پشتیبانی چند کار جدید نا تمام - کاراکتر - شبیه سازی معماری - ساخت محیط گیم

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
سلام علیکم. کار مشترک حمیدآقانی و مهران خدایی (پروژه معماری ) (عارف )

سلام خدمت عزیزان ، اینها چند کار نیمه تمومه که رفتم تا یک جایی ولش کردم . هر کار حد اکثر یک روز کار شده روش ...

کار اول یک مدل انسان که به یک Demon تبدیل میشه .

f1bb7ed769796ffc1.jpg

ac84724d72a3d94e1.jpg

کار مشترک حمیدآقانی و مهران خدایی ( پروژه لنداسکیپ ) (عارف )
کار دوم مربوط به ساخت یک صحنه ی گیم برای یونیتی هست ، از هیچ پکیجی استفاده نشده ، با خود امکانات یونیتی بوده و 0 تا 100 کار خودم بوده از مدل و تکستچر و ... امیدوارم نتیجه خوبی داده باشه ، زمان انجامش حدودا 4 ساعت از زیبراش تا یونیتی .

3f2642f93073bde01.jpg

af623b230d1b3caa1.jpg

امیدوارم خوب شده باشند ...
خوشحال میشم نظراتتون رو بدونم ...
:rose:

آخرین ویرایش:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام
تایپیک پاکسازی شد.بحث الکی ادامه ندین.فقط در مورد کار صحبت کنین.هر کسی اعتراضی داره باید به مدیریت گزارش بده نباید توی تایپیک هیاهو کنه.انجمن تازه نظم گرفته با هر گونه حرکتی برخورد شدید میشه.
حمید تخلف کرده و باید ذکر میکرد که قبلن توسط مهران مدل شده. حالا مهران مرده زنده.

حمید این یونیتی ارزش وقت گذاشتن داره؟ منظورم برای انیمشن معماری و اینهاست.چون الان کارای شرکتم رو با لومیون پیش میبرم.اما محدودیت هایی داره. یکی از بچه های بازی ساز بهش udk رو پیشنهاد داد به جای تونیتی.
من برنامه نویس نیستم .وقتشم ندارم سمتش برم. توی مکس مشکل ندارم.با این علم میتونی یونیتی دست و پا بزنم یا نه؟

آخرین ویرایش:

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
سلام حمید این یونیتی ارزش وقت گذاشتن داره؟ منظورم برای انیمشن معماری و اینهاست.چون الان کارای شرکتم رو با لومیون پیش میبرم.اما محدودیت هایی داره. یکی از بچه های بازی ساز بهش udk رو پیشنهاد داد به جای تونیتی.
من برنامه نویس نیستم .وقتشم ندارم سمتش برم. توی مکس مشکل ندارم.با این علم میتونی یونیتی دست و پا بزنم یا نه؟

سلام عارف جان ، یودی کی قابلیت Global Illumination داره که هنوز یونیتی توی نسخه ی سال دیگش قراره بزاره ، به نظرم یو دی کی خیلی بهتر کمک میکنه چون گرافیک بهتری داره . تو زمینه ی معماری هم من udk رو پیشنهاد میکنم .
منابع اموزشی خیلی خوبی هم داره
این جا هم انجمنش هست فارسی : Udk.ir

:rose:

Mehran coyote

Well-Known Member
عارف مسئله حل شد :)
تاپیک این رو پستهای دیگران رو ادغام کن و پستهای بحث بین منو حمید رو پاک کن
جر و بحث بی فایده
نمیدونم چرا واسه این کار تاپیک زدی :wink:

------------------------------------
حمید کارها عالی شدن
کاراکتر رو تموم کن یه رندر بزن حیفه
نزار کارهات نصفه بمونه
-----------------------------------
منظورم برای انیمشن معماری و اینهاست.چون الان کارای شرکتم رو با لومیون پیش میبرم.
عارف به نظر من این نرم افزار ها به درد معماری نمی خورن، نمیدونم چقدر اطلاعات داری
این دو نرم افزار که اشاره کردین برای ریل تایم هست مثل بازی یا برای مثال کار مسجد جامع عتیق اصفهان و نسخه ریل تایم
برای خروجی فیلم از صحنه همون لومیون رو باید کار کرد.

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا