چه جوری قالب را وارد اینترنت کنم

Payam30

Active Member
سلا و عرض ادب
من یک سایت در فرانت بیچ ساختم و به طوره کلی اماده است اما نمیدونم چه جوری وارد اینترنت کنم. چند بار سعی کردو اما یه جوری میشه بعضی از اینک ها کار نمیکنه و فوت نوشتاریش یه جوری میشه ما قبلا نو مدرسه وارد اف تی پی اردیم و تننها کاری که لازم بو انجام بدیم این بود از SmartFTP همه ی فایل را به استفاده از ماوس مشخص میکردیم و اونا به اف تی پی منتقل میکردیم. ولی من نمیدونم چه جوری وارد اینترنتشون کنم.
قالب ساتم رو خودم ساختم و برای وبلاگ نیست. کمکی میتونید بکنید؟

iranads

Active Member
دوست عزیز هاست شما لینوکس هست یا ویندوز.. معمولا یه سری نرم افزار مخصوص ftp داریم مثلا flash fxp.. شما باید پوشه و فایل هایی که دارید رو در پوشه www هاست کپی کنید

ntfs_eror

Member
سلام

سلام.
خوبی؟
خیلی ببخشید دوست عزیز من اصلا نفهمیدم مشکل شما چیه!
چون شما هم غلط املایی داشتین هم انشایی.
اما تا اونجا که متوجه شدم شما یه سایت طراحی کردین با فرانت پیج حالا میخواین اونو به هاستتون منتقل کنید.درسته؟
منم سایتمو با فرانت پیج درست کردم.
شما یه پوشه ای توی my document دارین به نام my website .
توی این پوشه تمام فایل های سایتتون مثل صفحات و عکس هایی که استفاده کردین هست.
به نظر من اگر از cuteftp استفاده کنید خوبه.
اول وارد هاستتون میشین.
و بعد از طریق منوی سمت چپ که محتویات پوشه my website رو داخل ویندوز شما نشون میده یکی یکی فایل ها رو داخل پوشه public_html درگ می کنید.
در ضمن فرمودین یه جوری میشه.
میشه بپرسم چه جوری؟
یا اگه ممکنه آدرس ساییتتون رو بدین.
مرسی

Payam30

Active Member
سلام.
خوبی؟
خیلی ببخشید دوست عزیز من اصلا نفهمیدم مشکل شما چیه!
چون شما هم غلط املایی داشتین هم انشایی.
اما تا اونجا که متوجه شدم شما یه سایت طراحی کردین با فرانت پیج حالا میخواین اونو به هاستتون منتقل کنید.درسته؟
منم سایتمو با فرانت پیج درست کردم.
شما یه پوشه ای توی my document دارین به نام my website .
توی این پوشه تمام فایل های سایتتون مثل صفحات و عکس هایی که استفاده کردین هست.
به نظر من اگر از cuteftp استفاده کنید خوبه.
اول وارد هاستتون میشین.
و بعد از طریق منوی سمت چپ که محتویات پوشه my website رو داخل ویندوز شما نشون میده یکی یکی فایل ها رو داخل پوشه public_html درگ می کنید.
در ضمن فرمودین یه جوری میشه.
میشه بپرسم چه جوری؟
یا اگه ممکنه آدرس ساییتتون رو بدین.
مرسی

نه سوال من این است که من یک سایت ساختم و تمامی پوشه هایش را روی دسکتابم دارم و در my website نیستند من فایل ها را روی Desktop دارم. حالا من میخواهم که سایتم را در هاستم قرار دهم. روی هاست مجانی پارسا سپیس . چه جوری این کار را بکنم.... من امتخان کردم و سایتم را انجا قرار دادم اما فونت نوشتاریم عوض میشود و قالب سایت به اون صورتی که باشد در نمیاید.
اینجا را ببینید
http://p30taksoft.parsaspace.com/payam/index.html

جدیدترین ارسال ها

بالا