چه طوری میشه کاربر یک فایل رو به استیج اضافه کنه؟

maghmagh

New Member
من میخواستم برنامه ای بنویسم که در طول اجرا کاربر ادرس یک فایل رو بده و فلش یک فایل رو به استیج اضافه کنه
مثلا یک عکس رو از هارد وارد استیج بکنه و بعد از اون روی عکس اعمالی انجام بده و سیو کنه
چه طوری یک فایل رو کاربر میتونه اضافه کنه به برنامه؟؟؟

++Hadi++

Active Member
راه فقط فلشی داره ولی بهتره با برنامه های جانبی مثل C# پیش برید. اگه مورد اول رو می خواهید باید با loader یا URLLoader عکس رو لود کنین و بعد روش تغییراتی بدین و با کلاس adobe برای ذخیره فایل jpg از یه مووی کلیپ یا displayObject ، اونو به کمک File Reference در جایی از هارد با عمل browse سیو کنید ولی باز بهتره مثلا به کمک C# اونو فایلو باز کنین و با base64 ، بایت های اونو به فلش و به فرمت string پاس بدین تا فلش اونو لود و نمایش بده و کاربر رو کار تغییراتو اعمال کنه و بعد با کمک همون کلاس adobe JPG encoder ، یه bitmap از اون مووی کلیپ بگیرید و بایت های jpeg شده اونو آماده کنین و بعد به کمک اونو به کمک کلاس base 64 به C# یا ... پاس بدین(پاس دادن به کمک دستور ExternalInterface) و در نهایت C# با قدرت بیشتری در عمل سیو اونو سیو کنه...
نمونه هایی دست و پا شکسته از مطالبی که گفتم در امضام که زیر پستمه(لینک های مهم) موجوده .بای...

maghmagh

New Member
دستت درد نکنه
مشکل اینجاس که من سی شارپ وارد نیستم
یکی این کد رو داده

var file:FileReference= new FileReference();

btn.addEventListener(MouseEvent.CLICK,upload)
file.addEventListener(Event.SELECT,select);
function upload(e:MouseEvent) {
file.browse()
}

function select(e:Event) {
trace (file.name);
}​

با این کد کارم حل شد

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا