چند سوال و چند مشکل در 3D max 2015

ahura3d

Active Member
سلام. موقع نصب این ارور اومد

53512441232042924356.jpg

که بعد از نصب این اومد که انگار یکی از برنامه ها نصب نشد.

59028823203460555470.jpg

= = خب الان چند سوال دارم. توی این عکس که بالا میبینید بجز مکس 2015 چندتا چیز دیگه هم نصب شده کسی هست بدونه الباقی کارشون چی هست بجز مکس 2015؟
= سوال بعدی: چرا هرچقدر F4 میزنم که وایر فریم ها نمایش داده بشه چیزی نمیاد! یا عدد 7 برای نشون دادن پلیگان های توی صحنه!
= Scene explorer رو از کجا میتونم بردارمش؟ یا اینکه فقط باید با درگ کردن حذف بشه؟
= آموزشی هست که فقط قابلیت های جدید مکس 2015 رو یاد بده؟
= یک صفحه برای آموزش، خود مکس 2015 میاره که متصل میشه به شرکت اتودسک! اگر کلیک کنم کرکش نمیپره؟

آخرین ویرایش:

mohammad@er

Well-Known Member
برا منم همینطوری نصب شد ولی شد.

کسی ورژن ویری برای مکس 2015 رو میدونه.

mohammad@er

Well-Known Member
همین الان مکس 2015 رو پاک کردم.

با 2012 کار کنم بهتره.

هر چند که تاثیر کمی رو رجیستری نمی زاره.

ahura3d

Active Member
همین الان مکس 2015 رو پاک کردم.

با 2012 کار کنم بهتره.

هر چند که تاثیر کمی رو رجیستری نمی زاره.
هرکاری میخوای بکنی دیگه نیا تو تاپیک سوال من مطرحش کن :| سوالی پرسیدم منتظر جوابم. اینطوری فکر میکنن جوابم رو گرفتم اینقد اسپم میدی

Hidden Dragon

کاربر فعال
با سلام،

ahura3d عزیز اون گزینه ای که نصب نشده مربوط به ابزاریه که برای مدیریت و انجام رندر شبکه ای استفاده میشه و حتی اگر شبکه ای از چند کامپیوتر هم نداشته باشی میتونی اینکار رو با یک سیستم هم انجام بدی ، یعنی همون دستگاه هم Manager باشه و هم Server

بعنوان مثال چند تا صحنه داری که میحوای شب بزاری رندر و بری راحت استراحت بکنی و مکس خودش اتوماتیک صحنه ها رو باز کنه و رندر بگیره و ببنده و بره سراغ صحنه بعدی و...

مابقی برنامه ها هم اکثرا برای ایجاد اتصال بین برنامه های سه بعدی دیگه مثل Inventor و Revit و ... با مکسه ...

در مورد Shortcut ها مطمئن نیستم اما این چند تا گزینه رو چک کن

1- در مورد F4 روی علامت + در گوشه سمت چپ بالای یکی از نماها کلیک کن و بعد این گزینه که با رنگ قرمز مشخص کردم رو غیر فعال کن

Configure Viewports dialog > Visual Style & Appearance tab > Display Selected with Edged Faces

2- چک کن ببین گزینه keyboard shortcut override روشنه یا خاموشه و در هر دوحالت کلید های میانبر رو چک کن

3- بعضی از کلیدهای میانبر در Sub object Level فعال نمیشند ...

در مورد Scene explorer علی الحساب با Drag کردن اونرو شناور کن و بعد ببند تا بعدا سر فرصت برای مدیریت Ui یه چند تا نکته ای رو خدمتتون عرض کنم

در مورد آموزش گزینه های جدید حقیقتش مکس 2015 همچین قابلیتهای خیلی زیادی بهش اضافه نشده اما میتونی از آدرس Help اون استفاده کنی

http://help.autodesk.com/view/3DSMAX/2015/ENU/

یا این ویدیو ها رو ببینی

http://www.cgmeetup.net/home/autodesk-3ds-max-2015-features-video/

البته باید رو سیستم آجیل مشکل گشا نصب باشه تا بتونی ویدیو ها رو ببینی

در مورد آخرین سوال هم از همون لینک Help که خدمتتون تقدیم کردم استفاده کنید ... تو صفحه اول لینکهایی موجوده که در مورد قابلیت های جدید مکس توضیح داده

امیدوارم مفید بوده باشه

موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا