چه طوری فایل به فرمت pdf رو ویرایش کنم ؟

ellisa

Member
سلام

من مقاله ای دارم که از اینترنت دانلود کردم به فرمت pdf اما قابل ویرایش نیست یعنی من نمیتونم قسمتی از این مقاله رو کپی کنم به جای دیگه مثل Word ؛ یا بخشی از مقاله رو کلا حذف کنم ... حتی نتونستم اونو توی Word 2007 بالا بیارم که قابل ویرایش باشه ، حالا باید چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟ راهنمایی کنید دوستان ... ممنون

the_king

مدیرکل انجمن
اگه قصد دارید با نرم افزاری مانند Adobe Acrobat فایل PDF رو ویرایش کنید نرم افزار هایی مثل PDF Decrypt
می توانند تمامی محدودیت های فایل PDF مثل محدودیت در Print یا Copy را بردارند.
وگرنه نرم افزارهای تبدیل PDF به فرمتهایی مثل Microsoft Word (مانند ابزار PDF2Word) به محدودیت های
PDF اهمیتی نمی دهند و فایل را به فرمت قابل استفاده برای ویرایش تبدیل می کنند.

PDF Decrypt

PDF to Word

ellisa

Member
ممنون دوست عزیز واقعا سپاسگذارم

اما برنامه
PDF to Word درست کار نمیکنه ...یعنی از 40 صفحه فقط 5 صفحه رو تبدیل میکنه .... ایراد کار کجاست؟

the_king

مدیرکل انجمن
ممنون دوست عزیز واقعا سپاسگذارم

اما برنامه
PDF to Word درست کار نمیکنه ...یعنی از 40 صفحه فقط 5 صفحه رو تبدیل میکنه .... ایراد کار کجاست؟

برنامه ایرادی نداره، چون شما از نسخه آزمایشی (Free trial version - demo) استفاده می کنید محدودیت نرم افزار
فعال است و فقط 5 صفحه اول آنرا تبدیل می کند :

کد:
Still not sure the program fits your needs?
 Try free trial version with limited features.
 It can convert only the [B]first five pages[/B] of your PDF document.
 Test the quality of the demo and come back to place an order if satisfied with the results

کرک و نسخه های قفل شکسته این نرم افزار و ابزار های مشابه در اینترنت و CD های Tools و Convertor به وفور
یافت می شوند.

shporkave

New Member
با سلام
اگر از نرم افزار Acrobat (نه نرم افزار Acrobat Reder) استفاده كنيد وارد شدن در بخش Text Using OCR و اجراي آن قابليت گرفتن كلمات را خواهد داشت و با كپي گرفتن متن ميتوانيد به Word انتقال دهيد اگر متن شما فارسي مي‌باشد بايد OCR نرم افزار Acrobat قابليت پشتيباني فارسي را داشته باشد

shporkave

New Member
با سلام
اگر از نرم افزار Acrobat (نه نرم افزار Acrobat Reder) استفاده كنيد وارد شدن در بخش Text Using OCR و اجراي آن قابليت گرفتن كلمات را خواهد داشت و با كپي گرفتن متن ميتوانيد به Word انتقال دهيد اگر متن شما فارسي مي‌باشد بايد OCR نرم افزار Acrobat قابليت پشتيباني فارسي را داشته باشد

جدیدترین ارسال ها

بالا