.: چند کارت ویزیت شخصی | 1389 :.

Erfan

Well-Known Member
سلام، مدتی نبودم و قراره چند مدت دیگه هم نباشم، به همین خاطر چنتا از کارهایی که توی ایام عید تونستم انجام بدم رو میذارم تا نظرتون رو بدونم.

البته چندین کار نصفه و نیمه هم هست که بعد از اتمام اونها، قرار میدم برای نظرخواهی.
:rose:

.: پی نوشت :.

این رو هم اضافه کنم که کارت اولی، که به نام ماندانا خانوم هست، فقط جنبه اتود داره چرا که خودشون طراح صاحب سبکی هستند و بنده هیچ وقت جسارت نمیکنم همچین کاری کنم.
من خودم از شاگرد های قدیمی ایشون هستم. گفتم که یه وقت سوء تفاهمی پیش نیاد

آخرین ویرایش:

POP2

Member
هر سه زیبا هستند.

اما زیادی ساده شده اند به خصوص اولی و دومی .سادگی درسته نه اینقدر زیاد .
به نظر من سومی بهتره و قشگنتر شده.

موفق باشی.

آخرین ویرایش:

Erfan

Well-Known Member
هر سه زیبا هستند.

اما زیادی ساده شده اند به خصوص اولی و دومی .سادگی درسته نه اینقدر زیاد .
به نظر من سومی بهتره و قشگنتر شده.

موفق باشی.

z5jfyvy1l1kqppje7n1.jpg

-=-=-

مرسی :rose:
دوست من، یک کارت ویزیت یه سری قوانین و آداب طراحی داره.
اگر فرض رو بر این بگیریم که ما قرار هست کارت ویزیت طراحی کنیم ولی در حد یک پوستر مانور بدیم که خوب جواب نمیگیرم. باید بسته به سایز کاری که داریم جوری کار کنم که مخاطب رو گمراه نکنیم و با کوتاه ترین و خلاصه ترین اشکال و نوشته ها مفهوم رو برسونیم.

البته هر کسی سلیقه ای داره و من منکر تفاوت سلیقه افراد نیستم و میتونستم شلوغش کنم ولی مشتری اینجوری دوست داشت.

POP2

Member

مرسی :rose:
دوست من، یک کارت ویزیت یه سری قوانین و آداب طراحی داره.
اگر فرض رو بر این بگیریم که ما قرار هست کارت ویزیت طراحی کنیم ولی در حد یک پوستر مانور بدیم که خوب جواب نمیگیرم. باید بسته به سایز کاری که داریم جوری کار کنم که مخاطب رو گمراه نکنیم و با کوتاه ترین و خلاصه ترین اشکال و نوشته ها مفهوم رو برسونیم.

البته هر کسی سلیقه ای داره و من منکر تفاوت سلیقه افراد نیستم و میتونستم شلوغش کنم ولی مشتری اینجوری دوست داشت.

دوست عزیز جون دوتایی ناراحت نشو وسطی واقعا ساده است نگاه کن کارت ویزیت برای این است که یک چیزی را معرفی کنی . کارت وسطی برای دادن به دوست دختر عالیه چون فقط شماره داره . یه آدرسی یه چیزی واقعا ساده تر از اون چیزیه که شما میگی فقط یه صفحه سیاه و نام خودت با یه شماره غیر از اینه.

-=-=-​

آخرین ویرایش:

Erfan

Well-Known Member
دوست عزیز جون دوتایی ناراحت نشو وسطی واقعا ساده است نگاه کن کارت ویزیت برای این است که یک چیزی را معرفی کنی . کارت وسطی برای دادن به دوست دختر عالیه چون فقط شماره داره . یه آدرسی یه چیزی واقعا ساده تر از اون چیزیه که شما میگی فقط یه صفحه سیاه و نام خودت با یه شماره غیر از اینه.

z5jfyvy1l1kqppje7n1.jpg

-=-=-​

شما اول این عکسی که زیر هر نوشته میذاری رو بذار توی امضاء خودتون تا برخورد نکردن مدیران مربوطه !!!!
بعدش من اونقدر ها اماتور نیستم که مفهوم یک کارت ساده و یک کار خیلی ساده رو ندونم.

من کار سادگی و خیلی زشت بودن کارتها ندارم، چرا که من چندین اتود میزنم و به مشتری نشون میدم و مشتری اگر خوشش بیاد که قبول میکنه و اگر هم نه باز هم ویرایش میشه.

خب شما که میگید طرح دومی زشت شده، آیا مفهوم و معنی Master In Field Of RIA رو میدونید ؟
بعد شخصی که کارش همچین چیزی هست نیاز به کارت خیلی شلوغ نداره چرا که هم وب سایت و ایمیل و شرکت و از این جور چیزا !!!

اتفاقاً نظر خود صاحب کارت این بود که خیلی خیلی خوشکل شده و من به نظر شخصی اون و شما خیلی احترام میذارم.

POP2

Member
بابا خداوکیلی منظوری ندارم من میگم ساده نه زشت
دوم منظور من طرح کلی کاره درسته زیبا شده اما ساده.

راستی از جای امضام هم معذرت میخوام.

آخرین ویرایش:

Erfan

Well-Known Member
خواهش میکنم، من ناراحت نشدم دوست عزیز، من طرحم رو میذارم اینجا که شما دوستان انتقاد کنید و منم بایستی بتونم از طرحم دفاع کنم.
من همونقدر که میتونم یک طرح خیلی ساده بزنم، عکسش هم میتونم انجام بدم که اینجا لازم نبود و نیاز به طرح ساده داشتند.

nima_dsnr

کاربر VIP
به نظر من برای طراحی نیازی نباید به حجم کار نگاه کرد
یه کارت ویزیت با یه پوستر آ3 شاید یک اندازه زمان ببره
مهم اینه که بتونی اون طرحی که میخای در بیاریم
اگر کمتر از یک ساعت بشه میشد بیشتر هم کار کرد

حالا کی نظر منو خاست؟

Erfan

Well-Known Member
به نظر من برای طراحی نیازی نباید به حجم کار نگاه کرد
یه کارت ویزیت با یه پوستر آ3 شاید یک اندازه زمان ببره
مهم اینه که بتونی اون طرحی که میخای در بیاریم
اگر کمتر از یک ساعت بشه میشد بیشتر هم کار کرد

حالا کی نظر منو خاست؟

نیما جان حرفت رو قبول دارم، همه چیز بسته به ایده و خلاقیت خود طرف داره
ولی به این واقعیت رسیدم که خیلی وقت ها کارهایی که توی یک زمان کوتاه طراحی میشه از کارهایی که چندین روز روی اون وقت گذاشته میشه زیباتر و گیراتر هست.

درسته میشد بیشتر هم وقت گذاشت، چون عجله ای شد !!!

Saeed

Well-Known Member
سلام عرفان خان

در یک کلام بسیار زیبا و عالی :wink: ( تو چاپ خوب در اومد ؟ )

با اجازه استادان یه چیزی میگم : حتما نباید که کارت ویزیت شلوغ پلوغ باشه !! بنظر من هرچه ساده و مفهومی تر بسیار زیباتر و ماندگار تر ( نظر شخصی و جمعی از دوستانم )

ممنون عرفان

winsent

Banned
سلام عرفا جان، خوبی...؟!
ای بابا...!
آخه چی بگم...؟!
خوب مثل همیشه کارات حرف ندارن مهندس جان!
راستی چرا کمتر میای؟
نمیگی دلمون برات تنگ میشه مشتی...!
دوست دارم.
موفق باشی...

جدیدترین ارسال ها

بالا