چند Digital painting

SH_ZAHRA

Member
Vue 5 Pro Studio
Vue 5 Esprit

Vue 5 Infinite

Vue 5 xStream Bundle

Vue 5 Easel
Ozone 2.0 for LightWave

Ozone 2.0 for Cinema 4D

خواهش ميكنم اين برنامه ها كه نوشتم برنامه هايي هستند كه باهاشون نقاشي ميكنند؟

Vue 5 Infinite یه کیشه ... که با اونم نقاشی نمیکنم یکی از کارام با اون کار شده اونم تو تاپیک matte painting هستش ... نه اینجا ... اینجا همش یا photoshop یا painter که بیشترم photoshop ... من اعتقادم اینه که تعصب نرم افزاری نداشته باشم و برام مهم نیست با چی کار میکنم ... مهم اینه که چی کار میکنم ...

SH_ZAHRA

Member
من اعتقادم اینه که تعصب نرم افزاری نداشته باشم و برام مهم نیست با چی کار میکنم ... مهم اینه که چی کار میکنم ...

موافقم

فتوشاپ ... با ماوس خيلي وقت ميگيره ....

در هر حال با هر چي كار ميكني كارات خيلي قشنگ هستند ..

موفق باشي

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
کاملا با حرفتون بابت تعصب نداشتن موافقم. واقعا این عالیه که ادم بتونه با ترکیب چند تا نرم افزار مختلف یه کار ایجاد کنه و به نرم افزار خاصی تعصب نداشته باشه.

موفق باشی
سارا

واقعا این چیزا باعث عقب موندگی خیلی از جوونا از پیشرفت شده ...
مثلا طرف مایا کار میکنه دیگه کسی که با مکس کار میکنه رو محل نمیده من خودم 1 سال مایا کار کردم بعد که فهمیدم اصلا مایا برای فیلم سازی هستش و یک نفری کار به جایی نمیبره ... و یک گروه کامل نیاز داره ... و محاسبات و عمل کردهای اون رو کسی خوب میفهمه که برنامه نویسی بلد باشه (mel) بعد گفتم بهتره خودمو درگیر این چیزا نکنم و مکس رو شروع کنم ... چون تو مکس من راحتتر به نتیجه میرسم ... و هدفم از 3d همین بود ...
ولی بعضی ها فکر میکنن که با مایا کار کردن یعنی خدا شدن ... من کاملا قبول دارم که مایا قوی ترین نرم افزار سه بعدیه
ولی مهم تر اینه که بتونی از امکانات و توانایی هاش استفاده کنی ...

ای بابا ... چه نشسته ای ... بزار بابا ... نیاز به حمایت نیس که ... تو کارارو بزار اون با من ...
39.gif

بابا بیخیال جدی نگیر ... ایهام در شعر بود ... این تاپیک قفل بود دیگه ... از قفل در اومد ... خوشبختانه ...
دیگه ولش کن ...

جدیدترین ارسال ها

بالا