چند سوال مهم ... ( لطفا راهنماييم كنيد )

hamedtv

New Member
سلام به همه ي دوستان عزيز

من چند سوال خيلي مهم دارم از نرم افزار مكس كه به شدت براي جمع بندي كار طرح اين ترم به جوابشون احتياج دارم ، خواهش ميكنم با جواب هاي درست كمكم كنيد ...

اول از همه ميخوام بدونم بنظر شما بهترين موتور رندر براي رندر هاي بيروني كدوم هست ؟

من خودم منتال ري كار ميكنم ولي دلم ميخواد مكسول كار كنم حالا از بين اين سه تا :
منتال ري
مكسول
وي ري

كدومشو به من پيشنهاد ميكنيد و اگر در در مورد خصوصيات موتور رندر مكسول اطلاعاتي داريد در اختيارم قرار بديد .

دومين سوالم مربوط به مدل سازي در نرم افزار مكس هست ، موضوع طرح من طراحي موزه هست ، من با استفاده از سبك فولدينگ و افق گرايي و فرم هاي لايه لايه طرح زدم حالا براي اينكه بخوام اين كارم رو مدلينگ كنم تو مكس به مشكل خوردم ، تو كار من هيچ خط صافي وجود نداره ، همچنين فرم ها همه تا خورده و روي هم رفته هستند ، ميخواستم بدونم براي رسيدن به همچين فرم هايي از چه روش هايي بايد در مكس استفاده كرد و اينكه بخوام دقيقا به فرم اصليم برسم بايد چيكار كنم ....

سوال سومم در مورد رندرگيري بصورت خطي هست ، من ديدم كسايي كه از كارشون بصورت وايفرم و حالتي كه فقط سگمنت ها يا خطوط اصلي فقط ديده ميشه رندر ميگيرند ميخواستم بدونم چه تنظيماتي را بايد انجام بدوم تا بتونم در اين حالت هم رنردر بگيرم ....

منتظر جواب شما دوستان عزيز هستم ...

جدیدترین ارسال ها

بالا