چه جوری میشه از کرل خروجی فتوشاپ گرفت؟

reyhan.s

New Member
چه جوری میشه از یک نوشته که توی برنامه کرل تایپوگرافی شده ، توی فتوشاپ استفاده کرد ؟‌
یعنی کلا خروجی کرل برای فتوشاپ چه جوریه ؟؟
هلپ می خواهشا !:(

SAEED@R

Member
Ctrl+E ==> فرمتي كه ميخاي انتخاب ميكني==> سايز و رزولوشن ور اگر خاستي تغيير ميدي ==> save
* معمولن براي خروجي فتوشاپ از فرمتاي jpg , tif استفاده مي كنن eps م ميشه.:)

reyhan.s

New Member
ممنون ولی این جوری هیچ ادیتی نمیشه روی کار کردکه .گذشته از اون هم من قبلا یه کاری میکردم که میشد یه نوشته از کرل رو جا گذاری کرد توی یک فایل فتوشاپ یعنی نوشته هه بدون صفحه پشتش میومد توی فتوشاپ ولی الان چون خیلی وقته کار نکردم یادم رفته !
شما نمیدونی چه جوری میشه این کارو کرد ؟؟:-?

majid_a95

Active Member
سلام . باید تیک transparency (شفافیت) لایه رو فعال کنید. (تو عکس نشون دادم .)
امیدورام منظورت همین بوده باشه :rose:
یاعلی

پیوست ها

• untitled.JPG
    untitled.JPG
    36.8 کیلوبایت · بازدیدها: 9

reyhan.s

New Member
نه منظورم این نبود.یه خورده‌ش رو یادم اومد ولی هنوز گیرم .
الان شما اگه حال داشتی یه نوشته توی کرل بنویس ، بعد همون eps که گفتی سیوش کن ، بعد از توی فتوشاپ ، منوی فایل--> place رو بزن و اون فایل رو انتخاب کن . من الان اینش رو یادم اومد ولی نمیدونم چرا اینقدر بی کیفیت میاد . تنظیمات کجاش رو باید چیکار کنم !

SAEED@R

Member
. من الان اینش رو یادم اومد ولی نمیدونم چرا اینقدر بی کیفیت میاد . تنظیمات کجاش رو باید چیکار کنم !
مطابق با رزولوشن صفحه اي كه توي فتوشاپ باز كردين place ميشه. :)
* بعد از place كردن يه اينتر بزن تا ثابت بشه.

odrakoola

Well-Known Member
سلام دوست جدید.
من نمیدونم سایر استاتید چیکار میکنن اما من وقتی کارو توی کارل کامل کردم انتخابش میکنم و کمی سایزشو بزرگ میکنم و از منوی File گزینه Export for Office رو انتخاب و در پنجره باز شده از منوی Optimized for گزینه Commercial Printing رو انتخاب میکنم و در پایان کار رو با پسوند PNG ذخیره میکنم. حالا کار که کیفیت خوبی هم داره رو داخل فوتوشاپ وارد میکنم.

پیوست ها

• 02-26-2011-12-43-11-ق.jpg
    02-26-2011-12-43-11-ق.jpg
    85.1 کیلوبایت · بازدیدها: 7

reyhan.s

New Member
علیک سلام .
چقدر این کاری که گفتی خوب بود . امتحان کردم . ممنون .:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا