چند سوال در مورد سرعت اجرای صفحات

plague

Member
سلام
من چند تا سوال در این ضمینه دارم
1- یه سایته که 2 تا از قسمت های ساید بارش مثل گزینه های نظر سنجی و یه قسمت دیگه که 4-5 تا گزینه داره باید از دیتابیس خونده بشن
آیا بهتر نیست که باره اولی که صفحه ای از ساید فراخونده میشه این اطلاعات از دیتابیس در بیان و توی یه سشن ریخته بشن تا توی صفحات دیگه نیاز نباشه از دیتابیس خونده بشن ؟ یا فرق چندانی نداره ؟

2-سوال دوم هم در رابطه با عکس ها هستن فرض کنیم هر خبر یه عکس نسبتا بزرگ داره حالا وقتی میخایم فهرست خبر ها رو نشون بدیم میخام یه عکس کوچیک کنار تیتر هرکدوم باشه حالا من یه عکس کوچیک آپلود کنم برای اون یا سایز همون عکس بزرگ رو کم کنم و بزارم فرقی نمیکنه ؟

3- آیا نرم افزار یا راهی هست که سرعت اجرا شدن کد ها رو اندازه بگیریم

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
سلام
من چند تا سوال در این ضمینه دارم
1- یه سایته که 2 تا از قسمت های ساید بارش مثل گزینه های نظر سنجی و یه قسمت دیگه که 4-5 تا گزینه داره باید از دیتابیس خونده بشن
آیا بهتر نیست که باره اولی که صفحه ای از ساید فراخونده میشه این اطلاعات از دیتابیس در بیان و توی یه سشن ریخته بشن تا توی صفحات دیگه نیاز نباشه از دیتابیس خونده بشن ؟ یا فرق چندانی نداره ؟

2-سوال دوم هم در رابطه با عکس ها هستن فرض کنیم هر خبر یه عکس نسبتا بزرگ داره حالا وقتی میخایم فهرست خبر ها رو نشون بدیم میخام یه عکس کوچیک کنار تیتر هرکدوم باشه حالا من یه عکس کوچیک آپلود کنم برای اون یا سایز همون عکس بزرگ رو کم کنم و بزارم فرقی نمیکنه ؟

3- آیا نرم افزار یا راهی هست که سرعت اجرا شدن کد ها رو اندازه بگیریم
سلام

ببینید سرعت خوندن از دیتابیس وقتی کم میشه که حجم اون تیبل زیاد باشه یا جستجو در دیتابیس صورت گرفته باشه پس کش کردن در سشن خیلی عاقلانه به نظر نمیاد.
کش کردن مثلا وقتی کاربرد داره که شما توی یه تیبل 100 تا رکورد داری و تعداد این رکورد هارو تو یجا کش میکنی تا نخواد هر دفعه این تعداد محاسبه بشه.

در مورد عکس هم بهتره در موقع نمایش هر دو تصویر کوچک یا بزرگ رو تو دیتابیس یا رو سرور داشته باشید(فقط نکته اینه که موقع نمایش باید اینو داشته باشید و نخواسته باشه که هر دفعه ریسایز انجام بشه)
سرعت اسکریپت رو هم میتونی خودت اندازه بگیری.
با تابع microtime

موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا