چند سوال ساده

amaturuzer

Member
ببخشيد سولات من يكم مبتديانه است :
1- چطور يك كامپوزيشن بسازم با پس زمينه شفاف( مي خوام شفاف باشه تا به عنوان يه لايه جديد به يك كامپوزيشن ديگه اضافه كنم( مي خوام يه ساعت بسازم كه داره كار ميكنه اضافه كنم به يه كامپوزيشن ديگه كه يه اتاقه( پر از آبجت هاي مختلف)( اين كار اصلا امكان داره يا از ترفند ديگه استفاده كنم؟) هر چي زمينه رو شفاف مي كنم تو خروجي كه مي گيرم سياه ميشه)
2- چرا دوربين من همه لايه ها نشون نمي ده( يه دوربين ساختم و مي خوام از بيرون اتاق وارد اتاق بشه ولي دوربين من فقط يكي از لايه ها را نشون ميده و لايه هاي ديگه رو نشون نمي ده. چيزيو بايد فعال كنم ؟ وقتي دوربين حركت مي كنه فقط اثرش روي يكي از لايه ها اعمال ميشه چطوري بهش بگم كه همه لايه ها را بگيره؟

پيشاپيش از جوابي كه خواهيد داد متشكرم

samadionline

Well-Known Member
در مورد سوال اول اگر میخواهی در یک کامپوزیشن ساعت رو بسازی و بیاری توی یک کامپوزیشن اتاق باید در کامپوزیشن ساعت گزینه Toggle رو از عکس پیوست فعال کنی تا کامپوزیشن بدون بکگراند باشه. و زمینه مشکی حذف بشه و بیاری توی کامپوزیشن اتاق

در مورد سوال دوم نیز دوربین به آبجکت هایی که تیک سه بعدی لایه فعال باشه عمل خواهد کرد در غیر این صورت تاثیری نداره. برای حرکت تمامی آبجکت ها تیک سه بعدی لایه ها رو فعال نمایید.

پیوست ها

• toggle.jpg
    toggle.jpg
    157 کیلوبایت · بازدیدها: 22

hosein0251

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
البته toggle رو اگه نزنی هم مهم نیست .
toggle فقط نشون میده که بک گراند Alpha هست یا نه .
وگرنه همینطوری composition ای که بدون بک گراند باشه رو بیاری تو یه کامپوزیشن دیگه هم امکان داره .
فقط نکته ای که هست که تو خروجی هم می خوای به قول خودت شفاف باشه باید تو رندر مثل عکس اقدام کنی تا تو نرم افزارهای دیگه مثل ادیت هم بتوی بدون بک گراند استفاده کنی .
اگه ویدئو رو با نرم افزارهای پخش کنننده مثل media player , km player , ... پخش کنی بک گراند رو سیاه نشون میدن ولی وقتی وارد نرم افزار های ادیت مثل پریمیر و حتی خود افتر کنی همون طور که می خوای میشه .

دو تا عکس گذاشتم که می تونی از هر دو روش بری و نتیجه بگیری :
اولی (سمت راستی ) با فرمت AVI می تونی lossless with alpha باشه و
دومی ( چپ ) با فرمت quic time می تونی آلفا داشته باشی
هر دو روش جواب میگیری :rose:

پیوست ها

• alpha.jpg
    alpha.jpg
    93.9 کیلوبایت · بازدیدها: 30
  • quick time alpha.jpg
    quick time alpha.jpg
    78.1 کیلوبایت · بازدیدها: 27

جدیدترین ارسال ها