چه‌جوري ميشه حجم يك ديتا بيس اكسس را به كمترين مقدار رساند ؟

esf-kh

Member
دوستان درود فراوان من را بپذيريد . سوالي داشتم . من يك ديتابيس با اكسس ساخته‌ام . اين ديتابيس بسيار ساده است . شامل يك تيبل و دو فيلد . كه هر فيلد مي‌تواند تعداد زيادي ركورد داشته باشد . هر فيلد در حالت memo قرار داده شده است . چون تعداد كاراكترهايي كه در هر ركورد قرار مي‌گيرد ممكن است از 256 بيشتر شود . مشكل من اينجاست كه با اضافه كردن ديتاي متني به ديتابيس حجم ديتابيس بيش از اندازه‌اي كه مد نظر من است افزايش ميابد . اگر همين اطلاعات را در يك فايل اكسل وارد كنم حجم فايل حدود 40كيلو بايت مي‌شود ولي اگر همين را در اكسس وارد كنم حدود 300 كيلوبايت مي‌شود . حالا اگر ديتا بيشتر شود روند رشد حجم فايل به شدت بالا مي‌رود . با توجه به اينكه اطلاعات من زياد ( از نوع متني ) و فضاي هاست هم كم چطوري مي‌تونم حجم ديتابيس را كنترل كنم ؟ چون من از اكسس فقط به خاطر ساخت يك ديتابيس خيلي ساده استفاده مي‌كنم و عملا خيلي از توانايي‌هاي اكسس به درد من نمي خورد . ايا مي‌شود كاري كرد كه مثلا با افزودن مثلا 2 كيلوبايت به ديتابيس در ست به همين اندازه حجم ديتابيس افزايش يابد ؟

ايا مي‌شود كاري كرد كه مثلا با افزودن مثلا 2 كيلوبايت به ديتابيس در ست به همين اندازه حجم ديتابيس افزايش يابد ؟
نه. در هیچ دیتابیسی این حالت وجود نداره مگر از فایلهای متنی استفاده بشه مثل xml.

حالا اگر ديتا بيشتر شود روند رشد حجم فايل به شدت بالا مي‌رود . با توجه به اينكه اطلاعات من زياد ( از نوع متني ) و فضاي هاست هم كم چطوري مي‌تونم حجم ديتابيس را كنترل كنم ؟
هرچند وقت یکبار باید فایلهای mdb رو compact کرد.

esf-kh

Member
دوست گرامي جناب عالم زاده ، اگر ممكن است در مورد روش compact كردن فايل اكسس توضيح دهيد . سپاسگزارم

جدیدترین ارسال ها

بالا