چه جوري به اين حالت ها برسم كه تو اين كليپ هست؟

tazekare

New Member
سلام .واقعا معذرت ميخام كه سوالام زياده ودر حد يه كلاس اموزشيه اما به جواباش احتياج دارم.ممنونم .
اين كليپ رو ببنيد
tmdpifspevnhdobxrit.jpg

.فايل 3gp رو هم كه4.6 mb هست رو هم ميزارم كه اگه كليپ رو نيديد بتونيد راحت دانلود كنيد با حجم كم.

http://sl.rapfa24.com/dl/video/Hossein Tohi - Begoo Hasti HD.3gp

سوالامو شماره بندي ميكنم تا جواباشو وقتي داديد قاطي نكنم.

1: ميخواستم راهنماييم كنيد كه وقتي پرده سبز كار كردم مثل اين كليپ چه جوري بايد اين تصوبر متحرك رو كه توي پس زمينه يه سري نقاط دارن حركت ميكنن بزارم؟منظورم اينه كه اين نقاط چي هستن؟ با flash كار شده؟ من چه جوري مثل اينارو به سازم يا از كجا پيدا كنم؟

2:اين دود و مثل رنگ كه ازش جدا ميشه شبيهه كليپ ارش هم هست كه رنگ ها پرتاب ميشه چه جوري ايجاد كنم؟ ديدم تو انجمن راجبش بحث بود اما به نتيجه اي نرسيدم.

3:اون قسمت كه توي اين كليپ برگه هاي پاسور رو ميريزه بعد اونا slow ميشن اما خودش داره لب ميزنه بايد ماسك كنم و با time دسكاري كنم؟

4: يه كليپ ديگه هم هست

urwisvideo.jpg

ماله urwis لينك 3gp 7mb
http://dl.best-ir22.com/Video/Persian/89/12/Urwis Band - The Chance.3gp

توي اون از بالا يه سري هدفون داره ميريزه يا توي همين كليپ روزنامه رو هوا ميچرخه .اينا رو از 3dmax بايد بيارم تو افتر ؟ چه فرمتي بايد باشه كه برم تو google بگردم امادشو دانلود كنم؟

5: روي ضرب اهنگ چه جوري تصويرو بلرزون م؟ يه جا ديده بودم wigle بود اما يادم نيست اموزشش رو . بهترين اموزش تو اين زمينه و سراغ داريد؟

6:به نظرتون بايد براي اينكه تصوير رو ضرب حركت كنه يه دوربين واسش تعريف كنم(چه جوري؟) يا تو حالت 3بعدي با دستكاريه محوره z ؟

7:چه جوري مثل اين كليپ كه عكسش رو پيوست كردم

dr.dre ft snoop dogg akon kush

همه چي freez هست و خواننده متحرك؟بلدم تو يه شات اين كارو با ماسك انجام بدم امل توي اين كليپ دوربين هم لا به لاي افراد تو همون حالت حركت ميكنه.

ممنونم ازتون.

پیوست ها

• 1x264_mkvpng.png
    1x264_mkvpng.png
    516.6 کیلوبایت · بازدیدها: 68

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
یک سوال شما در چه حد افتر و مکس کار کردید + مچ مو کردن چون این سوالات تقریباً برای تاز کارها یکم مشکل ساز

1 - اینها هم اماده اش هست هم میتونید خودتون درست کنید

2 - این هم اماده هاش هست ولی برای اینکه یک چیز اختصاصی بخواید درست کنید با مکس و پلاگین فوم افیکس میتونید بسازید

3 - ممکن با فریم ریت گرفته باشند تصویر ولی شما خودت میتونی تایم دست کاری کنی

4- هم میشه با پارتیکال مکس کار کرد و هم با پارتیکال افتر

5 و 6 با اکسپرسیون باید اینکار بکنید به دوربین هم ممکن نیاز باشه و یک نال ابجکت

7 - با روتوسکپی باید اینکار بشه

tazekare

New Member
ممنون اقاي شيراني .
افتر 6 ماهي هست از پايه هر اموزشي كه گير اومده و كار كردم و اما مكس كار نكردم اصلا .
من راجب مطالبي كه فرموديد search ميكنم چون تاحالا اسم پلاگین فوم افیکس اکسپرسیون و روتوسکپی رو هم نشنيده بودم .و اگه تونستيد شما هم مطالبي در اين زمينه بگيد كه زود تر به نتيجه برسم هم ممنون ميشم .

فرموديد:- {اینها هم اماده اش هست هم میتونید خودتون درست کنید

2 - این هم اماده هاش هست ولی برای اینکه یک چیز اختصاصی بخواید درست کنید با مکس و پلاگین فوم افیکس میتونید بسازید}

براي پيدا كردن اين ها بايد چه اسمي رو سرچ كنم؟

ممنون از لطفتون.

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
خیلی از بچه های این انجمن فوتیج های اماده اون دارند سایت های اینترنتی هم که تا دلت بخواد هست اینها بیشتر محصولات دیجیتال جویس و سایت های مشابه که به اسم فوتیج های اماده به فروش میره

برای ساختشون هم از برنامه های مختلف میشه کمک گرفت در مورد مکس و ... به بخش سه بعدی همین انجمن سر بزنید

murteza

Member
2. Ink Chamber از شرکت Digital Juice هست اصلا نگرد تو نت چون وقتت ضایع میشه ببین یا بچه ها دارن میزارن یا بخر

M Like Mother

کاربر متخصص فیلم سازی
سلام و درود
یکی دو باری اومدم کمک کنم . دیدم واقعا نمیشه. آقای شیرانی خوب و با حوصله پاسخ داند. ولی بدونید اگر می شد کمک کنیم و پاسخ بدیم بچه ها کوتاهی نمی کردند.

مطالبی که گفتی خیلی سنگینه: خلاصش :

باید افتر کار کنید از پایه ( که فرمودید کار کردید ). بعد تا می تونید توتریال ببینید در هر مرودی. از کجا پیدا میشه از توتریال؟ تو نت بگردی سایتهای مختلف دارند برای فروش. بعد باید اونها رو خودت کار کنی تا تجربت بره بالا.

بعد باید کلی متریال آماده داشته باشی . به قول دوستمون بخری. مثل گل و بوته و تکسچر و انفجار و دود و جوهر و آتش و برف و شیشه و ... اینها که دوستان گفتند هم دیجیتال جویس داره هم شرکتهای دیگه . تو فروشگاه های خود مجید آنلاین و آقای صمدی و پی سی ورد و چندین و چند سایت دیگه که نگم تبلیغ میشه برای فروش هست. تا نخری و باهاشون کار نکنی حرفه ای نمی شی. الان اینقدر اینا زیاده و حجیم که باید مثلا یه هارد یک ترا بخری ( اکسترنال ) و بریزی روش.

این شد اول کار. بعد کاری که بقیه می کنند ممکنه بعضی هاش رو بدونی چکار کردند و بعضی هاش رو ندونی. این اصلا مهم نیست. یا ممکنه از چند راه بشه رفت. مثلا همون جوهر تو کار تهی که به قوب بچه ها می تونی بسازی. ولی من می گم از ساختش استفاده کردند. توتریال که ببینی متوجه می شی که از فوتیجهای ساخته شده میشه با اعمال تغییرات به چیزهای خوبی رسید.

بعد ممکنه شما یه کاری بسازی من نتونم صد در صد تشخیص بدم چکار کردی. مهم اینه که اینقدر مهارت کسب کنی که اون چیزی رو که میخواهی بتونی بسازی. البته کار گروهی هم مهم است .

و اما بعد..

شما یک راست رفتید سراغ معروفترین و بهترین کلیپ ساز. البته من خودم از کارهای این دوستان لذت نمی برم . قبلا دلیلش را گفتم. اما تو کارهای افکتی جزو قوی ترین ها هستند. ممکنه ده ها نفر دیگه باشند که از اینها بهتر بتونن بسازن ولی نیومدند بسازند. پس من بین سازنده ها قضاوت می کنم نه اونایی که تو دل خودشون می دونن که می تونن بهتر بسازند! ( مثل خودم )

بعد کمی هم تجربه کارگردانی و فیلمبرداری باید داشته باشی که اصلا هم ترسناک نیست، زود دستت میاد. چرا اینو می گم؟ چون شما وقتی کان سپتی ( = طرح ، خواستم با کلاس باشم!) داشته باشی باید از پیش از تولید تو سناریو و فیلمبرداری ایده هات رو اعمال کنی تا تو پس تولید به خواسته هایت برسی. پس همش پس تولید نیست.

در هر صورت فکر می کنم با این تفکر و دقتی که رو کلیپ ها داری بزودی موفق می شی و یه کلیپ ساز خوبی میشه انشاالله. اینهایی هم که گفتم کار رو سخت نکردم. اتفاقا خیلی هم راحت هست فقط مسیری هست که باید بری. (مثل تهران - مشهد برای زیارت آقا امام رضا (ع) )

تبصره: کانسپتی که گفتم ( concept) بخاطر اینه که تو این حرفه جا افتاده و باید دونست. مثلا میگن سکانس و هزار جور چیز دیگه. نمی شه خیلی فارسی کرد.

ممنون و بدرود

tazekare

New Member
سلام و درود
یکی دو باری اومدم کمک کنم . دیدم واقعا نمیشه. آقای شیرانی خوب و با حوصله پاسخ داند. ولی بدونید اگر می شد کمک کنیم و پاسخ بدیم بچه ها کوتاهی نمی کردند.
ممنونم كه وقت ميزاريد وجواب ميديد .بله اقاي شيراني هميشه تجربياتشون بهم كمك ميكنه و با حوصله پاسخ ميدن.

مطالبی که گفتی خیلی سنگینه: خلاصش :

باید افتر کار کنید از پایه ( که فرمودید کار کردید ). بعد تا می تونید توتریال ببینید در هر مرودی. از کجا پیدا میشه از توتریال؟ تو نت بگردی سایتهای مختلف دارند برای فروش. بعد باید اونها رو خودت کار کنی تا تجربت بره بالا.

بعد باید کلی متریال آماده داشته باشی . به قول دوستمون بخری. مثل گل و بوته و تکسچر و انفجار و دود و جوهر و آتش و برف و شیشه و ... اینها که دوستان گفتند هم دیجیتال جویس داره هم شرکتهای دیگه . تو فروشگاه های خود مجید آنلاین و آقای صمدی و پی سی ورد و چندین و چند سایت دیگه که نگم تبلیغ میشه برای فروش هست. تا نخری و باهاشون کار نکنی حرفه ای نمی شی. الان اینقدر اینا زیاده و حجیم که باید مثلا یه هارد یک ترا بخری ( اکسترنال ) و بریزی روش.
اره من تاحالا كلي dvd بدرد بوخور گرفتم همه چي از خون و گل و انفجار و دود و ... توش هست ولي حتي 1 دونه جوهر و پاشيدن رنگ هم توش نيست (البته شايد شايد شايد همون افكت هاي دود رو بشه تغير داد به رنگ جوهر هميين كليپ برسه وبشه استفاده كرد)

این شد اول کار. بعد کاری که بقیه می کنند ممکنه بعضی هاش رو بدونی چکار کردند و بعضی هاش رو ندونی. این اصلا مهم نیست. یا ممکنه از چند راه بشه رفت. مثلا همون جوهر تو کار تهی که به قوب بچه ها می تونی بسازی. ولی من می گم از ساختش استفاده کردند. توتریال که ببینی متوجه می شی که از فوتیجهای ساخته شده میشه با اعمال تغییرات به چیزهای خوبی رسید.
درست ميفرماييد .

و اما بعد..

شما یک راست رفتید سراغ معروفترین و بهترین کلیپ ساز. البته من خودم از کارهای این دوستان لذت نمی برم . قبلا دلیلش را گفتم. اما تو کارهای افکتی جزو قوی ترین ها هستند. ممکنه ده ها نفر دیگه باشند که از اینها بهتر بتونن بسازن ولی نیومدند بسازند. پس من بین سازنده ها قضاوت می کنم نه اونایی که تو دل خودشون می دونن که می تونن بهتر بسازند! ( مثل خودم )
منم موافقم كه خيلي ها حتي تو همين انجمن اگه بخان بسازن خلاق ترن نه اينكه مثل ... از ويدئو هاي ديگه + اندرو كريمر نتنها ايده بگيرن(ايده گرفتن خوبه اما اگه ايده باشه نه تابلو..)بلكه عينا تقليد ميكنن .عيب ناره مردم وخواننده هاي ما اگاه نيستن وفعلا دور دوره اونا هست وكليپي 8 تومن ميگيرن كه تهش 300تومن هزينه عوامل و دوربينه و بقيش به حساب خلاقيت و ايده ي كه اونم تقليديه .

اما من دوس دارم بهترينا و ببينم وكارام رو با اونا مقايسه كنم .از اين رو اگه اسم كارگرداناي خارجي و ميشناسيد كه تو اين زمينه كاراشون عاليه لطفا معرفي كنيد (خودم خيلي گشتم) حتي كارگردان فيلم هم باشن مهم نيست و ممنون ميشم چند تا كارگردان معرفي كنيد .
بعد کمی هم تجربه کارگردانی و فیلمبرداری باید داشته باشی که اصلا هم ترسناک نیست، زود دستت میاد. چرا اینو می گم؟ چون شما
وقتی کان سپتی ( = طرح ، خواستم با کلاس باشم!)
:green: داشته باشی باید از پیش از تولید تو سناریو و فیلمبرداری ایده هات رو اعمال کنی تا تو پس تولید به خواسته هایت برسی. پس همش پس تولید نیست.
درست ميفرماييد .من 3 4 تا كليپ تا حالا دادم و از كمترين امكانات و دوربين شروع كردم رفته رفته ميخام كيفيت كار رو ببرم بالا تر الان راضي نيستم زياد .
راجب 3ناريو هم روي كار قبلي 2 3 هفته اي وقت گزاشتيم و واسه اين كار جديدمم 1ماهي فكركردم و بهترين ايده هايي كه به كار ميمومد رو نگه داشتم ويه سري هم جالب بود ايده هايي كه به ذهنم رسيد اما به درد اين كارم نميخورد .اين انجمن و دوستاني كه اينجا هستن خيلي كمكم كردن كه راه درست و تشخيص بدم و هميشه مديونشونم.:rose:

در هر صورت فکر می کنم با این تفکر و دقتی که رو کلیپ ها داری بزودی موفق می شی و یه کلیپ ساز خوبی میشه انشاالله. اینهایی هم که گفتم کار رو سخت نکردم. اتفاقا خیلی هم راحت هست فقط مسیری هست که باید بری. (مثل تهران - مشهد برای زیارت آقا امام رضا (ع) )
ممنونم.
تبصره: کانسپتی که گفتم ( concept) بخاطر اینه که تو این حرفه جا افتاده و باید دونست. مثلا میگن سکانس و هزار جور چیز دیگه. نمی شه خیلی فارسی کرد.
اره هرز گاهي از اين اصطلاحات بگيد سواد من بيسواد و امثال من كه مبتدين بيشتر شه .

ممنونم.:rose:

eslam-ormoz

New Member
سلام دوست عزیز .من تمامی سایت دیجیتال جویس که شامل تمامی خواسته های یک افتر افکت هست را دارم .

خرید فروش در انجمن خلاف قوانین

آخرین ویرایش توسط مدیر:

godfather66

کاربر متخصص افتر افکتز
سلام

میشه بگید چه جوری میتونید در اخیارمون بزارید آدرس میدید بیایم!-آدرس بدیم بیاید! ...
:rose:

aligraphic

Well-Known Member
ساخت ویدیو کلیپ

اون دوتا کلیپ رو دیدم تو پی ام سی کار برادرای بوشهری هستش عاشق سبکشون هستم و دارم همین سبک رو ادامه می دم!
اگه افتر فول بشی مکس لازم نیست! چرا ؟ چون بدون مکس هم میشه اونا رو ساخت مثلا همون هدفون به احتمال 90 درصد مکس نباشه فیلم گرفتن!
افتر فول بشی اینا آب خوردنن

آخرین ویرایش:

aligraphic

Well-Known Member
راستی کلیپ جدید احمد سعیدی به کارگردانی برادران بوشهری اگه آخری کلیپ رو دیده باشید همون که انگشتر رو میندزه رو به دوربین!!!
مشخصه که مدلینگ کردن حالا فرق نمی کنه چه با مایا یا مکس و...

جدیدترین ارسال ها

بالا