چه طوری میشه تو Mmb روی پروِژه رمز عبور گذاشت؟

peyman136

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
چه طوری میشه تو MMB روی پروِژه رمز عبور گذاشت
البته رمز عبور معمولی نه رمزی از سوی کار بر تعیین شده باشه
یعنی وقتی برای اولین بار پروِژه اجرا میشه کار بر به صفحه تعیین رمز بره و دیگه هر بار میخواد از پروژه استفاده کنه تا اون رمز رو نزنه پروژه باز نشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//:neutral: :neutral: :shock: :shock: :cool: :sad: :sad: :oops: :oops:

Little-Demon

Well-Known Member
اولا باید خدمتتون عرض کنم که سعی کنید موضوعتون رو متناسب با متن خودتون بنویسید از جملات گمراه کننده و تحریک کننده هم استفاده نکنید خواهشا ...
مثلا مقدارش هم یک باشه . حالا به برنامه میگی که چک کنه اون کلید رو اگه یک بود یعنی اولین باره که کاربر از برنامه استفاده می کنه و اگه اولین باره بیاد و صفرش کنه .....حالا دفعه های بعد دیگه مقدار رو که چک می کنه صفر هست و دیگه معلومه کاربر قبلا کار کرده با برنامه ...

قدم دوم
خوب حالا مقدار کلید مثلا یک هست و اولین بار هست که کاربر استفاده می کنه ..درست؟
حالا همون جا میگی که اگه یک بود علاوه بر این که صفرش می کنه بیاد و اون صفحه رمز رو باز کنه ...

قدم سوم
داخل کد های دکمه تعریف رمز هم می نویسی که یا رمز رو داخل یه فایل مثلا داخل پوشه سیستم ذخیره کنه و یا داخل یک کلید رجیستری
باید ببینی با کدومش راحت تری ..به نظر من فایل بهتره .
وقتی ذخیره کرد باید بیای و این دستورا قدم چهارم رو هم اضافه کنی به اسکریپتهای قدم اول ..

قدم چهارم
میای و میگی اون کلید بود که مال رجیستری بود ها.......صفر و یکه .....
اون اگه صفر بود یعنی وقتی که کاربر رمز رو داده و میخواد استفاده کنه ...
حالا اگه صفر بود بیاد و فلان صفحه رو بیاره....که تو اون صفحه رمز وارد شده رو با رمز داخل فایل یا کلید رجیستری چک می کنه اگه برابر بود بره تو برنامه..

همین بود .....تموم شد
اینها رو بادقت بخونی حله ....ساده تر از این دیگه نمی شد بگم تئوریش رو ....کامل بخون اگه مشکل داشتی مطرح کن .

Little-Demon

Well-Known Member
ای بابا از اول می گفتی نمونه بزار ......من شاید تا آخر عید نتونم دیگه بیام ولی اگه تونستن یکی می نویسم برات ....در ضمن یکم دقت کنی به نوشته ها می فهمی چی شده ها ...

peyman136

مرسی ولی اگه مثال بذاری بیشتر متوجه میشم

Little-Demon

Well-Known Member
دیگه چی می خوای بهتر از این ؟

سلام ....

اول از همه عید شما و همه مبارک برای دومین بار ...

همه چیزش با رجیستری کار میکنه به همین دلیل خیلی باید توجه کنی شما....

اونهایی که قبلا نوشتم رو با این مثال درهم کن یه چیز توپ میشه ....

به نام متغیر ها و مسیرهای رجیستری و نام کلیدها و مخصوصا نام متغیر های ادیت باکس ها خیلی دقت کن که برات سوال نشه .

امید وارم کافی باشه این .....موفق باشی .:oops:

پیوست ها

• password protection.rar
    307.8 کیلوبایت · بازدیدها: 123

Little-Demon

Well-Known Member
اولا قابلی نداشت :oops: و کار ساده تر از این هم تو دنیا نبود:cool: ....فکر نمی کنم تبریک داشته باشه :wink: ...مگه چیه آخه ؟:neutral:
دوما : : آقای Alt255 تازه برای شما اولا اینجا ما نیومدیم چیزی رو به رخ بکشیم و مسله حل شده تموم شده رفته اون وقت تازه شما مثال میزاری میگی سورسشه ؟:wink: دوما شما اگر هم خیلی راغب هستی که یه نمونه کار بزاری حالا از یه جایی یا از خودت سعی کن با موضوع مورد نظر ما مناسبت داشته باشه ...اون مثال چه ربطی داشت اصلا ؟:razz: :razz:

بهت توصیه:)mad: ) می کنم قوانین رو مطالعه کنی .تا حامد عزیز رو صدا نزدم دوباره (چقدر من باید از دست این تازه کار ها شکایت کنم آخه ؟:razz: این که نشد که آخه ....اون کاربری که ثبت نام می کنه و قوانین رو نمی خونه و اینجا رو با اتاق چت اشتباه می گیره معلومه که ..........:mad: نه؟)

silvercover

کاربر متخصص
حساسیت جناب littledemon جالب توجه هست.
بنده قبلا به جناب Alt255 تذکر دادم. انشاالله که رعایت می کنن.

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
سلام
با تشكر از همه دوستان
خواهش مي‌كنم قبل از زدن تاپيك يه جستجوي مختصري كنيد...
قبلا اين مثال به صورت كامل گذاشته شده... >>> اينجا

تا بعد...!

Little-Demon

Well-Known Member
نه اینجا لازمه شما یکم دقت کنیم جناب Ojayee !
اگه دقت کرده باشید ایشون نه مثالشون مربوطه به کار ما و نه پستشون به جاهست .من اگه تاکید می کنم که کسی قوانین سایت رو رعایت کنه وحتی سخت میگیرم و خشونت به خرج می دم (که فکر نمی کنم خشن باشم) برای اینه که کارایی انجمن بره بالا و از شلوغی انجمن و مطالب بیهوده جلوگیری بشه .

به نظر من واقعا اگه کسی بخواد فعالیت داشته باشه داخل انجمن و آدم منظم و مرتبی باشه و علاقه مند باشه به فراگیری و یا نشر علم داخل انجمن ها خودش رو موظف میدونه که اول بفهمه چه جوری باید رفتار کنه تو انجمن....ولی خیلی از افراد .....چی بگم آخه.........

peyman136

خوب تا حالا از تاپیک استقبال خوبی شده یه سوال دیگه دارم
چه طوری میشه که درخواست پسورد رو تو قالب Massege کرد؟

silvercover

کاربر متخصص
اگه منظورتون Prompt Dialog هست، شبیه همون چیزی که مثلا توی وبلاگتون هست و اسم کاربر رو می پرسه باید از پلاگ این ها استفاده کنین. پلاگ اینهای Misc و Plugy میتونین به شما کمک کنن.

Little-Demon

Well-Known Member
بله دیگه شما منظورتون همون Input Box هست ..... حالا راه های زیادی هست ....

هم پلاگین .....هم دستی هم راه های دیگه که هرکس یه چیزی میگه ولی راه آسان راه استفاده از پلاگین هست حتی همون صفحه رو هم میشه در قالب یک پیام به کاربر ابلاغ کنید

peyman136

اگه میشه یه مثال بذارید البته نه با پلاگی

جدیدترین ارسال ها

بالا