چه جوري ميتونم با فتوشاب يه نوشته رو دو بعدي كنم:rose:
ARAsoftware Member Jul 5, 2011 #2 نه تنها نوشته ها بلکه همه چیزای دیگه هم تو فتوشاپ دو بعدی هستن!!! حالا شما دقیقا میخوای چیکار کنی....!؟
نه تنها نوشته ها بلکه همه چیزای دیگه هم تو فتوشاپ دو بعدی هستن!!! حالا شما دقیقا میخوای چیکار کنی....!؟
ARAsoftware Member Jul 6, 2011 #4 حالا چه فرقی تو اصل قضیه میکنه؟؟؟ شما اینجا نقش معلمو بازی میکنی که غلط بگیری از ما؟
afiisiyah Member Jul 6, 2011 #5 ميخوام برجستشون كنم مثلا مث پروانه كه تو هيدر شما به اين كار چي ميگين
Leoric Member Jul 6, 2011 #6 عزیزم به اون میگن 3بعدی سازی. نه دو بعدی . فتوشاپ فقط در نسخه ی آخرش CS5 قابلیت سه بعدی سازی داره اونم واسه Text و Shape اگه می خوای جسم سه بعدی طراحی کنی باید از یک نرم افزار دیگه ( 3ds Max ، Maya ، ... ) استفاده کنی و فایل ساخته شد رو برای تغییرات نهایی به فتوشاپ Import کنی .
عزیزم به اون میگن 3بعدی سازی. نه دو بعدی . فتوشاپ فقط در نسخه ی آخرش CS5 قابلیت سه بعدی سازی داره اونم واسه Text و Shape اگه می خوای جسم سه بعدی طراحی کنی باید از یک نرم افزار دیگه ( 3ds Max ، Maya ، ... ) استفاده کنی و فایل ساخته شد رو برای تغییرات نهایی به فتوشاپ Import کنی .
moslancer2 Member Jul 6, 2011 #7 دوست عزیز در لینک آموزش های امضا من آموزش شماره دو برای همین هست... امیدوارم به درد بخوره
afiisiyah Member Jul 6, 2011 #8 چه جالب بهش ميگن سه بعدي (اينجا شكلك خجالتو نداره) يه سوال ديگه من يه چي ساختم حالا هركاري ميكنم save asبشه با فرمتjpgنميشه اون جاي save as tapeفقط فرمت psd هسته
چه جالب بهش ميگن سه بعدي (اينجا شكلك خجالتو نداره) يه سوال ديگه من يه چي ساختم حالا هركاري ميكنم save asبشه با فرمتjpgنميشه اون جاي save as tapeفقط فرمت psd هسته
Leoric Member Jul 6, 2011 #9 از منوی فایل Save For Web رو امتحان کن احتمالا از این راه مشکلت حل میشه . اما اگه نشد تنظیمات پایه ی برنامه رو باید به حالت اولیه برگردونی . برای این کار قبل از باز کردن Photoshop دکمه های Alt+Crtl+Sift رو پایین نگه دار و همزمان روی برنامه کلیک کن . Yas رو انتخاب کن و دوباره Save کن ببین مشکل حل شده یا نه !.
از منوی فایل Save For Web رو امتحان کن احتمالا از این راه مشکلت حل میشه . اما اگه نشد تنظیمات پایه ی برنامه رو باید به حالت اولیه برگردونی . برای این کار قبل از باز کردن Photoshop دکمه های Alt+Crtl+Sift رو پایین نگه دار و همزمان روی برنامه کلیک کن . Yas رو انتخاب کن و دوباره Save کن ببین مشکل حل شده یا نه !.