سلام این اسکچ فیس خودمه تو سبک کوبیسم حال تو بگو؟نظرت را:neutral:
mayapower Well-Known Member Oct 23, 2011 #1 سلام این اسکچ فیس خودمه تو سبک کوبیسم حال تو بگو؟نظرت را پیوست ها Esmaeel cubismy.jpg 123.5 کیلوبایت · بازدیدها: 21
mayapower Well-Known Member Oct 23, 2011 #3 سلام انتقاد وارداته اما اشتباه گفتین ترسناکه بیشتر معمولا این جوریه تازه عینکم هم کشیدم تازه دیشب ما یه حال وحشتناک کشیدم شما ببخش
سلام انتقاد وارداته اما اشتباه گفتین ترسناکه بیشتر معمولا این جوریه تازه عینکم هم کشیدم تازه دیشب ما یه حال وحشتناک کشیدم شما ببخش
Mehran coyote Well-Known Member Oct 23, 2011 #4 می دونی اولین چیزی که به مخم رسیدو می گم چهره ای رو کشیدی که تو اینه ی شکسته شده داره نشون داده می شه زیباست ولی نه حرفه ای
می دونی اولین چیزی که به مخم رسیدو می گم چهره ای رو کشیدی که تو اینه ی شکسته شده داره نشون داده می شه زیباست ولی نه حرفه ای
sh1 graphic Well-Known Member Oct 23, 2011 #6 خسته نباشی از سبک کوبیسم خیلی خوشم میاد این که دوستان میگن ترسناکه به نظر من اینطور نیست جالب شده پیشنهاد میکنم کار رو رنگ آمیزی هم کنید ، بیشتر روش کار کنید
خسته نباشی از سبک کوبیسم خیلی خوشم میاد این که دوستان میگن ترسناکه به نظر من اینطور نیست جالب شده پیشنهاد میکنم کار رو رنگ آمیزی هم کنید ، بیشتر روش کار کنید
mayapower Well-Known Member Oct 23, 2011 #7 سلام ممنون ولی خودم گفتم ترسناک شده اتفاقا داشتم رنگش میکنم ولی خوب دیگه سادش قشنگتر بود ممنونم داداش یا علی
سلام ممنون ولی خودم گفتم ترسناک شده اتفاقا داشتم رنگش میکنم ولی خوب دیگه سادش قشنگتر بود ممنونم داداش یا علی