چند سوال مبتدیانه !

.:BEHNAM:.

Active Member
سلام چند تا سوال دارم که شاید خیلی مبتدی به نظر برسن !

1- چطوری میشه کاری کرد که وقتی یه صفحه ی سایت داره باز میشه اول button ها لود نشه بعد عکس ها و چیزهای دیگه ! اصلا منظره ی قشنگی نداره انگار همه ی صفحات از هم جدا هستند و دارن به هم می چسبند ! می خوام اگه هم داره لود میشه یکپارچه از بالا لود بشه ! باید چیکار کنم ؟

2- صفحه ی سایتم الان تو مانیتور و مرور گرم وسطه ولی تو مانتیور و مرورگرهای دیگه یکی راسته ! یکی رفته پایین ! می خوام کاری کنم که توی همه ی مرورگر ها وسط باشه دقیقا چیکار باید کنم ؟ (سایزش 1024 أر 768 است)

3-قسمت هایی که فرمت text دارن طبیعتا وقتی موس به حالت سلکت میره روشون highlight میشن می خوام اینطوری نشه ! درواقع می خوام هیچ متنی رو نشه سلکت و highlight کرد باید چیکار کرد ؟

4- این عکس هایی که به عنوان ایکون اون بالا کنار Tab مرورگر میان مثلا الان واسه ی مجیدانلاین یک ارم پروانه هست این ها رو باید چطوری درست کرد ؟!

5- یه سوال دیگه هم دارم که فک کنم مربوط به کد نویسیه ولی بازم فک کنم امادش دیگه باشه ! می خوام وقتی روی یک عکس کوچیک کلیک شه یک صفحه باز شه روی صفحه ی سایت به حالتی که سایت پشتش کم رنگ یا مات بشه و این عکس بزرگ بشه ! کنارشم مثلا یک قسمت دانلود یا ضربدر برای بازگشت به صفحه اصلی باشه . یه حالت گالری ساده ! اینو باید چیکار کنم ؟

منظورم دقیقا مثل این سایت زیره روی هر کدوم از این 3 گزینه ها (تعرفه نرم افزار و خطوط .. ) که کلیک کنید ببینید چه حالتی میشه !!
http://smspanel.ts.co.ir

فعلا همینا بود سوالام.:wink:
مرسی :rose:

آخرین ویرایش:

pouya saadeghi

Active Member
بهتره عکسای وب رو کم حجم کنید تا زودتر لود بشه.یه پلاگین برای jQuery هست که باعث میشه همه عکسا لود نشن و هر قسمتی که کاربر اسکرول کنه رو لود میکنه : http://www.appelsiini.net/projects/lazyload
اگر هم میخواین همه عکس ها یک زمان لود بشن ، یه لودینگ برای صفحه بذارین که وقتی کل صفحه بارگذاری شد، کاربر محتوا رو ببینه :-?

مرورگرهای IE6 و پایین تر مشکل وسط چین دارن که اگه کل قالب رو تو یه باکس با text-align:center بذارید معمولا مشکل برطرف میشهو بقیه مرورگرها با همون margin:0 auto قالب رو وسط نشون میدن.
عرض قالب هم معمولا کمتر از 950 پیکسل میذارن که تو رزولوشن 1024 در 768 اسکرول نخوره. رزولوشن های کمتر هم که برای کامپیوتر های رومیزی دیگه منقرض شده.

تکست باکسی که نشه متن رو توش سلکت کرد به چه دردی میخوره؟
اگه میخواین متن قفل بشه و کاربر نتونه تغییر بده از خاصیت readonly استفاده کنید.

آیکون رو در سایز 16 در 16 پیکسل درست کنید ، با فرمت ico یا gif
بعد آپلود کنید و آدرسش رو تو این تگ قرار بدید، بعد تگ زیر رو تو تگ head سایت بذارید:
<link rel="shortcut-icon" href="URL">

یا باید بدید یکی براتون کدنویسی کنه ، یا از کدهای آماده که تو وب هست استفاه کنید.
مثل jQuery lightbox و...

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا