرف شما رو تو ليستش داره،‌ و اگر يدونه خط بيد يعنی نداره:
Yahoo_ID - Instant Message

iRWEBDES

Active Member
ady_constantine گفت:
iRWEBDES گفت:

مهرداد كوهي

يك راه بهتر وجود دارد :

اگه خواستين بفهمين کسی که باهاش چت می کنين شما رو تو ليستش داره يا نه، به بالای صفحه چتتون نيگاه کنين! اگر بين ID ايش و کلمه ی Instant Message دو تا دونه خط بودش يعنی يه چيزی مثله: Yahoo_ID -- Instant Message
دوست عزيز ايشون كه چت نميكنه ميگه ميخوام بدونم كيا منو اضافه كردن ؛
اين راه بهترين راه هستش براي كسايي كه با كسي چت ميكنن و ميخوان بدونن اونا اين فرد رو Add كردن يا نه

pitan

Member
ady_constantine گفت:
iRWEBDES گفت:

مهرداد كوهي

يك راه بهتر وجود دارد :

اگه فقط يك خط باشه(يعني تو ليستش نيستي)ولي اون فرد وقتي آنلاين ميشي ميفهمه! موضوع چي مي تونه باشه؟؟؟! :roll:

خدمت تمامي دوستان عرض كنم كه چنين سرويسي رو ياهو در اختيار كاربرانش قرار داده

دوستان حتما توجه نكردند

عزيزان لينكي در قسمت پيج مربوط به مسنجر ياهو وجود داره كه با اعلام مشخصات سرويستون و پرداخت 23 دلار تمامي ريز اطلاعات شما رو براتون ميل ميزنه ... از قبيل:

روز هايي كه آنلاين بوديد
مقدار زماني كه آنلاين بوديد
ليست يورز هاي اد شده
ليست كساني كه شما را در اد ليست خود دارند
تعداد ميل هاي ارسالي شما
تعداد ميل هاي دريافتي
و ........................

اگر سپوال ديگه اي هست بفرماييد
---------------
محمد

.

pitan

Member
NorTh HaCkeR گفت:
خدمت تمامي دوستان عرض كنم كه چنين سرويسي رو ياهو در اختيار كاربرانش قرار داده

دوستان حتما توجه نكردند

عزيزان لينكي در قسمت پيج مربوط به مسنجر ياهو وجود داره كه با اعلام مشخصات سرويستون و پرداخت 23 دلار تمامي ريز اطلاعات شما رو براتون ميل ميزنه ... از قبيل:

روز هايي كه آنلاين بوديد
مقدار زماني كه آنلاين بوديد
ليست يورز هاي اد شده
ليست كساني كه شما را در اد ليست خود دارند
تعداد ميل هاي ارسالي شما
تعداد ميل هاي دريافتي
و ........................

اگر سپوال ديگه اي هست بفرماييد
---------------
محمد
.
حالا اون 23 دلارو از كجا بياريم؟!! :wink: راه ساده تري نداره؟

والا تنها راهي كه بنده ميدنم همينه !!!
شايد راهي باشه ولي بنده اطلاعي ندارم!!!
اون 23 دلار هم بايد يا هك كني از كارتهاي اعتباري ديگران يا اينكه از جيب مبارك تقديم ياهد كني!!!

--------------
محمد

جدیدترین ارسال ها

بالا