Jim Jim
Well-Known Member
آیا کسی مرجع کاملی از تگ ها و توضیحات مربوطه، ترجیحا به فارسی داره معرفی کنه؟ ممنون میشم
و اینکه جایی توضیح داده بود که برای نمایش و اضافه کردن تصویر به پست، باید در فایل فانکشن کد
[PHPS]
<?php
if ( function_exists( 'add_theme_support' ) ) {
add_theme_support( 'post-thumbnails' );
set_post_thumbnail_size( 150, 150, true ); // default Post Thumbnail dimensions (cropped)
// additional image sizes
// delete the next line if you do not need additional image sizes
add_image_size( 'category-thumb', 300, 9999 ); //300 pixels wide (and unlimited height)
}
?>
[/PHPS]
رو قرار بدیم و توسد کد [HTMLS]<?php the_post_thumbnail('thumbnail'); ?>[/HTMLS] در صفحه، تصویر نمایش داده بشه
و اینکه وردپرس بدون این کدها هم تصویر درج شده برای پست رو نمایش میده
اما حالت های پیش نمایش تصویر عمل نمی کنه... اینکه مثلا تصویر 150*150 نمایش داده بشه و بعد از کلیک بزرگ بشه
و اینکه از پلاگین اسلاید شو prettyphoto روی لوکال استفاده کردم ولی بعد از نصب اتفاقی نیفتد و قسمت خاصی ایجاد نشد که بشه تنظیماتش رو اعمال کنم
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
و اینکه جایی توضیح داده بود که برای نمایش و اضافه کردن تصویر به پست، باید در فایل فانکشن کد
[PHPS]
<?php
if ( function_exists( 'add_theme_support' ) ) {
add_theme_support( 'post-thumbnails' );
set_post_thumbnail_size( 150, 150, true ); // default Post Thumbnail dimensions (cropped)
// additional image sizes
// delete the next line if you do not need additional image sizes
add_image_size( 'category-thumb', 300, 9999 ); //300 pixels wide (and unlimited height)
}
?>
[/PHPS]
رو قرار بدیم و توسد کد [HTMLS]<?php the_post_thumbnail('thumbnail'); ?>[/HTMLS] در صفحه، تصویر نمایش داده بشه
و اینکه وردپرس بدون این کدها هم تصویر درج شده برای پست رو نمایش میده
اما حالت های پیش نمایش تصویر عمل نمی کنه... اینکه مثلا تصویر 150*150 نمایش داده بشه و بعد از کلیک بزرگ بشه
و اینکه از پلاگین اسلاید شو prettyphoto روی لوکال استفاده کردم ولی بعد از نصب اتفاقی نیفتد و قسمت خاصی ایجاد نشد که بشه تنظیماتش رو اعمال کنم
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر