چه جوری این تصاویر رو ایجاد کنم ؟

masima

Member
سلام دوستان ؛

من در مورد ایجاد عکس هایی که پیوست می کنم یه چند تا سوال داشتم ، اگه ممکنه من رو کامل راهنمایی کنید :

این تصاویر با چه نرم افزاری ایجاد میشه ؟
اگه با فتوشاپ هست ، ممکنه برام توضیح بدید ، روال تخصصی ایجاد همچین تصاویری چی هست ؟ به صورت گام به گام اگه ممکنه توضیح بدید ؛ خیلی ضروریه برام ؟

اگه هم با فتوشاپ نیست ، آیا میشه با فتوشاپ هم ایجادش کرد ؟

با تشکر از شما

پیوست ها

• v1.jpg
    v1.jpg
    7.3 کیلوبایت · بازدیدها: 3
  • v2.jpg
    v2.jpg
    11.3 کیلوبایت · بازدیدها: 6
  • v3.jpg
    v3.jpg
    14 کیلوبایت · بازدیدها: 3
  • v4.jpg
    v4.jpg
    15.2 کیلوبایت · بازدیدها: 8

aliw111

Member
سلام دوست عزيز
اين تصاوير رابه کمک فتوشاپ ميشود ساخت البته به کمک براش ها ووکتورهاي آماده که براي مبتدي ها خوبه حرفه اي ها هم به کمک نرم افزارهاي ديگه و طراحي آن درفتوشاپ انجام ميدن.
شما يک جستجو براي پيداکردن براش بکنيد احتمال زيادبهش ميرسيد.
موفق باشيد

masima

Member
ممنون از شما دوستان ؛

1) اگه بخوام فقط از براش های آماده استفاده کنم روش کار برای ایجاد این تصاویر چه جوری هست ؟

2) و اگه بخوام خودم این براش ها و وکتورهای آماده رو ایجاد کنم ؟ با چه نرم افزاری ایجاد میشه و چجوری ؟

(من طراحی رو کاغذم خوبه ولی با نرم افزار زیاد مسلط نیستم ؛ نه اینکه ندونم چی به چی هست ! ممکنه برای ایجاد این تصاویر راه رو اشتباه برم و اضافه کاری بی مورد زیاد انجام بدم ! بنابراین اگه آموزش مناسبی رو سراغ دارید بی زحمت بهم معرفی کنید )

ممکنه کامل راهنماییم کنید ؟

ممنون از همکاری تون

main

Well-Known Member
ممنون از شما دوستان ؛

1) اگه بخوام فقط از براش های آماده استفاده کنم روش کار برای ایجاد این تصاویر چه جوری هست ؟

2) و اگه بخوام خودم این براش ها و وکتورهای آماده رو ایجاد کنم ؟ با چه نرم افزاری ایجاد میشه و چجوری ؟

(من طراحی رو کاغذم خوبه ولی با نرم افزار زیاد مسلط نیستم ؛ نه اینکه ندونم چی به چی هست ! ممکنه برای ایجاد این تصاویر راه رو اشتباه برم و اضافه کاری بی مورد زیاد انجام بدم ! بنابراین اگه آموزش مناسبی رو سراغ دارید بی زحمت بهم معرفی کنید )

ممکنه کامل راهنماییم کنید ؟

ممنون از همکاری تون

خوب در مورد سوال اولی باید بگم فقط باید براش های رو باهم ترکیب کنید و سلیقه به خرج بدید.
واما سوال دوم :
معمولا به نرم افزار های برداری مثل Adobe Illustrator یا CorelDRAW استفاده میشه.
آموزش های این دو تا نرم افزار هم تا دلتون بخواد تو نت و همچنین تو فروم هست.
سرچ بفرمائید.
موفق باشید.

جدیدترین ارسال ها

بالا