چند سوال راجع به php و mvc

fiachehr

Member
سلام چند تا سوال راجع به php دارم اگه کسی بتونه کمک کنه ممنون می شم

1-نسخه های بالاتر mvc برای framework های php مثل .net وجود داره؟برای مثال code giniter از کدام نسخه mvc استفاده می کنه و کلا تفاوتها در نسخه های جدید mvc چیه؟
2-کسی یک مقاله ساده و کاربردی راجع به design Pattern ها داره؟
3-یک نرم افزار کنترل نسخه مناسب رو معرفی کنید؟
4-آیا HMVC در انجام یک سایت معمولی و متعارف هم بدرد می خوره؟

ALYREZA

Member
1-نسخه های بالاتر mvc برای framework های php مثل .net وجود داره؟برای مثال code giniter از کدام نسخه mvc استفاده می کنه و کلا تفاوتها در نسخه های جدید mvc چیه؟
سلام
mvc های متفاوتی داریم و هر کدوم با هم فرق می کنند مثلا در فریم ورک زند view & controler وجود داره و model اون جوری که در کیک هست وجود ندارده هر کسی با منطقی که برای خودش تعریف می کنه می تونه یه جور از این سه مبحث مدل وی یو و کنترلر استفاده کنه

hidensoft

Member
سلام
mvc های متفاوتی داریم و هر کدوم با هم فرق می کنند مثلا در فریم ورک زند view & controler وجود داره و model اون جوری که در کیک هست وجود ندارده هر کسی با منطقی که برای خودش تعریف می کنه می تونه یه جور از این سه مبحث مدل وی یو و کنترلر استفاده کنه
MVC یک معماری هست نه یک نوع نرم افزار که نسخه های متفاوتی داشته باشه. تفاوت در نوع استفاده از model دلیل بر تفاوت MVC نیست چون MVC در واقع یک مفهومه شاید ساختار های متفاوتی داشته باشه اما همه اینا نهایتا MVC هستند.

2-کسی یک مقاله ساده و کاربردی راجع به design Pattern ها داره؟
توی ایران‌پی‌اچ‌پی دات‌اورگ یه مقاله بود اگه اشتباه نکنم ولی مقاله فارسی در این مورد کمه یکی من سعی کردم بنویسم که نصفه نیمه رها شد.

3-یک نرم افزار کنترل نسخه مناسب رو معرفی کنید؟
git , svn

4-آیا HMVC در انجام یک سایت معمولی و متعارف هم بدرد می خوره؟
حتما به درد می خوره

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا