چهره کاراکتر -Face Character

3DTotal

Well-Known Member
با سلام خدمت دوستان
* کار کامل تر در پست های بعدی *
این چهره کاراکتر جدیدی هست که Sculpt کردم . هنوز جزئیاتش مونده ولی کلیات رو در آوردم .خوشحال می شم هر جاش مکشل داره یا اگر نظری دارید برای تغییرش بگید .
بیسش هم همونی هست که در پست های قبلی گذاشتم ولی دوباره آپ کردم .

زمان Sculpt هم با ماوس تقریبا 3 ساعت کار برده .

موفق باشید .

پیوست ها

• 4.jpg
    4.jpg
    169.9 کیلوبایت · بازدیدها: 30
  • 5.jpg
    5.jpg
    168.9 کیلوبایت · بازدیدها: 32
  • 2.jpg
    2.jpg
    154.4 کیلوبایت · بازدیدها: 32
  • 3.jpg
    3.jpg
    153.4 کیلوبایت · بازدیدها: 31
  • Base.jpg
    Base.jpg
    141 کیلوبایت · بازدیدها: 31
آخرین ویرایش:

amir.nemati63

کاربر VIP
سلام. تناسبات تقریبا" خوبه به غیر از کشیدگی و تحدب بیش از حد کاسه ی سر که در نمای front قابل مشاهده هست.
ضمنا" فکر میکنم چین و چروکها و حالت بینی مخصوصا" در قسمت روزنه های بینی رو میتونی بهتر در بیاری.
در کل خوبه ولی بهتر میتونه باشه.
موفق باشی

hosienmax100

3D Artist
خسته نباشی داش رضا

خیلی خوب شده البته من با دوستمون موافقم کمی هد کشیده شده از حالت دایره وار بیرون اومده اینم بگم هستند کاراکتر هایی که سرشون به این شکله ولی ماله تو کمی کمتر باشه بهتر ه

گوش وچشم و لب عالیه

بینی هم کمی از حالت نرمال دور شده/ هشت بودن /

راستی رضا چرا تاپیک جدید میزنی توی یه تاپیک جلو بری بهتر نیست ؟

موفق باشی

3DTotal

Well-Known Member
سلام

سلام. تناسبات تقریبا" خوبه به غیر از کشیدگی و تحدب بیش از حد کاسه ی سر که در نمای front قابل مشاهده هست.
ضمنا" فکر میکنم چین و چروکها و حالت بینی مخصوصا" در قسمت روزنه های بینی رو میتونی بهتر در بیاری.
در کل خوبه ولی بهتر میتونه باشه.
موفق باشی

در مورد کاسه سر من از روی یک تصویری رفتم ولی کوچیک ترش می کنم در مورد جزئیات هنوز خیلی کار داره باید روش کار کنم .از نظر و راهنمایی تون ممنون .

خسته نباشی داش رضا

خیلی خوب شده البته من با دوستمون موافقم کمی هد کشیده شده از حالت دایره وار بیرون اومده اینم بگم هستند کاراکتر هایی که سرشون به این شکله ولی ماله تو کمی کمتر باشه بهتر ه

گوش وچشم و لب عالیه

بینی هم کمی از حالت نرمال دور شده/ هشت بودن /

راستی رضا چرا تاپیک جدید میزنی توی یه تاپیک جلو بری بهتر نیست ؟

موفق باشی

ممنون حسین جان . در مورد سرش توی متن قبلی گفتم ولی چشم کوجیک ترش می کنم .در مورد بینی هم دقیق متوجه نشدم ؟؟؟
در مورد تاپیک هم باید همون کار را می کردم اگر یکی از مدیران قسمت این کار را بکنند خیلی ازشون ممنون می شم .
باز هم ممنون .

موفق باشید .

hosienmax100

3D Artist
منظورم اینه کمی اگه قسمت بالایی بینی جمع تر بشه که به شکل هشت در بیاد کلیتش بهتره

البته بینی های مختلفی داریم این مدل شم هست

ولی خب ..

موفق باشی /

3DTotal

Well-Known Member
خیلی ممون حسین جان در مورد راهنمایی .

این هم ادامه کار که بیشتر روی جزئیاتش کار کردم ولی هنوز باید روش کار می کنم .این فعلا به صورت یک تست هست .

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    418.5 کیلوبایت · بازدیدها: 15
  • 2.jpg
    2.jpg
    453.9 کیلوبایت · بازدیدها: 6
  • 3.jpg
    3.jpg
    431.7 کیلوبایت · بازدیدها: 8
آخرین ویرایش:

living_for_cg

کاربر متخصص مدلینگ
سلام. خسته نباشی.
واسه مدلینگ سر پیشنهاد می کنم اول از همه یک جمجمه رو مدل کنی تا فرمها ، برجستگی ها و فرو رفتگی های اصلی دستت بیاد.
در مورد این کارت هم به نظر من خیلی سریع رفتی دیوایدهای بالا و سراغ دیتیل دادن. یعنی فرمهای سر کاملا حالت مدل بیسی که ساختی رو هنوز حفظ کرده. فقط دیتیل بهش اضافه شده.
امیدوارم موفق باشی.

3DTotal

Well-Known Member
سلام. خسته نباشی.
واسه مدلینگ سر پیشنهاد می کنم اول از همه یک جمجمه رو مدل کنی تا فرمها ، برجستگی ها و فرو رفتگی های اصلی دستت بیاد.
در مورد این کارت هم به نظر من خیلی سریع رفتی دیوایدهای بالا و سراغ دیتیل دادن. یعنی فرمهای سر کاملا حالت مدل بیسی که ساختی رو هنوز حفظ کرده. فقط دیتیل بهش اضافه شده.
امیدوارم موفق باشی.

سلام .ممنون بابت نظرتون .
فقط یک سوال برایم پیش اومد شما فقط منظورتون در مورد کل مدل چهره هست که هنوز به صورت بیس هست (قالب صورت با اجزاء ) یا اینکه فقط خود جمجمه ؟
در هر صورت این کار اولی و آخری من نیست فعلا در سطح یادگیری هست چون کار کاراکتر را فقط7 ماه هست که شروع کردم /

باز هم از تمامی دوستان ممنون .

living_for_cg

کاربر متخصص مدلینگ
راستش دقیق متوجه سوالتون نشدم. اما هرچی با فرم جمجمه آشنایی بیشتری داشته باشین کارتون به رئال نزدیکتر خواهد بود.
منظورم از پست قبلی این بود که جزئیات پوست حذف بشن تفاوت زیادی با مدل بیس نخواهد داشت. البته شاید قصدتون هم همین بوده. نمیدونم.
توی مدت 7 ماه هم خوب پیشرفتی داشتید . تبریک میگم و موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا