چه جوري password انجمنم را پيدا كنم

simorgh

Member
سلام آقا دستم به دامنتون
من با يه اشتباه كوچيك پسورد انجمنم را گم كردم من خودم مدير انجمن هستم
از طريق ايميلم هم خواستم پسورد را پيدا كنم باز هم نشد و گفت user و پس با هم مطابقت ندارند
خواهشا كمكم كنيد

bioiran.net

Member
بالام جان اول ببین آدرس ادمین سایت که همیشه اولین نفر معرفی می شه چیه بعد در خواست ایمیل کن اگه نداشتی اصولا آدرس[email protected] ایجادکن .

یکبار برای من هم این اتفاق افتاده بود اما من توکنترل پنل ام همچین ایمیلی نداشت؟؟؟؟
ودرست کردم سپس درخواست میل کردم

4shir

Member
سلام ميتوني هم به phpmyadmin بري و به اين تبله برو Table phpbb_users و مشخصات ميلت رو با نام كاربريت مطابقت بدي :wink:

simorgh

Member
مرسي يك بار امتحان ميكنم ولي اگه نشد خواهشا كمكم كنيد كه حال داره دوباره انجمن نصب كنه

simorgh

Member
آقا 4shir از طريق phpmyadmin آدرس ايميلم رو پيدا كردم ولي بازم امتحان كردم ايندفعه اين پيغام رو به من داد
متاسفانه نمي توان كلمه عبور شما را بازيابي كرد . زيرا هم اكنون نام كاربري شما عير فعال شده است و براي اطلاعات بيشتر با مديريت انجمنها تماس بگيريد
حالا چه جوري خودم را فعال كنم آون رو هم ميشه ار طريق phpmyadmin درست كردش

ببین خیلی راحته کاری نداره

باید از توی phpmyadmin درستش کنی

میخوای یوزد و پسورد cpanel رو به من بده من برات درستش میکنم

simorgh

Member
مرسي امير عباس جان با راهنمايي آقا ساسان كارم رديف شد
دم شما هم گرم كه مارو قابل دونستي كمكم كني

simorgh

Member
امير عباس جان ميتوني يك كمك ديگه بم بكني
من ميخوام گالري آواتارز داشته باشم تا كاربرام فقط آواتارزهاي از پيش تعريف شده را انتخاب كنند بايد چي كار كنم من آواتار هام رو ميريزم توي فولدر آواتارز ولي هيچي توي انجمن نشان داده نميشه

ببین عکسها رو نباید همنی طوری بریزی اونجا
باید هر سری عکسها رو بریزی توی یه پوشه و یه اسم براش بزاری

simorgh

Member
يعني ميگي توي پوشه gallery كه توي فولدر avatars هستش بايد يك فولدر ديگه درست كنم و عكس هام رو اونجا بريزم

جدیدترین ارسال ها

بالا