چند سوال مهم خواشه می کنم بهم کمک کنید

reza11_2005

Member
با سلام من چند تا سوال دارم سوال اول
می خواهم داخل صفحه اول فلش بگذارم که بعد از اینکه فلش تمام شد به صفحه که مد نظرام است برود
میشه کد این سوال را به من بدهید و بگوید چگئنه باید این کار انجام دهم
وسوال دوم
در مورد تغیر صفحه پشت دستاپ است می خواهم کاری کنم که وارد صفحه مورد نظر شد عکس مورد نظر خودم پشت دستاپ قرار بگیر می وشد بگوید چگونه می توانم از این کار انجام دهم
این کد
---
**Make Sure we turn Active Desktop ON
PluginSet("PlugIn","1")
PluginRun("PlugIn","SetActive")
Path$ = '<Embedded>\Solar Eclipse.jpg'
PluginSet("PlugIn","Path$")
PluginRun("PlugIn","SetWP")

---
از این پلاگین استفاده می کنم بریا تغیر عکس WallPaper.dll اما چگونه عکس مورد نظر خودم را در این کد قرار بدهیم
خواهش می کنم دوستان من راهنمای کنند

sharktech

کاربر فعال
برای سوال اولتون, توی فایل فلشی که قراره توی صفحه اول باشه, در آخرین فریمش این کد رو قرار بدید :

کد:
[COLOR=#000066][FONT=Verdana]fscommand[/FONT][/COLOR][FONT=Verdana]([/FONT][COLOR=#0000ff][FONT=Verdana]"mmb"[/FONT][/COLOR][FONT=Verdana],[/FONT][COLOR=#0000ff][FONT=Verdana]"Page(\"Page 2\")"[/FONT][/COLOR][FONT=Verdana]);[/FONT]

در مورد سوال دومتون, من تا حالا از این پلاگین استفاده نکردم اما طبق کدی که دادین باید این قسمت رو ادیت کنید:

کد:
Path$ = '<Embedded>\Solar Eclipse.jpg'

و مسیر عکس مورد نظرتونو بزارید.

reza11_2005

Member
با تشکر جواب سوال اول در فلش منظور شمات یا نه در بیلدر
جواب سوال دم هم نشد
اما دو سال دیگر ایا مثالی در مورد راست کلید هست به من معرف یکنید
و سوالام سوم می خوهم یک چیزی دست کنم که صدا با هش کم وزیاد شود
با تشکر

sharktech

کاربر فعال
منظورم فلش بود.

همه اون چیزایی که شما می خواین توی help خود برنامه mmb هست.

اگه اون help رو بخونین, دیگه نیازی نیست که از اینو اون سوال کنید.

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
بهترین راه برای یادگیری و آشنایی با MMB، بررسی کردن مثالها و خوندن راهنمای برنامه هست.
البته یک کتاب خوب هم به زبان فارسی و بصورت رایگان توسط دوست خوبم، Silvercover عرضه شده که میتونه در این زمینه خیلی کمکتون کنه.
کتاب رو میتونید در مبحث " مهمترین و بهترین مباحث تالار همگی در یک مبحث + کتاب رایگان و کامل بیلدر " دانلود کنید.

reza11_2005

Member
با سلام
دوست گرامی کد اولی در فلش کار نداد و صفحه را سیاه کرد
SWiSHmax 2004
خواهش می کنم دوستان راهنمای کنند

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
با سلام
دوست گرامی کد اولی در فلش کار نداد و صفحه را سیاه کرد
SWiSHmax 2004
خواهش می کنم دوستان راهنمای کنند

دوست عزيز
اون كد فلش درست عمل ميكنه. احتمالا شما يه جايي تو برنامه داريد اشتباه مي كنيد. احتمالا تو تايپ كد اشتباهي انجام داديد.
ممكن هم هست اين كد با سويش درست عمل نكنه. الان رو سيستمم سويش نصب نيست كه تست كنم شما با فلش كار كنيد.
اگه بازم نشد پيشنهاد ميكنم مدت زمان فايل فلشتون رو به ميلي ثانيه محاسبه كنيد و تو mmb دستور بديد بعد از اين مدت زمان به صفحه بعدي بره.

BEHESHT

Well-Known Member
فلش

سلام برای فلش مشکلت به گمانم این باشه که نمی دونی کجا باید کدت رو تایپ کنی
رو فریم مورد نظر دو براه کلیلک کن برو تو قسمت اکشن اسکریپ و بعد از فعال کردن ویزارد اکشن اسکریپ با Fscommand کار کن.

موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا