چه جوری باید یه پیغام رو تأیید کرد؟؟؟

سلام...
وقتی username و password رو وارد می کنم ، در بالای صفحه و در قسمت «اطلاعیه های شما:>پیغامهای ارسالی منتظر تأیید کاربران در پروفایل» ، عدد 2 درج شده. می خوام بدونم معنیش چیه؟ یعنی کسی منتظره تا من پیغامش رو تأیید کنم؟چه جوری باید یه پیغام رو تأیید کرد؟
متشکرم

the_king

مدیرکل انجمن
سلام...
وقتی username و password رو وارد می کنم ، در بالای صفحه و در قسمت «اطلاعیه های شما:>پیغامهای ارسالی منتظر تأیید کاربران در پروفایل» ، عدد 2 درج شده. می خوام بدونم معنیش چیه؟ یعنی کسی منتظره تا من پیغامش رو تأیید کنم؟چه جوری باید یه پیغام رو تأیید کرد؟
متشکرم

نه، صرفا از این جهت است که اجازه بدهید و یا ندهید که سایر کاربران آن پیغام دریافتی را ببینند و یا خیر.
پیغام های تایید نشده پیغام هایی هستند که توسط کاربران غیر مدیر نوشته شده اند. این پیغام ها را صرفا
فرستنده و گیرنده و مدیران می توانند ببینند و از دید سایر کاربران مخفی می ماند، مگر آنکه آنها را تایید کنید.
پیغام هایی که مدیران می نویسند بطور پیشفرض تایید شده است و همه کاربران آنها را می بینند.

جلوی هر پیغام (سمت چپ شون) یک CheckBox هست که بایستی تیک مربوط به پیغام های تایید نشده را بزنید.
سپس در پایین صفحه گزینه راهبری را روی Approve Messages قرار دهید و دکمه برو را فشار دهید.
بعد از آنکه صفحه مجددا نمایش داده شد، برای آخرین بار صفحه کاربری تان را دوباره باز کنید.

جدیدترین ارسال ها

بالا