چند متریال خیلی مهم برای ساخت بناها

moeinkarimi

Member
سلام به همه
من به چندتا متریال نیاز دارم که برای ساخت بنا و معماری در Max خیلی واجبن:
در ضمن برای Max 2009 و Vray 1.5 میخوام :rose:
متریال آجر
متریال آهن
متریال چوب(خیلی خفن باشه)

مرسی از همه

moeinkarimi

Member
ممنون از لینکهایی که دادی. اما من متریال آجر تو Vray-Materials پیدا نکردم

ali_tavanaie

Well-Known Member
[FONT=&quot]دوست عزیز، برای اینکه متریال هات واقعی تر بشه و در مساحت زیاد تکراری بنظر نیاد، بهتره که خودت اونا رو با[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]map [/FONT][FONT=&quot]های مکس بسازیشون[/FONT]​
[FONT=&quot]مثلا برای ساخت آجر باید به [/FONT][FONT=&quot]defuse [/FONT][FONT=&quot]ت یک [/FONT][FONT=&quot]tile map[/FONT][FONT=&quot] بدی و اون رو روی [/FONT][FONT=&quot]runnging bound [/FONT][FONT=&quot]قرار بدی و برای وسط آجرها از [/FONT][FONT=&quot]smoke map [/FONT][FONT=&quot]استفاده کنی و برای ملات ها هم میتونی [/FONT][FONT=&quot]noise map [/FONT][FONT=&quot]اعمل کنی و با تنظیم مشخصات هر کدوم به مطلوبت برسی.[/FONT]​
[FONT=&quot]برای دادن ارتفاع به آجر ها هم باید [/FONT][FONT=&quot]map [/FONT][FONT=&quot]قبلی رو روی [/FONT][FONT=&quot]displace[/FONT][FONT=&quot] کپی کنی و رنگ ها رو پاک کنی و بجاشون از سیاه و سفید استفاده کنی، با تغییر میزان [/FONT][FONT=&quot]displace[/FONT][FONT=&quot] عمق آجر هات زیاد میشه.[/FONT]​
[FONT=&quot]برای چوب هم میتونی از [/FONT][FONT=&quot]wood map[/FONT][FONT=&quot] خود مکس استفاده کنی.[/FONT]​
[FONT=&quot]یک کم اگر باهاش سرو کله بزنی به نتایج خوبتری از یک متریال اماده خواهی رسید.[/FONT]​
[FONT=&quot]موفق باشی [/FONT][FONT=&quot][/FONT]​

moeinkarimi

Member
خیلی ممنون از توضیحت. اما میتونی همراه با عکس بهم بگی ؟؟؟ چون اونجوری بهتر میفهمم

ali_tavanaie

Well-Known Member
[FONT=&quot]چشم،اما الآن خیلی سرم شلوغ شده هرچه زودتر که بتونم میزارم، اما اگر با همون[/FONT] map [FONT=&quot]های متریال [/FONT]vray [FONT=&quot] کار کنی و بهشون [/FONT]map [FONT=&quot]های مثل [/FONT]tile,smoke,stucco,noise,wood,wave,[FONT=&quot] وغیره بدی[/FONT][FONT=&quot] مطئنا میتونی باهاشون به نت[/FONT][FONT=&quot]ی[/FONT][FONT=&quot]جه مطلوب برسی[/FONT].​

• Like
Reactions: men

جدیدترین ارسال ها

بالا