Fa چه طور می تونم امنیت فایل برنامه را زیاد کنم.

mbsa

Active Member
سلام
من یه قفل سخت افزاری ساختم و لازمه که هیچ کس به آلگوریتم این قفل که داخل یک script هست دسترسی نداشته باشه لطفاًبرنامه ای را معرفی کنید که واقعاً بتونه جلوی کرک شدن برنامه را بگیره . من پست های قبلی را خوندم ولی می خواستم متناسب با این نیازم جواب بگیرم ؟
مرسی از همگی phoenix

mbsa

Active Member
خوب من باید چکار کنم که کسی به scriptهام دسترسی نداشته باشه . نمیشه خود فایل exeاش را embedded کنم ؟

JavidX

Apadana Developer
خوب من باید چکار کنم که کسی به scriptهام دسترسی نداشته باشه . نمیشه خود فایل exeاش را embedded کنم ؟
فایده ای نداره. محصولات شرکت های بزرگ که با کامپایلرهایی مثل C++ و دلفی و... درست شدن قفلاشون کرک میشه چه برسه به Script بیلدر که حتی سورسشم در خطره.

SINISTERMMP

Member
سلام
یکی دو تا راه داره
یک این که یک برنامه بنویسی و فایلتو با واسطه اجرا کنی ان وقت ریسور س نمیشود
دومین راه اینه که فایلو کد گزاری کنی 64 بیتی 32 بیتی یک سری برنامه هستن که این کارو میکنند و برنامه دیگه ریسورس نمی شود
با تشکر

بزارش داخل یک فایل کمپایل شده با c++ و بعد اجراش کن. در تایپیک های c++ راه های بیشتری برای جلوگیری از ریسورس شدن میتونی پیدا کنی.

milad download

New Member
از من می شنوی به سمت برنامه ها ی ویژوال و سی و دلفی برو داری وقت خود را حرام می کنید و در مولتی مدیا کار می کنید.:lol:

silvercover

کاربر متخصص
از من می شنوی به سمت برنامه ها ی ویژوال و سی و دلفی برو داری وقت خود را حرام می کنید و در مولتی مدیا کار می کنید.

هدف بیلدر با هدف زبان های برنامه نویسی متفاوت هست. طی سال های اخیر و با ظهور ده ها تکنیک و پلاگین در همه زمینه ها برای بیلدر به نظرم هدف اصلی بیلدر که ساخت برنامه های اتوران و آموزشی هست کمی فراموش شده.

پیشنهاد اینکه بیایم بیلدر یا ابزارهای مشابهش رو کنار بگذاریم و بریم سمت دلفی و زبان های برنامه نویسی دیگر برای افرادی که نیازی ندارند یا برنامه ساز یا برنامه نویس نیستند پیشنهاد منطقی ای نیست. فرایند یاد گیری یک زبان و پیاده سازی برنامه هایی مشابه چیزهایی که بیلدر و هم رده هاش میسازن نیازمند روز ها و ماه ها تلاش و صرف وقت هست و در کلاسی دیگه هست.

جدیدترین ارسال ها

بالا