چند متن اعتراض برای نمرات دانش اموزی

سلام علیکم

چون فصل امتحان ها است فکر کردم که دوستان متون اعتراضیه خود را در این تاپیک بنویسند.

البته متونی بنویسید که واقعا عملی باشه
باتشکر

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
دستت درد نکنه خوب تاپیکی زدی البته جاش تو مجید آنلاین نیست ولی خب!
دبستان
1.هرنمره ای که بخوان میدن حداقل تو راهنمایی و دبیرستان جای اعتراض هست و برگه بایگانی میشه اما بدبخت دبستانی ها چی نه زبونی دارن حرف بزنن نه میفهمن که حرف بزنن
2.چون نمرات توصیفیه معلم ها حد نمره رو نمیدونم یعنی نمیدونن حالا این دانش آموزی که نمرش در حد 17هست باید بهش خیلی خوب بدن ، خوب بدن ، ضعیف بدن یا...
3.سومی درباره انضباط به عنوان مثال اگه یکی دوبار تو حیاط مدرسه به اصطلاح بدوه نمرشو مثلا میدن خوب نمیگن این بچه ابتداییه انرژی داره تو مدرسه بادوستاش میخواد بازی کنه 4تا بالا پایین بپره بعدشم که اعتراض میکنی میگن نه حیاط مدرسه کوچیکه نمیشه بدون یکی نیست بگه عادم عاقل این چه مدرسه ایه که تو حیاطش 100نفر ایستاده توش جا نمیشن یعد 300تا دانش آموز ابتدایی که نیاز به جنب و جوش دارن رو جا دادی(البته بیشتر مدارس دولتی از این قاعده مستثنی هستند)
البته از حق نگذریم معلمان ابتدایی خیلی زحمت میکشن
مقطع راهنمایی
1.راهنمایی هارو که کسی آدم حساب نمیکنه فقط به عنوان سیاهی لشگر حضور دارن
2.ولی باز نسبت به ابتدایی و دبیرستان بهبود دارن
مقطع دبیرستان
1.تو بحث نمره که خدا نکنه یه معلم با دانش آموز کل کل کرده باشه یا ازش خوشش نیاد دیگه واویلای
2.باز صد رحمت به معلمان ابتدایی حداقل یکم به خودشون زحمت میدن تا خط خرچنگ غورباقه رو بخونن اما دبیرای دبیرستان که یه خط خیلی زیبا روی جواب میکشن حالا توبیا ثابت کن جوابی که من دادم درست بوده فقط یکم بدخط نوشتم
3.والا من داشتم دبیری که از بچه ها تحقیق میخواست هی حالا شاید یه بدبختی سیستم نداشت اینترنت نداشت پرینتر نداشت ... هزار تا چیز دیگه نداشت بعد اگه تحقیق رو نمیاوردی دیگه دهنت سرویس بود بعد که میگفتی والا بلا وقت نداشتم از اول هفته روزی دوتا امتحان داشتیم (مرغ یه پا داشت) میگفت شما یه هفته وقت داشتین (میگی فقط ما همین یه درسو داشتیم ) خوبه حالا درسه تخصصیمون نبود
4.باید وقتی میومدی مدرسه تمام اختیارتو بدی دست دبیر دیگه تو آدم نیستی و وجود خارجی نداره فقط یه عروسکی که باید دبیر دست و پات و تکون بده اگر هم به سازشون نرقصی حربشون نمرست
5.وقتی سرکلاس هستی باید آمادگی داشته باشی که ازت سوال بپرسن وقتی هم که میگی نگفتین میگن امتحان که نیست پرسش کلاسیه! اون موقست که چشات 4تا میشه و میخوای سرت و بکوبونی به دیوار یکی نیست بهش بگه آخه مومن این چه کاریه با بچه های مردم میکنی و میگی مدرسه خانه دوم خب چه فرقی میکنه هم برای امتحان باید بخش های کتاب رو بخونی هم برای پرسش کلاسی حالا هم که تازگی یاد گرفتن به پرسش کلاسی میگن Exam
من که دیگه خسته شدم بنویسم ولی خیلی چیزا تو ذهنم هست ولی چه فایده که بحث کردن هیچی رو حل نمیکنه (با حلوا حلوا گفتن دهن شیرین نمیشه)
از دست ماهم که کاری بر نمیاد
ماشاالله انقدر انتقاد پذیر هم هستن که ...
بعد میگن چرا ما 200سال از اونجا عقبیم 300سال از اوجا 500سال از اینجا!:shock:خب تا وقتی فکری نشده و عمل نمیشه همینجوریه دیگه تعجب نداره
(البته اینها موارد ذکر شده درباره نمره و امتحانه بقیه بماند...)
ولی خیلی خوب میشد یه انجمنی افتتاح میش درباره ی همین موضوعات به نظرم برای رئیس روءسا مفید میشد (البته اگه محل بدن)

جدیدترین ارسال ها

بالا