بله هک کردن به همین راحتی هست...
البته ببخشین یه 4 روزی نبودم... با عرض پوزش...
اگه بخواین جی میل هک کنین یا باید به کامپیوتر طرف نفوذ کنین یا به سرور که شما به سرور نمی توانید نفوذ کنید اما برای نفوذ به سیستم طرف رو نفوذ کنی البته طبق حرف emad جان که keylogger ها و تروجان ها رو میشناسه متین هست ولی شما از روش دیگر به کامپیوتر نفوذ می کنین یا اگه خواستین با تروجان نفوذ کنین اون تروجان رو با برنامه هایی که با سرچ کردن پیدا می کنین می تونید تروجان ها رو به یک عکس یا حتی یک برنامه ی دیگر بچسبونید که دیگه آنتی ویروس نشناستش...
ولی از نظر من شما باید از طریق داس و شل گیری به کامپیوتر طرف نفوذ کنین که این مبحث کمی حرفه ای هست که شما باید آی پی و پورت و... رو بشناسید و حداقل بتونین با یکی که دارین چت می کنین آی پی اون رو در بیارید و بعد پورت های باز اون رو چک کنید و بعد از اون پورت باگی رو پیدا کنین و بعد اون باگ رو در محیطی مانند محیط ++c و... کامپیل کنین و بعد از طریق داس به کامپیوتر نفوذ و بااستفاده از خط فرمان های داس به اون نفوذ و خربکاری خود را انجام دهید... حالا اگه بخواین پسوردهای ایمیل و جیمیل اون رو به دست بیارین باید با یک iptools که من iptools 1.89.1.0 by erwan رو پیشنهاد می کنم...
با تشکر...