چند مورد درخواستی در مورد دومین

L-B

Well-Known Member
سلام دوستان ...
من چند تا سوال داشتم که جواب بدین بسیار ممنون میشم

1. اول اینکه من یک دامین دارم میخوام اونو به یک شرکت معتبر انتقال بدم میخواستم هزینه یک انتقال رو بدونم و همچنین شرکت های معتبر رو ... حالا چه ایرانی یا خارجی !(هر چی که دیگه میدونین :دی)

2.با توجه به سوال بالا ایرانی بهتره یا خارجی ! خارجی رو نسبت به ایرنی ترجیح میدین ؟ پیگیریش چطوره !
ایا هزینه برای خارجی هاش دریافت میشه ؟!

3. من در مورد اطلاعاتی که ثبت میشه که موقعی که هوییز میگیریم هم سوال داشتم
من درحال حاضر که یک دومین ثبت کردم وقتی هوییز میگیرم تمام اطلاعاتم اعم از ادرس و تلفن و ... نمایش داده میشه !
مگه نباید این اطلاعات محفوظ باشه و موقعی که مثلا دزدی و ... شد از اونا استفاده کرد ! اصلا باید اون شرکت پخش کنه !
اون شرکتی که من ثبت کرم نیک دات ای ار بودش

4.با توجه با سوال قبل ... چرا باید اطلاعات کاملمون رو بدیم ! شاید من نخوام ادرسم رو پخش شه ! حتی به صورت محفوظ برای شرکت مربوطه ...
برای مثال اومدیم فـــــــرضا یک کاره بدی ( چه سیا///سی و .. ) انجام دادیم ( برای مثال ها ! :دی) بعد اینا ما رو راحت پیدا میکنن :دی اصلا لازمه !
فقط میخوام اسمم باشه و ایمیلم که اگه کاری شد بشه پیگیری مجازی کرد ! نه این که ادرس !!!!

5.و اینکه من یم دومین دیگه هم دارم که اسمی از من در هوییز دیده .. میشه نام رو اضافه کرد ؟ نه ادرس و ... ( بستگی به شرکت داره)؟ فقط اینا رو میگه !

Registrar: Directi Internet Solutions Pvt. Ltd. dba PublicDomainRegistry.com (R159-LRMS)
Status: OK

6.اینکه من چند تا دومین (3تا یا 4) میخوام که غیر فعالن
اصلا استفاده نمیشن ! ولی دست چند نفر خارجی هست
میخواستم ببینم کسی میتونه از طرف من با شرکت ثبت و یا صاحب ( چون من سعی کردم به نتیجه یعنی جواب میل نرسیم (شاید نخوند یا ندیدن یا آن نمیشن )) صحبت کنه ؟ و شرایط رو بگیره ؟ خبر بدین !

ببخشید سرتون رو درد اوردم ... با تشکر
منتظر جوابتون هستم !

the_king

مدیرکل انجمن
تذکر ناظم فروم

لطفا از بالا آوردن تاپیک با پست های اضافی خودداری فرمایید.

جدیدترین ارسال ها

بالا