چند مشکل در max 2012

sajjadleymer

New Member
سلام دوستان
سه مشکل در max 2012 دارم
1- چرا این فایل بلوپرینت این شکلی نمایش داده میشه؟
2013-09-02_095407.png
2- چرا این قسمت اینطوری نمایش داده میشه؟ (البته بعضی وقتا اینطور میشه) و چطور میشه درستش کرد؟
2013-09-02_095634.png
3- وقتی توی محیط نرم افزار کلیک راست میکنم جاش میمونه! توی این عکس مثلا چند بار کلیک راست کردم که میبینید جای همش مونده و تنها راه درست شدن، ریست کردن برنامه هست.
2013-09-02_101607.png
حالا چیکار کنم؟

ممنون از همه

آخرین ویرایش:

HR3D

کاربر فعال
به احتمال کم دستگاه شما قدرت کار با نرم افزار رو نداره که اینجور مشکل ها رو داره مثل ابن هنگ های کوچیک یا اینکه مشکل از برنامه های .net framework و c++ ویندوز هست ، اگر دستگاهتون ضعیف نیست پیشنهاد میکنم که با تعویض ویندوز مشکل رو حل کنید و از آپدیت مداوم ویندوز جلوگیری بشه :rose:

sajjadleymer

New Member
به احتمال کم دستگاه شما قدرت کار با نرم افزار رو نداره که اینجور مشکل ها رو داره مثل ابن هنگ های کوچیک یا اینکه مشکل از برنامه های .net framework و c++ ویندوز هست ، اگر دستگاهتون ضعیف نیست پیشنهاد میکنم که با تعویض ویندوز مشکل رو حل کنید و از آپدیت مداوم ویندوز جلوگیری بشه :rose:

1- این مشکل با تغییر دادن مود گرافیک درست شد
2- اینم فکر کنم با همون تغییر مود درست شد
3- فقط این مشکل مونده که اگه راهنماییم کنید ممنون میشم

N.Abedi

Well-Known Member
تری دی مکس 2012 این مشکلات گرافیکی اعصاب خورد کن رو داره متاسفانه، اگه کارت گرافیکتون ATI باشه هم این ناهماهنگی بیشتر میشه... اگر با تغییر graphic mode مشکلات حل نشد یا باید آپدیت های کارت گرافیک را دانلود و نصب کنید یا این که تری دی مکس 2013 رو نصب کنید که این مشکلات توش برطرف شده :wink:

sajjadleymer

New Member
تری دی مکس 2012 این مشکلات گرافیکی اعصاب خورد کن رو داره متاسفانه، اگه کارت گرافیکتون ATI باشه هم این ناهماهنگی بیشتر میشه... اگر با تغییر graphic mode مشکلات حل نشد یا باید آپدیت های کارت گرافیک را دانلود و نصب کنید یا این که تری دی مکس 2013 رو نصب کنید که این مشکلات توش برطرف شده :wink:

من با نسخه 2013 روی ویندوز 7 و ویندوز8 مشکل دارم، یعنی کیجن برای کرکش اجرا نمیشه و ارور میده!
attachment.php

و با ok کردن این ارور میاد:
attachment.php

بعدم ازش خارج میشه!
برای همین مجبور شدم 2012 رو انتخاب کنم.

جدیدترین ارسال ها

بالا