چه جوری این اینجوریه؟

rainbmaya

Active Member

دوستان تعداد CPU ها رو نگاه کنید. این چه طوریه. رندر فارمه یا مادربورد چند cpu است. 24 تا cpu !!!. هر کی توضیحی داره بگه.

m2_farzan

Active Member
سی پی یو یارو 24 هسته ایه. درضمن این فقط داخل ویندوز 7 و ویستا کار میکنه ویندوز ایکس پی اگه سی پی یوت 1000 تا هسته هم داشته باشه یکیش رو تسخیص میده.

rainbmaya

Active Member
سی پی یو یارو 24 هسته ایه. درضمن این فقط داخل ویندوز 7 و ویستا کار میکنه ویندوز ایکس پی اگه سی پی یوت 1000 تا هسته هم داشته باشه یکیش رو تسخیص میده.
اونوقت کدوم شرکت سی پی یو 24 هسته ای تولید کرده که ما خبر نداریم. الان بیشترین هسته رو یه سی پی یو 8 تاست سری های AMD FX و i7 که قیمتاشونم بالاست. ولی 24 تایی الان دارم میشنوم. :shock:

ehsan_62

Well-Known Member
من از cpu های جديد خبر ندارم زياد ولی احتمالا اين 12 هسته اي بوده و هر هسته 2 تريد داشته
که جمعا ميشه 24 تا توی task

nabiloo

Member
هیچکدوم اینا نیست...
wrokstation هست، این چیزی که می بینید.
چند تا cpu میخورن و رم زیادی ساپورت می کنن.
:shock:

آخرین ویرایش:

Hamed_8

Member
من خودم 24 هسته ای زیر دستم دارم
دو تا زنون 12 هسته ایه ( 6 هسته و 12 ترد ) با 64 گیگ رم...

عکسش :
2wd.jpg

آخرین ویرایش:

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
سلام
با تشکر از دوستانی که اطلاعات دادن و با اجازه؛ برای اطلاع بیشتر رفقا که میگن کی زده ما ندیدم

www.boxxtech.com یه سری به این سایت بزنید تا سیستم هایی با رم 196 گیگ هم ببینید یعنی یک پک PC نه fram. لپ تاپ هایی که سیستم های غول ما جلوشون ... پَر :green:

ولی تو این video که دوستمون گذاشته خوشم میاد، real flow حال naiad رو میگیره :cool:

حق یارتون

آخرین ویرایش:

m2_farzan

Active Member
ولی تو این video که دوستمون گذاشته خوشم میاد، real flow حال naiad رو میگیره

عمر Naiad از RF خیلی کمتره، Naiad هنوز اوله راهه. باید دید در آینده چی پیش میاد مخصوصا حالا که Autodesk اونو خریده. (ببخشید بابث پست بی ربط به تایپیک)

rainbmaya

Active Member
سلام
با تشکر از دوستانی که اطلاعات دادن و با اجازه؛ برای اطلاع بیشتر رفقا که میگن کی زده ما ندیدم

www.boxxtech.com یه سری به این سایت بزنید تا سیستم هایی با رم 196 گیگ هم ببینید یعنی یک پک PC نه fram. لپ تاپ هایی که سیستم های غول ما جلوشون ... پَر

ولی تو این video که دوستمون گذاشته خوشم میاد، real flow حال naiad رو میگیره

حق یارتون
یه محصول کوچولو دارن که غول رندر کنه بنامه renderPRO نمیدونید اونو تو ایران میشه خرید یا نه! اصلا این محصولاات تو ایران پیدا میشه؟!

mostafabibin2

Well-Known Member
حتما نیاز به workstation نیست. اگه سی پی یو آپترون باشه فکر می کنم بشه

جدیدترین ارسال ها

بالا