چند طرح گرافیکی دیگه

1Gharibe

Member
سلام به همهگی
چون دوستان از طرح قبلی خوب استقبال کردن گفتیم باقیشونم بزاریم برای شما
امیدوارم لذت ببرین

پیوست ها

• Doc4.jpg
    Doc4.jpg
    196.3 کیلوبایت · بازدیدها: 17
  • Doc5.jpg
    Doc5.jpg
    121.9 کیلوبایت · بازدیدها: 13
  • Doc12.jpg
    Doc12.jpg
    95.4 کیلوبایت · بازدیدها: 12
  • Duc4.jpg
    Duc4.jpg
    132 کیلوبایت · بازدیدها: 8
حمید فکر کنم تو از اون آدمایی میشی که یه سبکی از خودشون با قی می ذارند .
confused.gif

پیداست طراحیت هم خوبه .
yes.gif

من همه شو دوست داشتم . مخصوصا اون چهره را.بازم ازاین کارا بذار. راستی اسم سبکتو هم بذار خطیسم که فارسی را پاس بداری . امیدوارم موفق باشی.

kambiz.elf

Member
سلام
غريبه جان كارت خوبه ولي طرح قبلي هم گفتم بعضي از جاها خطوط زياد هست كار از ريخت مي ندازه طرح اولي اون آقا ريشو جاي خطوط قابل تحسين هست.

Mandana

Active Member
خیلی خوشگل شدن غریبه جان.البته اون دسته نسبت به بقیه زیاد جالب نشده اما بقیه اش واقعا قشنگه
کامبیز جان در اصل لازمه خطوط بعضی جاها زیاد باشن.توی این سبک با زیاد کردن خطوط سایه ها رو نشون میدن.یعنی هر چی هر چی خطوط متراکم تر باشه به این معنی ه که اون قسمت تیره تر هستش.یعنی سایه داره
موفق باشی گلم
پ.ن:هیچی هم اسمایل نزدم :دی

1Gharibe

Member
حمید فکر کنم تو از اون آدمایی میشی که یه سبکی از خودشون با قی می ذارند .
پیداست طراحیت هم خوبه .

من همه شو دوست داشتم . مخصوصا اون چهره را.بازم ازاین کارا بذار. راستی اسم سبکتو هم بذار خطیسم که فارسی را پاس بداری . امیدوارم موفق باشی

نظر لطف شماس
اسم نداره سبکش فعلا

تبریک میگم
واقعا تحسین بر انگیزه

ممنون لطف دارین

سلام
غريبه جان كارت خوبه ولي طرح قبلي هم گفتم بعضي از جاها خطوط زياد هست كار از ريخت مي ندازه طرح اولي اون آقا ريشو جاي خطوط قابل تحسين هست.

ممنون دوست عزیز
هر کی یه نظری داره خوب

خیلی خوشگل شدن غریبه جان.البته اون دسته نسبت به بقیه زیاد جالب نشده اما بقیه اش واقعا قشنگه
کامبیز جان در اصل لازمه خطوط بعضی جاها زیاد باشن.توی این سبک با زیاد کردن خطوط سایه ها رو نشون میدن.یعنی هر چی هر چی خطوط متراکم تر باشه به این معنی ه که اون قسمت تیره تر هستش.یعنی سایه داره
موفق باشی گلم
پ.ن:هیچی هم اسمایل نزدم :دی

مرسی
اون دست هم مزیتش اینه دست خودمه در حال بیلیارد
اره اجرت با حضرت اسمایل
ولی تو معتاد شدی میخولی ببندیمت به سقف انجمن؟

kambiz.elf

Member
سلام
ماندانا خانم شرمنده من نمي دونستم اين سبك وجود داره فكر مي كردم غريبه با خلاقييت خودش كار كرده مرسي كه گفتيد . ميشه بدونم سبك اسمش چي هست . چون باهاش حال كردم
من فكر كنم : دي شما تو ياهو اسمايل هست D:(شوخي بود)

جدیدترین ارسال ها

بالا