چند سوال مهم در موردخرید هاست

bahman22

Member
باسلام من میخواستم هاست(برای سایت دانلود که البته تمامی لینکها کپی برداری از سایتهای راپید شر هست یعنی من چیزی اپلود نمیکنم) بخرم ولی اینا برام سوال شده که چه فرقی باهم دارن وکدوم بهتره

1-ایاصفحه مدیریتی هاست DirectAdmin باcPanel فرقی دارد من باcPanelکارکردم ولی با DirectAdminکار نکردم کدوم بهتره
2-وایا هاست لینوکس بهتره یا هاست ویندوز
3-وهاست وارز چه فرقی با این دوداره
4-وسرورمجازی لینوکس وویندوز چه فرقی باهم دارن
ممنون میشم همه روکامل جواب بدید

بله.سی پنل با رایرکت ادمین فرق داره صفحه اش.کلا جدا هست شرکتشون
برای دیدن دمو در سایت دایرکت ادمین میتونید برید
سی پنل بهتره
وارز برای سایت هایی هستند که کپی رایت رو رعایت نمی کنند(ما ارائه دهنده هستیم)
لینوکس اکثرا استفاده می کنند
سرور مجازی لینوکس لینوکس نصب میشه و ویندوز هم ویندوز نصب میشه برای کاری که انجام میدهید لینوکس مناسب است
اگر سرویسی خواستید در خدمتیم
www.aramhost.com

parmishost

Member
با سلام
دوست گرامی اصلا دنبال نامحدود نرید که وجود نداره و به محض مصرف بالا ساسپند می شوید.
در مورد پهنای باند هم به نوع اسکریپت شما،فعالیت وب سایت و عوامل زیادی بستگی داره باید حد اقل 1 ماه تست بشه.

soheil_1376

Member
سلام کاربر mina-khanoomi اگر یک ماه تست رایگان با پهنای باند 700 گیگ می خواهید بهتون می دم

به ایمیل زیر ایمیل یا با شماره زیر تماس بگیرید:
[email protected]

09380894156

pezeshkzade

Member
سرور مجازی یعنی روی قسمتی از سرور اصلی توسط برنامه یه لینوکس نصب میکنند و از اون به شما هاست میدند.به نظر من سی پنل بهتره.
اما انتخاب شما برای لینوکس یا ویندوز:بستگی به زبان برنامه نویسیتون داره.مثلا اگه asp.net مینویسید میتونید از هاست ویندوز و برای پی اچ پی هاست لینوکس استفاده کنید.
در صورتیکه از سیستم های وردپرس،جوملا،مامبو و... استفاده میکنید،هاست لینوکس استفاده کنید.

جدیدترین ارسال ها

بالا