چند سوال د مورد MaxScript

geo_vahid

Member
با سلام

چند سوال در مورد اسکریپت داشتم که ممنون میشم جواب بدین

1- موقع استفاده از دستور ( GetVert $.mesh <vertex ID>integer ) در صورتیکه جسم بچرخه دستور نمیتونه موقعیت درست رو بخونه بلکه به همون موقعیت اصلی (حالت بدون چرخش) ارجاع میده. چه طور میشه بدون اینکه جسم رو تبدیل به Mesh یا Poly کنی موقعیت Vertexهارو در حالتی که جسم می چرخه بخونی؟

2- چه طور میشه فاصله یک جسم رو از نزدیکترین سطح یک جسم ( نقطه ای از جسم که خط عمود بر آن ، به نقطه مورد نظر میرسه) خوند. البته بدون محاسبات ریاضی. منظورم اینه که آیا دستور مستقیمی برای این کار وجود داره؟

3- زمانی که یک Spinner میسازیم و به اون یک متغیر نسبت میدهیم (برای مثال حرکت در محور X) چطور میشه با حرکت خود جسم، مقدار Spinner هم تغییر کنه؟

4- زمانی که یک دستور وقت گیره و نیاز به زمان داره، نیاز به یک نمایشگر برای نشون دادن زمان رفته و باقی مانده هست. چه طور میشه این کار رو انجام داد.

5- زمانی که از طریق Script رندر میگیریم صفحه رندرینگ ظاهر نمیشه . چه طور میشه این کارو انجام داد.

6- زمانی که عملیاتی در حال انجام هست هیچ کار دیگه ای نمیشه انجام داد. برای مثال این امکان وجود نداره که دکمه ای قرار بدبم تا با کلیک کردن آن عملیات متوقف بشه و باید برای این کار ESC رو زد. چطور میشه دکمه ای تعریف کرد که با فشردن اون عملیات متوقف بشه؟

ببخشید اینقدر زیاد شد.
قبلا از جواباتون تشکر میکنم

DIMO

Active Member
سلام:

2- چه طور میشه فاصله یک جسم رو از نزدیکترین سطح یک جسم ( نقطه ای از جسم که خط عمود بر آن ، به نقطه مورد نظر میرسه) خوند. البته بدون محاسبات ریاضی. منظورم اینه که آیا دستور مستقیمی برای این کار وجود داره؟

اگه منظورتون رو فهمیده باشم.........شما میتونید از فرمان Tape در منوی Helpers استفاده کنید...

4- زمانی که یک دستور وقت گیره و نیاز به زمان داره، نیاز به یک نمایشگر برای نشون دادن زمان رفته و باقی مانده هست. چه طور میشه این کار رو انجام داد.

سوالتون گنگه یکم بیشتر توضیح بدین ممنون میشم..؟

5- زمانی که از طریق Script رندر میگیریم صفحه رندرینگ ظاهر نمیشه . چه طور میشه این کارو انجام داد.

میشه بگید منظورتون از صفحه رندرینگ کدومه.... پنجره رندرینگ نهایی که تصویر رو به نمایش میگذاره یا پنجره رندر که تنظیمات رندر رو توسطش انجام میدیم..؟

6- زمانی که عملیاتی در حال انجام هست هیچ کار دیگه ای نمیشه انجام داد. برای مثال این امکان وجود نداره که دکمه ای قرار بدبم تا با کلیک کردن آن عملیات متوقف بشه و باید برای این کار ESC رو زد. چطور میشه دکمه ای تعریف کرد که با فشردن اون عملیات متوقف بشه؟

سوالتون رو درست متوجه نشدم ولی فکر کنم منظورتون همون Visual Maxscript باشه که بعد از یه اسکرایپت نویسی میتونید ازش استفاده کنید و برای اسکرایپت خودتون یه پنجره با تمامیه فرمانهایی که یه دکمه مجزا دارن بسازین......

شاد و پیروز باشید

geo_vahid

Member
فکر کنم سوالمو درست توضیح ندادم
در واقع تمام سوالام درباره محیط کار MaxScrip هستند. یعنی من به دنبال دستوراتی هستم که در محیط اسکریپت نویسی قادر باشند این کارهارو انجام بدن.

چند نمونه کار تو وبلاگم هست ولی این سوالات، سوالاتی هستند که نتونستم جوابی براشون پیدا کنم. البته مطمئن هستم که قابل انجام هستند. ولی نمیدونم چه دستوراتی دارند!
http://www.vahid3dmax.blogfa.com/

ضمنا اگه کسی تاحالا با SDK کار کرده اگه یه آموزش خیلی ساده از مرحله صفر بذاره خیلی خیلی لطف کرده.

DIMO

Active Member
فکر کنم سوالمو درست توضیح ندادم
در واقع تمام سوالام درباره محیط کار MaxScrip هستند. یعنی من به دنبال دستوراتی هستم که در محیط اسکریپت نویسی قادر باشند این کارهارو انجام بدن.

دوست عزیز درسته نتونستم کمکی بکنم ولی این سایت رو به شما معرفی میکنم سایت تخصصی Script نویس هاست دیدنش خالی از لطف نیست...

http://www.scriptspot.com/

شاد و پیروز باشی:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا