بی بی کد چند کلوز آپ از یک طراحی داخلی

ALI_TAKHTI

Active Member
سلام.
این کار یه طراحی آشپزخونه است که انجام دادم.
دوست داشتم یه چندتا رندر مثلا هنری(روووووووووووم به دیوار)هم بگیرم.
من معمولا از این کارا نمیکنم چون وقتش رو ندارم.(رندر ها زمان زیادی میگیره و بدرد کسی هم نمیخوره)
به هر حال این 2 تا رو زدم
مکس 2012-ویری3-فوتوشاف

یک رندر تازه

پیوست ها

• 15---Copy.jpg
    15---Copy.jpg
    258.9 کیلوبایت · بازدیدها: 69
  • 14---Copy.jpg
    14---Copy.jpg
    509.2 کیلوبایت · بازدیدها: 71
  • 6.jpg
    6.jpg
    186.8 کیلوبایت · بازدیدها: 33
آخرین ویرایش:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام علی جان. آفرین شروع خوبی برای کار هنری هست. اما خب یه سری اصول رو باید رعایت کنی.حتما مقاله فوکوس حمیدرضا آقاجانی رو بخون
مقاله ی ویژگی های Depth Of Field - بخش اول
ببین زاویه خیلی مهم هست توی بحث رندر گیری.
پیشنهاد میکنم مقاله سایت ronenbekerman رو بخونی
Photographic-Approach-in-Architectural-Visualisation.jpg
و در پایان یه انقاد بکنم ازت. این حرفت رو قبول ندارم که وقت ندارم برای گرفتن رندر هنری.مرد مومن یهو میبینی 5 سال گذشته و هنوز داری درجا میزنی.
قدر رندر حرفه ای رو کسی نمیدونه؟؟ از شهر کوچیک ما بدتره؟؟؟ این حرف رو نزن. توی سعی کن بهترین کارا رو بزنی.مطمئن باش وقتی توی سایت ها شیر کنی کم کم تلفن زنگ میخوره از تهران اصفهان حتی اگه مشکل تحریم برطرف بشه از خارج برات کار میاد...
سعی کن آموزش های روز جهان رو دانلود کنی آپدیت نگه داری خودت رو.
من شخصا 90 درصد هم کم گفتم تمام کارهایی که دارم از طریق اینترنت و شهرهای دیگست.شهر ما رندر 50 هزارتومنی میخوان و طبیعتا توی دفتر من چنین مشتری هایی فقط با یه چایی پذیرایی میشن و به عنوان یه مهمون تشریف میبرن.

rezazarasvand

کاربر فعال
آفرین، خسته نباشی، خوب شده. به نظر من یه طراح باید یه عکاس خوب هم باشه ، اصلا وقت بگذار قواعد عکاسی رو مطالعه کن ضرر نمیکنی. عارف همیشه فکر میکردم که تو قائم شهر چطور کار میکنی!! موفق باشی

ALI_TAKHTI

Active Member
آقا یه رندر تازه گرفتم.یک مقدار با دقت بیشتر.البته میدونم جااااااااااااااااااااادارم تا به.......

پیوست ها

• 6.jpg
    6.jpg
    186.8 کیلوبایت · بازدیدها: 23

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c

جدیدترین ارسال ها

بالا