چه طور php رو راه بیندازم

سلام
پیشگیری بهتر از درمان : قبلا فروم را سرچ کردم

من می خواستم بدونماصلا php چه طوریه ، یعنی مثلا یه محیط برنامه نویسی مث ویژوال بسیک یا c++ یا نه
بعدم چه طور و کجا دستوراتم رو بنویسم
یعنی این برنامه چطور پیکربندی می شه
من php5 ای دارم که نصبی نداره
:oops:ممنون:rose:

abc#def

Member
سلام دوست عزیز
شما واسه راه انداختن php باید اینکاررو انجام بدی
1- php رو نصب کنی
2- Apache ویا IIS را برای کار با php آماده کنی، Apache خیلی آسونه همین که نصبش کنی ردیفه همه چیش
3- هر جایی میشه کد php نوشت حتی تو notepad اما من بهت phpDesigner 2007 home edition رو پیشنهاد میکنم که مجانی هم هستش
4- کدهاتو بزار تو پوشه htdocs در جایی که apache رو نصب کردی
5- حالا مرورگرتو باز کن و اینو بزن: http://localhost/emse_fili_kesakhti.php
6- دیدی کار کرد؟؟

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
سلام
پیشگیری بهتر از درمان : قبلا فروم را سرچ کردم

من می خواستم بدونماصلا php چه طوریه ، یعنی مثلا یه محیط برنامه نویسی مث ویژوال بسیک یا c++ یا نه
بعدم چه طور و کجا دستوراتم رو بنویسم
یعنی این برنامه چطور پیکربندی می شه
من php5 ای دارم که نصبی نداره
:oops:ممنون:rose:
پیشنهاد من اینه که از xampp یا wamp استفاده کن

firebird

Member
PHP محیط برنامه نویسی هم داره منتهی بیشتر برنامه‌نویسها ترجیح میدن به جای محیط برنامه‌نویسی از ادیتورهای ساده یا نرم‌افزارهایی که کار اصلیشون طراحی صفحات وب هست استفاده کنند.
برای مثال من شخصاً به جای Zend Studio از Dreamweaver استفاده میکنم در حالی که Zend Studio امکانات دیباگ و پروفایل و ... داره که میشه گفت یک محیط برنامه‌نویسی هست.
کدنویسی PHP شبیه به زبان C هست با حدود سی چهل درصد اختلاف.
برای راه‌اندازی روی سیستم خودت شما باید یک وب‌سرور مثل Apache و خود مفسر PHP رو نصب کنی البته احتمالاً بخوای یک دیتابیس مثل MySQL هم داشته باشی. همونطور که دوستمون گفت میتونی از پک هایی که همه اینها رو با هم نصب میکنند استفاده کنی تا دغدغه تنظیمات و سازگارکردن رو نداشته باشی. من خودم XAMPP استفاده میکنم. منتهی شاید شما بخوای easyphp یا WAMP یا ... رو امتحان کنی.

جدیدترین ارسال ها

بالا