چه افکتی روی این تصویر اعمال شده؟

parviz.bahri

New Member
چه افکتی روی این دو تصویر اعمال شده؟

سلام
از دوستان عزیز کسی میدونه روی این دو عکس چه فیلتر ی اعمال شده. فیلتر ها فرق میکنن پس خواهشا هردو رو خوب نگاه کنید.
اون عکس منظره ها فک کنم پلاگین باشه نور دهی وفضای عکس منظورمه خیلی فانتزی و جالب شده.این عکس رو بهزاد جان گذاشته بودن شاید ایشون بدونن چه طوری اینطوری شده.
عکس جسیکا هم که اگه به موهاش دقت کنینن منظورم رو میفهمید.
لطفا اگه کسی میدونه آموزشش رو بذاره و اگه پلاگین یا ابزار دیگه ای هستش اونو برای دانلود قرار بده.
پیشاپیش تشکر...

پیوست ها

• Jessica_Alba_by_Ruslan_Khasanov.jpg
    Jessica_Alba_by_Ruslan_Khasanov.jpg
    97.4 کیلوبایت · بازدیدها: 31
  • 1.JPG
    1.JPG
    219.5 کیلوبایت · بازدیدها: 28
آخرین ویرایش:

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
دوست عزيز
تصوير اون خانم كه ظاهرا نقاشي ديجيتال هست و پلاگين استفاده نشده همون ديجيتال پينتينگ

تصوير دوم هم رندر سه بعدي هست
شايد كمي تغييرات براي نور توي فتوشاپ صورت گرفته باشه اما اصل كار و رندر توي برنامه ي سه بعدي مثل مكس يا مايا و .. صورت گرفته

hoceyn

Active Member
به نظر من تو عکس جسیکا عینک استوک آمادست ، موها دیجیتال پینت و صورتش رو با فیلتر های روتوش مثل kpt به حالت کارتونی دراورده. در آخرم همشو تو فتوشاپسر هم بندی کرده. البته حرفه ای ترین بخشش همون سرهم بندیش بود.

mosi34

Member
:دی

برادر من دیجیتال پینتینگ که لینک نداره یه هنره . یه فنه که با جعبه ابزاری به نام فتوشاپ انجامش میدن . دیجیتال پینتینگ یعنی نقاشی دیجیتال یعنی یه سند باز میکنن با فتوشاپ و این میشه بوم نقاشی حالا با استفاده از براش و رنگهای فتوشاپ اون عکسو نقاشی میکنن خعلی هم سخته

جدیدترین ارسال ها

بالا