چه طور بدون فهمیدن کاربر روی سیستمش فونت نصب کنیم

patil

Member
سلام دوستان چه طور بدون فهمیدن کاربر روی سیستمش فونت نصب کنیم:)

BEHESHT

Well-Known Member
نصب فونت

تو اسکریپت اول صفحه یعنی اسکریپت page اول نرم افزارت تو قسمت اسکریپت های اجرایی شروع برنامه اسکریپت ویزارد بعد اکشن یه گزینه داره به اسم InstallFont با این کار می تونی فونت رو موقتی نصب کنی بدونه متوجه شدنکابرت

مثل شکل زیر:

attachment.php

پیوست ها

• pic.JPG
    pic.JPG
    19.4 کیلوبایت · بازدیدها: 57
آخرین ویرایش:

BEHESHT

Well-Known Member
سلام دوست عزیز

خواهش می کنم

این کلید
post_thanks.gif
رو واسه همین گذاشتن

خواهشا برای تشکر از این کلید فقط استفاده کنید

و نوشته فقط برای پاسخ به سوال و مطرح کردنشو انجام امور مفید ایجاد کنید

ubuntu

Member
روشي که جناب بهشت‌دوم گفتن رو سيستم فونتي رو نصب نمي‌کنه. بلکه خود پروژه از اين فونت استفاده مي‌کنه و رو خودش نصب مي‌شه. اون‌هم تنها فايل‌هاي خاصي رو. اگه مي‌خاهيد فنتي رو سيستم کاربر نصب بشه که از همه‌جاي ويندوز قابل استفاده باشه بايد اون رو بادستور کپي تو پرونده‌ي فونت ويندوز قرار بديش.

با سلام...
همين طور كه دوست من(ubuntu) گفت ؛ براي اينكه فونت براي هميشه نصب بشه بايد بصورت زير عمل كنيد

source_path$='<Temp>\sayeha.ttf'
final_path$='<Windows>\Fonts\sayeha.ttf'
FileExist("<Windows>\Fonts\sayeha.ttf","check")
If (check=0) Then
SysCommand("CopyFile","source_path$,final_path$")
End​

[ RIGHT]اميد دارم بكار بياد --در ضمن اين رو بايد توي script صفحه اول بزاري .....
:rose:[/RIGHT]

آخرین ویرایش:

patil

Member
آقا بهشت شرمنده وقتی این کارو انجام میدم پیغام خطا میگیره

BEHESHT

Well-Known Member
سلام

شرمندگی چیه وظیفه ست جواب بدیم

اما کاش متن error رو می نوشتی دقیقا متوجه می شدیم

اما به نظر از آدرس دهی اشتباه

به نظرم فونت رو تو پروژه ات جاسازی کن یعنی از منوی Project برو تو قسمت Embedded فایلس بعد add رو بزن بعد فونت رو اضافه کن

بعد Ok کن

اخر هم تو قسمت اسکریپت شروع صفحه اینطور تایپ کن:
کد:
[LEFT]InstallFont("<Embedded>\[COLOR=red]behesht[/COLOR].ttf")
 [/LEFT]

جای کلمه ی بهشت اسم فونت رو اضافه کن

اگه مشکلی داشتی بگو بازم خودم درخدمتم

یاحق
باحق
تاحق

patil

Member
ممنون از شما ،شرمنده من هیچی از اسکریپت نویسی بلد نیستم و نمیدونم از کجا شروع کنم اگه میشه کمکم کنید لطفا

BEHESHT

Well-Known Member
سلام مجدد

والله قسم ما هم چیز زیادی بارمون نیست اما خیلی به در و دیوار زدیم و از زمانی که اومدم این انجمن واقعا راه پیشرفت واسم میسر شده

اگه مشکلی داشته دوستان واقعاً خبره اند تو اسکریپت نویسی اما به نظر من از اونجایی شروع کن که نیاز داری

بازم اگه کمکی برمی یاد من خودم مخلصتم هستم

یاحق
باحق
تاحق

ممنون از شما ،شرمنده من هیچی از اسکریپت نویسی بلد نیستم و نمیدونم از کجا شروع کنم اگه میشه کمکم کنید لطفا

سلام دوست عزیز

من خودمو کوچیک ترین عضو این فروم می دونم ولی برای کمک به شما برخی از تجربیاتم رو با اجازه اساتید بیان میکنم :
1 - مطمئن باش از کد نویسی در زبان هایی مثل سی خیلی خیلی آسون تره چون شما اصلا با یه زبون کامل سر و کار نداری
2 - قسمت کمک خود نرم افزار بسیار خوبه
3 - مثال های خود برنامه عالی هستند
4 - بچه های این فروم گلند ( با گاف مضموم نه مکسور ! ):d
5 - باور کن ساده تر از این حرفاست ، چون همه چی آماده است فقط نیاز به دونستن مفاهیمی چون حلقه و دستورات شرطی داری.

در ابتدا سعی کن مفاهیم پایه ای برنامه نویسی را ( اگه بلد نیستی )یاد بگیری و بعد توابع برنامه که فکر کنم اموزشش اینجا هست رو یاد بگیری و در این مرحله چاره جز دست به کار شدن نیست باید دست یه کار شی و برنامه بنویسی . دوستان فکر کنم
موافق باشند که اولین برنامه هاشون شرم اور بوده ( من که خودم این طور بودم ) در ضمن من دو سی دی طراحی کردم که باور کن فاصله شون از زمین تا آسمون بود.می خوام بگم تنها باید دانشتو به کار بگیری البته تجربه و نگاه به طریقه کد نویسی دیگران هم مفیده . دوستان بعضا مجموعه هایی هم دارند که مفیده که اگه خواستند خودشون میگند

باز هم می گم من کسی نیستم فقط جهت کمک عرض کردم

آقا سیلور و آقا سامان عزیز
و دوستان دیگر...
نظرتون چیه یه مبحث برای تازه کارا بزاریم تا کارا شون رو نشون بدند . چون مطمئنم هیچ تازه کاری جرات این کار رو نداره ( هر قانونی استثنا داره ) تا دستشون راه بیفته .
موفق باشید

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا