چند سوال در مورد نحوه کار سایت میهن نیک و سیستم ثبت آنلاین دامین

YTERROR

Active Member
سلام

خوب حتما سایت میهن نیک رو دیدید و سوالی در مورد آژاکس یا غیر آژاکس بودن اون ندارم فقط چیزی که می خواوم بدونم شرایطی که یک شرکت سرور هاتینگ نیاز داره تا بتونه صبت آنلاین دامین داشته باشه و .... رو می خوام بدونم

و چه مشکلاتی در بعد از کار برای شرکت ممکنه بوجود بیاد ؟

و یک همچین سایتی اگه خود شرکت سامان بخواد با همون تر کیب و ... در اختار یک شرکت دیگه بزاره چه هزینه ای در قبالش می گیره ؟ ( چون کسی که یک کارو کرده باشه 100 درصد قیمت مناسب تری از کسی که بخواد از 0 شروع کنه می تونه بده ) :)

موفق و پیزور باشید ؟ :neutral:

aghahamidgol2

Active Member
قیمت ها که الان ما تو شرکت سایت های استاتیک 5 صفحه از 100 تومان به بالا داریم ...
داینامیک از نوع اتومایسون که از 400 تومان به بالا ...
یک کار روی یک شبکه ی محلی با آژاکس برای یک آموزشگاه انجام دادیم که خواستید توضیح برنامه را می دهم 900 تومان گرفیتم ...
ولی الان قیمت کارهای حرفه ای با آژاکس خیلی بالاست ... مگر غیره حرفه ای ... ولی با من خواستی در تماس باش کمکت می کنم بیشتر ... اگر البته کمکی بر بیاد ...

Ali_Farhadi

Member
با سلام

برای راه اندازی سرویس های ثبت آنلاین تقریبا هیچ امکانات خاصی مورد نیاز نیست. تقریبا تمام شرکت های ثبت کننده دامین نظیر directi و onlinenic برای استفاده از سرویس های خود API ارائه میدهند. پنل های مدیریت هاستینگ هم معمولا دارای API هستند. تنها سرویسی که فاقد API می باشد ثبت دامنه IR می باشد که البته در این مورد هم میهن نیک با شبیه سازی مرورگر امکان ثبت آنلاین IR رو هم فراهم کرده و بزودی API هم ارائه خواهیم کرد.

در حال حاضر میهن نیک امکان ثبت آنلاین از طریق directi و onlinenic و cpanel و IR و بزودی plesk را دارد و همچنین امکان پرداخت آنلاین از طریق بانک های سامان و پارسیان و اقتصاد نوین هم پیاده سازی شده است.

البته ما حاضر به فروش این سیستم به هیچ قیمتی نیستیم مسلما با این کار برای خودمون رقیب درست میکنیم.

ولی اگر بخواهید صرف نظر از interface آجاکسی و فقط برای سرویس های ثبت آنلاین قیمت بدم. فکر میکنم 2 یا 3 میلیون قیمت منصفانه ای باشه.

آخرین ویرایش:

mosi20

Active Member
با اجازه ی اقای فرهادی
من در مورد ثبت آنلاین چیزی نمیدونم اما برای آژاکس میتونم کمک کنم
من 500 تومن میگیرم برات آژاکسش میکنم بدون ثبت آنلاین

جدیدترین ارسال ها

بالا