چهره :)

moslancer2

Member
دوبــاره سلام... بر همه عزیزانی که همیشه یادشونم و دوستان همراه همیشه من :rose:
امشب چون حالم خوب بود رفتم سراغ برنامه های سبکی که نصب دارم روی سیستم... بخاطر اینکه سیستم من داره عمرش به سر میاد برای همین کارهای سنگین رو فعلا در محل کار انجام میدم... :green:
خلاصه کنم... اول با برنامه زمینه رو کشیدم و بعد در شلوغی نگاه کردم و چهره ای رو که تجسمم بهم نشون داد رو نمایان کردم... :paint:
جای کار زیاد هست... اما خب اینم یه تکنیکه... :wink:
امیدوارم که خشتون بیاد... :rose:
از این شیوه حتما استفاده کنید اینکه یک صفحه رو خط خطی کنید و یا اینکه یه قطره آب رو روی یه سطح بریزید... و کلی کارای دیگه و بعد درش نگاه کنید و چیزی رو که میبیند به اون نزدیک هست رو نمایان کنید... برای من که لذت داره... :)
اگر بشه از این به بعد بیشتر از این حرکت از من میبینید ولی بسته به خلوتی سرم دارم (کچل نشم :lol:)

حق نگهدار همه :rose:

پیوست ها

• Face-01.jpg
    Face-01.jpg
    113.3 کیلوبایت · بازدیدها: 14
  • Face-02.jpg
    Face-02.jpg
    128.5 کیلوبایت · بازدیدها: 11
آخرین ویرایش:
سلامصطفی
آفیرین. یکم کارای جیدید بیزن!:rose:
تکنیکشکلیابی:paint:
منم خیلی دوست دارم.
بیشترترم میشه روش کار کرد اما برای فیالبداهه و آخر شب خوب شده.:-< اینم اسمایل مورد علاقت بود نه :green:
رنگ و بافت عمومی جالبه.
هنوز چیزای زیادی تو همین صفحه هست. اگه دوباره حال داشتی روشون کار کن. >|<
وقتی بوی یه گل یا رنگ یه پروانه به نظر جدید میاد اونوقت دویدن کار آسونیه.
موفقباشی. بیشتر ازت تو این سبک ببینم. و هر سبکی که بیشتر توش دیده میشی رو ببینم. :)

یا علی

moslancer2

Member
سلامصطفی
آفیرین. یکم کارای جیدید بیزن!:rose:
تکنیکشکلیابی:paint:
منم خیلی دوست دارم.
بیشترترم میشه روش کار کرد اما برای فیالبداهه و آخر شب خوب شده.:-< اینم اسمایل مورد علاقت بود نه :green:
رنگ و بافت عمومی جالبه.
هنوز چیزای زیادی تو همین صفحه هست. اگه دوباره حال داشتی روشون کار کن. >|<
وقتی بوی یه گل یا رنگ یه پروانه به نظر جدید میاد اونوقت دویدن کار آسونیه.
موفقباشی. بیشتر ازت تو این سبک ببینم. و هر سبکی که بیشتر توش دیده میشی رو ببینم. :)

یا علی

سلام استاد جان...:rose:
مرسی ازت... دقیقا برای آخر شب که چشام جایی رو نمیدید کفایت میکرد و دقیقا هم شکلک مورد علاقم بود میخواستم برات بفرستم اما صفحه شکلک ها لود نشد :)
منم از بچگی به این روش علاقه دارم هرجا میرم دنبال دیدن یه شی هستم البته الان کمتر شده بخاطر شلوغی سر... قدیما سریع تر میدیدم الان کمتر....:green:
آره توی همین هم خیلی چیزای دیگه میشه دید حتما درشون میارم... :wink:
مخلصیم استاد جان :rose:
یا حق :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا