ممنون از شما ،شرمنده من هیچی از اسکریپت نویسی بلد نیستم و نمیدونم از کجا شروع کنم اگه میشه کمکم کنید لطفا
سلام دوست عزیز
من خودمو کوچیک ترین عضو این فروم می دونم ولی برای کمک به شما برخی از تجربیاتم رو با اجازه اساتید بیان میکنم :
1 - مطمئن باش از کد نویسی در زبان هایی مثل سی خیلی خیلی آسون تره چون شما اصلا با یه زبون کامل سر و کار نداری
2 - قسمت کمک خود نرم افزار بسیار خوبه
3 - مثال های خود برنامه عالی هستند
4 - بچه های این فروم گلند ( با گاف مضموم نه مکسور ! ):d
5 - باور کن ساده تر از این حرفاست ، چون همه چی آماده است فقط نیاز به دونستن مفاهیمی چون حلقه و دستورات شرطی داری.
در ابتدا سعی کن مفاهیم پایه ای برنامه نویسی را ( اگه بلد نیستی )یاد بگیری و بعد توابع برنامه که فکر کنم اموزشش اینجا هست رو یاد بگیری و در این مرحله چاره جز دست به کار شدن نیست باید دست یه کار شی و برنامه بنویسی . دوستان فکر کنم
موافق باشند که اولین برنامه هاشون شرم اور بوده ( من که خودم این طور بودم ) در ضمن من دو سی دی طراحی کردم که باور کن فاصله شون از زمین تا آسمون بود.می خوام بگم تنها باید دانشتو به کار بگیری البته تجربه و نگاه به طریقه کد نویسی دیگران هم مفیده . دوستان بعضا مجموعه هایی هم دارند که مفیده که اگه خواستند خودشون میگند
باز هم می گم من کسی نیستم فقط جهت کمک عرض کردم
آقا سیلور و آقا سامان عزیز
و دوستان دیگر...
نظرتون چیه یه مبحث برای تازه کارا بزاریم تا کارا شون رو نشون بدند . چون مطمئنم هیچ تازه کاری جرات این کار رو نداره ( هر قانونی استثنا داره ) تا دستشون راه بیفته .
موفق باشید