چند سوال ...

jujushow

New Member
سلام دوستان عزیز
چند سوال داشتم .. ممنون میشم جواب بدید
1 - ایا میشه تمپلتهایی که اینترنت میگیریم رو تغییر اساسی بدیدم و ازشون استفاده کنیم ؟
2 - من فلشهای زیادی با سویش مکس طراحی کردم . ایا میشه از این فلشها به عنوان صفحه اصلی سایت استفاده کرد و بهشون لینک داد یا حتما باید برنامه نویسی باشه ؟

در ضمن سایت زیر رو یکی از دوستان خوبم برای من طراحی کرد ولی من دوست دارم یک مقدار شلوغتر باشه و جذابیت بیشتری داشته باشه .
www.ir-bet.com
ممنون میشم یه راهنمایی بکنید که طراحی سایت با چه نرم افزاری راحتتر هست . من خودم با کافی کاپ و پابلیشر زیاد طراحی کردم ولی انگار نمیشه در سایت قرارش داد . ( سایت با asp.net نوشته شده ) .
tnx

آخرین ویرایش:

hellboy_369

Active Member
سلام دوست عزيز در مورد سوال اول بايد بگم كه ميشه استفاده كرد نصفه بيشتر سايتهايي كه ميبيني از همين تمپليت ها درست شدن و در مورد سوال دوم هم بايد بگم كه تو طراحي وب نشد نداريم چرا ميشه فقط 4 يا 5 خط كد هست كه الان ديگه همه بلدن يه فايل فلش رو بزارن تو سايت فقط چند تا نكته سعي كن فايلت از نظر سايز بزرگ نباشه كه از صفحه بزنه بيرون و نكته خيلي مهم اندازه فايل هست چون فايل هاي فلش سنگين هستن تو سايت دير باز ميكنن شما بايد اينقدر ماهر باشي تا فايل هاي كم ظرفيت بسازي بعد بزاريش تو سايت و در مورد برنامه نويسي هم بستگي به امكاناتي داره كه شما ميخواي بزاري تو سايت مثلا اگه يه سايت معمولي باشه نه با همين برنامه ها راحت ميشه ساخت اما اگه احتياج به بانك اطلاعاتي و اينجور چيزا نياز داشته باشه بايد برنامه نويسي كني و با برنامه هايي كه اينجا نوشتي ميشه سايت ساخت و ميشه تو سايت گذاشت حالا نميدونم شما چرا نتونستي ولي برنامه هاي ضعيفي هستند بهتره با برنامه هاي بهتري مثل دريم ويور يا فرانت پيج استفاده كني اگه بازم سوالي بود در خدمتيم

jujushow

New Member
سلام بر همه...
دوست عزیز مرسی از پاسخ کاملتون .
موفق باشید .

جدیدترین ارسال ها

بالا