چه جود می شه تو xml فارسی نوشت ؟

amird

خبرگان انجمن فلش
سلام به دوستان
چرا هر چی توی xml فارسی می نویسم نمی یاد توی فلش .
خواهش می کنم راهنمایی کنید .
لطفا نگید برو سرچ کن . گشتم نبود تاپیک زدم .

++Hadi++

Active Member
سلام
اول در ایکسمل و در گره ها ، فارسی تایپ کرده و بعد با استفاده از فارسی استایل آقا مرتضی unknownuser ، داده های فارسی رو در فلش استخراج و نمایش می دین .این کار ، نیاز به یادگیری طریقه استفاده از فارسی استایل آقا مرتضی داره ...بای...

asirap

Member
ممكنه بخاطر فونت استفاده شده توي فايل fla هم باشه اونم چك كنيد كه روي tahoma باشه...

amird

خبرگان انجمن فلش
با تشکر از جواب هاتون اما مشکلی که من دارم رو هیچ کدوم حل نکرد . توی لینکی که آقا مرتضی دادن در مورد زمانی هست که یه textfieldی وجود داشته باشه ولی من توی این کار textfiled ندارم . یعنی نذاشتن :دی (این خارجی ها هم بلد نیستن کد بنویسن:green:) من فایلشو می ذارم اینجا شما بررسیش کنید ببینید با این چه می شه کرد .
این سورس یه سیستم خبری ساده هست
ممنون

پیوست ها

• news.zip
    23.3 کیلوبایت · بازدیدها: 15

++Hadi++

Active Member
سلام امیر جان
من مسئولیت این فایلتو به عهده می گیرم .انشاءا... چند روز دیگه همین فایلو با توضیحات و راهنمای کامل فارسی (در کامنت ) و با استفاده از کلاس فارسی استایل اقای مرتضی unknownuser درست می کنم و در همین تایپیک بهت اتچ می کنم . می خوام با این کار رفرنسی رو واسه استفاده از کلاس اقا مرتضی در فارسی کردن ایکسمل در فلش درست کرده باشم.
تا چند روز دیگه بای...

amird

خبرگان انجمن فلش
سلام امیر جان
من مسئولیت این فایلتو به عهده می گیرم .انشاءا... چند روز دیگه همین فایلو با توضیحات و راهنمای کامل فارسی (در کامنت ) و با استفاده از کلاس فارسی استایل اقای مرتضی unknownuser درست می کنم و در همین تایپیک بهت اتچ می کنم . می خوام با این کار رفرنسی رو واسه استفاده از کلاس اقا مرتضی در فارسی کردن ایکسمل در فلش درست کرده باشم.
تا چند روز دیگه بای...

بازم ممنون هادی جان
کمک خیلی بزرگی میکنی
یک دنیا ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا