چه جوري با فرمت jpgذخيره كنم

Mohammad.983

Active Member
نه مگه اینکه ویندوزتم عوض کنی
حالا بگرد ببین اصلا کرکش رو نصب کردی
اگه نصب نکردی اول از اینترنت دیس کانکت شو
بعد کرک را نصب کن

afiisiyah

Member
گیلاس جان گیر نده خواهشا
بزا زندگیمو نو کنیم

اگه با اون یکی برنامه همونی ایمیج ردی (همونی دوتا برگ زرده)
بشه با فرمت jpg ذخیره کرد واسه من بسه
یعنی کارم را میوفته

آخرین ویرایش:

Mohammad.983

Active Member
گیلاس جان گیر نده خواهشا
بزا زندگیمو نو کنیم

اگه با اون یکی برنامه همونی ایمیج ردی (همونی دوتا برگ زرده)
بشه با فرمت jpg ذخیره کرد واسه من بسه
یعنی کارم را میوفته

بین اگه فقط مشکلت اینه فایلت رو تبدیل به jpg کنی
خوب برادر این برنامه acd see رو نصب کن هم راحته هم سریع
فتوشاپ می خوای چیکار

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
خوب دوست گلم گير نميدم كه جزو قوانين هست !!‌قرار دادن لينك به اين شكل توي انجمن خلافه قوانينه
من براي خودتون گفتم چون در صورت تكرار برخورد ميشه و اخطار ميگيريد دوست گلم !!! :rose:

ببخشيد وارد بحث ميشم مجدد !!

شما براي ذخيره مهم نيست از چه برنامه اي استفاده كنيد مهم حجم و پسوند هست

اگر مشكلي براتون نيست فايلتون رو قرار بديد من يا دوستان ديگه براتون تبديل به همون فرمتي كه لازم داريد ميكنيم و بهتون ميديم!

Mohammad.983

Active Member
خوب دوست گلم گير نميدم كه جزو قوانين هست !!‌قرار دادن لينك به اين شكل توي انجمن خلافه قوانينه
من براي خودتون گفتم چون در صورت تكرار برخورد ميشه و اخطار ميگيريد دوست گلم !!! :rose:

ببخشيد وارد بحث ميشم مجدد !!

شما براي ذخيره مهم نيست از چه برنامه اي استفاده كنيد مهم حجم و پسوند هست

اگر مشكلي براتون نيست فايلتون رو قرار بديد من يا دوستان ديگه براتون تبديل به همون فرمتي كه لازم داريد ميكنيم و بهتون ميديم!

رفتم قوانین رو خوندم. من تازه اومدم به مجید آنلاین. از چند سال پیش میشناسمش اما توی فروم تازه ثبت نام کردم. اما وقتی این قانون عجیبتون رو دیدم شکه شدم!
ترجیح می دم دیگه وارد چنین سایتی نشم
آخه این چه قانون خودپسندانه‌ و دیدکاتور گونه‌ایه. واسه چی نباید ادرش سایت دیگه رو آورد. چون مثلا ممکنه ملت یه سر یه اون سایت بزنند و از تعداد بازدید کننده های مجید آنلاین کم شه یا فروش نرم‌ا‌فزار های کپی شدش بیاد پائین!
بابا دمتون گرم. اگه قصد از ایجاد چنین فرومی کمک به بچه های دیگه‌س، چه ایرادی داره مثلا یه سایتی رو هم آدم معرفی کنه. مطمئن باشید اینطوری افراد بیشتری به سمت سایتتون کشیده می‌شند. یکم واقع بین باشید. برای دانلود فتوشاپ کافی یک سرچ کوچیک در گوگل کرد. حالا چه ایرادی داره منی که مثلا از یک سایت دانلود کردم و کرکش هم سالم بوده به یکی که احتیاج داره کمک کنم؟! مثلا باید پیغام خصوصی براش بگذارم.ایرادی داره 4نفر دیگه هم ببیند و کارشون راه بیافته؟! انصافا بنظرت این اعمال محدودیت تورو یاد کس یا کسانی توی حوزه‌ی دیگه نمی‌ندازه؟!!
بابا داریم کنار هم نفس می‌کشیم. حداقل سعی کنیم ماها که نسل جوون این مملکت هستیم با چنین بخل و حسدی کار نکنیم.
شما هم آقای عزیز تهدید نکن. به‌اندازه کافی تهدید می‌شیم! ببند آقا. اکانتم رو حذف کن. من یکی زیر بار این قانون غریب نمی‌رم.
از سایتی مثل مجید آنلاین با چنین سابقه‌ای بعید بود چنین قانون غریبی

afiisiyah

Member
محمد جان
خب شما هم نباید این قد زود ناراحت شی
همه مون تو فروم های دیگه مدیریم حتی فروم هم داریم
قرار نیس که همه تو همه چی حرفه ای باشن
ناراحت نشو

مرسی گیلاس جان

از صفحه عکس گرفتم بعد با برنامه نقاشی خود ویندوز ذخیره اش کردم :oops:

روش با مزه ایه

فقط کاشکی میشد با خود برنامه ذخیره کرد تا کیفیتش به هم نریزه:cool:

Mohammad.983

Active Member
محمد جان
خب شما هم نباید این قد زود ناراحت شی
همه مون تو فروم های دیگه مدیریم حتی فروم هم داریم
قرار نیس که همه تو همه چی حرفه ای باشن
ناراحت نشو

ه:cool:

عکی رو میفرستادی به ایمیلم برات jpg می کردم. اینطوری که کیفیتش میاد پائین. acd see خیلی خوب بود ها !
ورژن قدیمیش هم کارت رو راه می انداخا توی همه سی دی ها هم پیدا میشه

آخه ادم حالش گرفته میشه. یه سری جوون دوره هم جمع میشن که تجربیاتشون رو در اختیار هم بگذارند اونم بدون هیچ چشم داشتی. خوب این خیلی خوبه اونم تو کشوری بی سوادی توش بی داد میکنه و همینم باعث شده اون 4 نفری هم که چیزی بلد هستند به سختی چیزی به کسی یاد بدند. اما حالا که چنین فروم هایی هست چرا باید اینقدر با بخل اداره بشند. ادرس 4 تا سایت چه تاثیر منفی در مجید آنلاین داره. بابا قانون های دست پاگیر الکی رو بردارید بگذارید ادم راحت تبادل اطلاعات کنه و تا اونجا که میتونه مشکل رفیقاش و حل کنه
یا حق

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
رفتم قوانین رو خوندم. من تازه اومدم به مجید آنلاین. از چند سال پیش میشناسمش اما توی فروم تازه ثبت نام کردم. اما وقتی این قانون عجیبتون رو دیدم شکه شدم!
ترجیح می دم دیگه وارد چنین سایتی نشم
آخه این چه قانون خودپسندانه‌ و دیدکاتور گونه‌ایه. واسه چی نباید ادرش سایت دیگه رو آورد. چون مثلا ممکنه ملت یه سر یه اون سایت بزنند و از تعداد بازدید کننده های مجید آنلاین کم شه یا فروش نرم‌ا‌فزار های کپی شدش بیاد پائین!
بابا دمتون گرم. اگه قصد از ایجاد چنین فرومی کمک به بچه های دیگه‌س، چه ایرادی داره مثلا یه سایتی رو هم آدم معرفی کنه. مطمئن باشید اینطوری افراد بیشتری به سمت سایتتون کشیده می‌شند. یکم واقع بین باشید. برای دانلود فتوشاپ کافی یک سرچ کوچیک در گوگل کرد. حالا چه ایرادی داره منی که مثلا از یک سایت دانلود کردم و کرکش هم سالم بوده به یکی که احتیاج داره کمک کنم؟! مثلا باید پیغام خصوصی براش بگذارم.ایرادی داره 4نفر دیگه هم ببیند و کارشون راه بیافته؟! انصافا بنظرت این اعمال محدودیت تورو یاد کس یا کسانی توی حوزه‌ی دیگه نمی‌ندازه؟!!
بابا داریم کنار هم نفس می‌کشیم. حداقل سعی کنیم ماها که نسل جوون این مملکت هستیم با چنین بخل و حسدی کار نکنیم.
شما هم آقای عزیز تهدید نکن. به‌اندازه کافی تهدید می‌شیم! ببند آقا. اکانتم رو حذف کن. من یکی زیر بار این قانون غریب نمی‌رم.
از سایتی مثل مجید آنلاین با چنین سابقه‌ای بعید بود چنین قانون غریبی

دوست عزيز
اينجا نه سايت من هست نه سايت كس ديگه يك انجمن عموميه براي همه ي افراد گرافيك دوست
من هم تهديد نكردم فقط دوستانه بهتون هشدار دادم كه قوانين رو رعايت كنيد!
قوانين هم كه خدارو شكر خونديد !
مديريت سايت زماني كه قوانيني ميگذاره حالا به هر دليل حتما توي اون منفعت بچه ها و خود سايت رو هم ديده !
حالا به دلايل مختلف كه ميتونه تبليغات و يا اطلاع نداشتن محتويات سايت هاي ديگر و مشكلات ديگه اي كه هست!

شما زماني كه ثبت نام ميكنيد تيك قوانين رو پذيرفتيد و شروع به فعاليت كرديد !
شما هم براي كمك توسط لينك ميتونيد اون رو پيغام خصوصي كنيد!!
من فقط خواستم به خودتون كمك كنم دوست گلم ! از من ناراحت نباشيد :rose:

لطفا سمت و جهت تاپيك رو هم تغيير نديد ممنونم باز هم دوست عزيز :rose:

آخرین ویرایش:

afiisiyah

Member
عکی رو میفرستادی به ایمیلم برات jpg می کردم. اینطوری که کیفیتش میاد پائین. Acd see خیلی خوب بود ها !
ورژن قدیمیش هم کارت رو راه می انداخا توی همه سی دی ها هم پیدا میشه

آخه ادم حالش گرفته میشه. یه سری جوون دوره هم جمع میشن که تجربیاتشون رو در اختیار هم بگذارند اونم بدون هیچ چشم داشتی. خوب این خیلی خوبه اونم تو کشوری بی سوادی توش بی داد میکنه و همینم باعث شده اون 4 نفری هم که چیزی بلد هستند به سختی چیزی به کسی یاد بدند. اما حالا که چنین فروم هایی هست چرا باید اینقدر با بخل اداره بشند. ادرس 4 تا سایت چه تاثیر منفی در مجید آنلاین داره. بابا قانون های دست پاگیر الکی رو بردارید بگذارید ادم راحت تبادل اطلاعات کنه و تا اونجا که میتونه مشکل رفیقاش و حل کنه
یا حق

مرسی محمد جان دوباره ویندوز نصب کردم و فتو شاپم درس شد

یا حق

afiisiyah

Member
دوست عزيز
اينجا نه سايت من هست نه سايت كس ديگه يك انجمن عموميه براي همه ي افراد گرافيك دوست
من هم تهديد نكردم فقط دوستانه بهتون هشدار دادم كه قوانين رو رعايت كنيد!
قوانين هم كه خدارو شكر خونديد !
مديريت سايت زماني كه قوانيني ميگذاره حالا به هر دليل حتما توي اون منفعت بچه ها و خود سايت رو هم ديده !
حالا به دلايل مختلف كه ميتونه تبليغات و يا اطلاع نداشتن محتويات سايت هاي ديگر و مشكلات ديگه اي كه هست!

شما زماني كه ثبت نام ميكنيد تيك قوانين رو پذيرفتيد و شروع به فعاليت كرديد !
شما هم براي كمك توسط لينك ميتونيد اون رو پيغام خصوصي كنيد!!
من فقط خواستم به خودتون كمك كنم دوست گلم ! از من ناراحت نباشيد :rose:

لطفا سمت و جهت تاپيك رو هم تغيير نديد ممنونم باز هم دوست عزيز :rose:

گبلاس جان
این قانون جدیده من ازش اطلاعی نداشتم
مرسی که گفتی
مشکل من حل شد
دیگه این تاپیکو ادامه نمیدم
مرسی از همتون :oops:

جدیدترین ارسال ها

بالا